Lindsay se je zgodaj naučila, da jo moški lahko tudi razočarajo. Foto: Reuters
Lindsay se je zgodaj naučila, da jo moški lahko tudi razočarajo. Foto: Reuters
Michael Lohan
Michael Lohan svoje spore s hčerjo rešuje tudi s pomočjo medijev.

Pevka in igralka bo s svojim drugim albumom, A Little More Personal (Malce bolj osebno), ki bo izšel 6. decembra, obračunala z vsemi moškimi, ki so jo v življenju razočarali. Začela bo kar pri svojem očetu.

Michael Lohan za hčerko Lindsay nikoli ni bil preveč svetel vzgled: trenutno je na služenju štiriletne zaporne kazni, ki si jo je nakopal z vožnjo pod vplivom alkohola in nasilnimi izpadi.

Lindsay se je svojega družinskega življenja dotaknila že s prvim singlom Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father), v katerem se je spraševala, če je očetu zanjo sploh kaj mar. Izpoved bo nadaljevala s pesmijo My innocence, v kateri ga obtožuje, da ji je ukradel brezskrbno otroštvo.

Oprosti, a pozabi nikoli
Naslednji na seznamu Lindsayinih zamer so bivši fantje. pesmi If You Were Me in A Little More Personal se ozirata na ponesrečena razmerja, I Live For The Day pa je obarvana precej manj spravljivo in miroljubno.

Ker pa Lindsay v tako mladih letih še ni zagrenjena, se dotika tudi drugačnih tematik: skladba A Beautiful Life se sprašuje o smislu slave in o notranji izpraznjenosti, ki jo včasih povzroča.

Ne bo več (le) popprinceska
Lohanova je pri ustvarjanju plošče na pomoč poklicala Bena Moodyja, bivšega kitarista skupine Evanescence, in Butcha Walkerja iz zasedbe Marvelous 3. Glasbenika sta poudarila rockovske elemente nastajajoče plošče, ki je zato dobila tudi podnaslov Raw (Prvinsko). Ob prvem poslušanju bodo kupci plošče verjetno prepoznali tudi dve priredbi: I want You To Want Me (Cheap Trick) in Edge Of Seventeen (Stevie Nicks).