Tom Hiddleston je zaposlen kot še nikoli: trenutno je v stadiju pred- ali poprodukcije pet filmov, v katerih ima vlogo. Foto: EPA
Tom Hiddleston je zaposlen kot še nikoli: trenutno je v stadiju pred- ali poprodukcije pet filmov, v katerih ima vlogo. Foto: EPA

Film Skull Island bo "zgodba o skrivnostnem in nevarnem svetu orjaške gorile", poroča filmska revija Variety. Prostora za domišljijo je tu še veliko, kajti v dosedanjih filmih King Kongovo poreklo še ni bilo podrobneje obravnavano.

Za režijo bo najverjetneje zadolžen sicer po neodvisnih filmih znan Jordan Vogt-Roberts, scenarij pa bo napisal Max Borenstein, ki je izkušnje z orjaškimi živalmi nabiral že pri pisanju predloge za Godzillo. Za zdaj še ni znano, kakšna vloga bo doletela Hiddlestona.

Zamaknjen ob Del Torovem projektu
Sicer pa bomo igralca, ki je svetovno znan zaradi svoje vloge Lokija v franšizi Maščevalci, še predtem lahko videli v Crimson Peaku, grozljivki, ki jo režira Guillermo del Toro. Pred kratkim je namreč na splet pricurljalo elektronsko dopisovanje med igralcem in režiserjem Maščevalcev, Jossom Whedonom, v katerem Hiddleston navdušeno razpreda o svoji vlogi: "Veličastna, epska in poetična in lirična ter "žleht" in bogata in huda in morda najbolj fantastično zabavna vloga, kar sem jim kdaj strmel v obraz, je," piše. "Tako zelo sočna je."