Seinfeldov predstavnik za medije trenutno o seriji ne razkriva ničesar natančnejšega, češ da več informacij
Seinfeldov predstavnik za medije trenutno o seriji ne razkriva ničesar natančnejšega, češ da več informacij "še sledi". Foto: YouTube

Jerry Seinfeld, ki se od leta 1998, ko se je snemanje nanizanke z njegovim priimkom kot naslov končalo, večinoma drži stand-up komedije (če ne štejemo njegovega izleta v vode resničnostnih in/ali zabavnih oddaj, kakršna je bila NBC-jeva The Marriage Ref), se vrača s spletno nanizanko, v kateri bo svojo ljubezen do dobrih avtomobilov združil s preživljanjem časa s svojimi najboljšimi prijatelji, ki so večinoma prav tako sami duhoviti ljudje.

Minuto dolg napovednik, ki si ga lahko tudi ogledate spodaj, ima precej preprost koncept: Seinfeld se prevaža okrog s slavnimi kolegi, kot je denimo soavtor Seinfelda, Larry David, soigralec Michael Richads, komik Ricky Gervais, Alec Baldwin in Colin Quinn. (Če gre verjeti naslovu celotnega projekta, se peljejo po kavo.) Šlo naj bi za "enominutne testne vožnje" klasičnih modelov avtomobilov - od Triumphovega TR6 do dodge challengerja in Volkswagnovega beetla.

Prvi izlet v svet spletne zabave
Nanizanko si bodo Američani 19. julija prvič lahko ogledali na Crackle.com (stran v Evropi ni dostopna), sam Seinfeld pa bo menda kot gost v kratkem nastopil tudi v treh epizodah humoristične nanizanke Louie.