V pilotni epizodi skušata oče in hči, ki delata v isti oglaševalski agenciji, pevko Kelly Clarkson prepričati k snemanju tvegane oglasne kampanje za Mcdonalds, ki lahko oglaševalca proslavi ali pa uniči. Foto:
V pilotni epizodi skušata oče in hči, ki delata v isti oglaševalski agenciji, pevko Kelly Clarkson prepričati k snemanju tvegane oglasne kampanje za Mcdonalds, ki lahko oglaševalca proslavi ali pa uniči. Foto:
David E. Kelley o pisanju scenarija za legendo, kakršna je Robin Williams: "Počutim se, kot da so mi izročili ključe avtomobila, za katerega nimam izpita." Foto: CBS

Robina Williamsa bomo tako kmalu lahko gledali v humoristični nanizanki The Crazy Ones (Norci). 62-letni komik bo v seriji, ki bo v ZDA prvič predvajana septembra, igral čudaškega šefa oglaševalske agencije; njegovo hčer bo igrala Sarah Michelle Gellar.

Williams seveda upa, da bo občinstvo njegov lik Simona Robertsa dobro sprejelo - in obljublja, da s svojo hiperaktivno komedijo ne bo pretiraval: "Mislim, da bodo ljudje verjeli ne samo Robertsu, ampak tudi njegovemu odnosu z vsemi drugimi. Dejstvo je, da so scenaristi ustvarili dobro podlago."

Obenem je oskarjevec (zlati kipec je dobil za Dobrega Willa Huntinga) pripomnil, da je čisto zadovoljen, da ima po toliko letih spet "redno službo".

Hiperaktivni igralec, čigar improvizacijski talent so odkrili že v seriji Mork & Mindy, bo imel tudi tokrat proste roke za posege v scenarij. Ustvarjalec serije David E. Kelley, ki je ustvaril množico uspešnih serij, od L. A. Law in Chicago Hope pa do Raztresene Ally in Prakse, je dejal: "Izvrstno interpretira moje besede, nato pa doda še svoje. Dobro se znajde znotraj danih okvirov, na koncu dobi pa še par klap, ko lahko stopi iz njih. Ko smo ga enkrat dobili v ekipo, mi je bilo jasno, da ga je nesmiselno skušati krotiti."

Se že pripravljamo na naslednje volitve?
V ZDA bodo v jesenski sezoni poleg serije z Williamsom med drugim začeli predvajati tudi miniserijo Hillary, v kateri se bo v vlogi nekdanje prve dame ZDA znašla Diane Lane. Miniserija se osredotoča na življenje Hillary Clinton od leta 1998 naprej.

Kratek predogled pilotne epizode boste našli spodaj.