Lohanova bo nastopila v t. i. indie filmu. Foto: Reuters
Lohanova bo nastopila v t. i. indie filmu. Foto: Reuters
Herbie: S polnim gasom
Igralka se loteva različnih projektov. Foto: Kolosej

Pod scenarij filma se je podpisal Emilio Estevez, ki bo poskrbel tudi za režijo, k projektu pa mu je uspelo pritegniti tudi celo vrsto znanih imen iz sveta filma. Tako bodo v nizkoproračunskem 'indie' filmu poleg režiserja samega nastopili tudi Anthony Hopkins, Sharon Stone, Demi Moore in Elijah Wood.

Osrednja vloga za Lohanovo
Dogajanje je postavljeno v 6. junij 1968, osredotoča pa se na 22 ljudi, ki so bili takrat v hotelu, v katerem so ubili senatorja. Lohanova bo igrala žensko, ki se poroči z bratom svojega fanta, da temu ne bi bilo treba oditi v Vietnam. Producent filma Edward Bass je v predstavitvi nove igralske moči filma Bobby dejal, da si morda Lohanove ne predstavljamo kot nehollywoodsko igralko, vendar pa so vsi sodelujoči pri projektu prepričani, da se je režiser upravičeno odločil zanjo, njena vloga pa je ena pomensko osrednjih v filmu Bobby.

Igralka je sicer pred kratkim končala snemanje filma A Prairie Home Companion, ki ga je režiral Robert Altman, v njem pa je zaigrala ob Meryl Streep in Tommyju Leeju Jonesu. Videli pa smo jo tudi v filmu Herbie: S polnim gasom, kjer je bil njen 'soigralec' dirkalni hrošček.