Razgaljena Lady Gaga na nedavni podelitvi grammyjev. Foto: Reuters
Razgaljena Lady Gaga na nedavni podelitvi grammyjev. Foto: Reuters
Lady Gaga in Taylor Kinney
Pevka pravi, da se dopolnjujeta v čudaškosti. Foto: EPA

Na Instagramu je ponudila tudi dokaz - bleščeč prstan v obliki srca, nato pa sta sveže pečena zaročenca odšla v restavracijo Joanne's Trattoria na Manhattnu, ki je v lastni njene družine. "Slišal sem jo, ko je večkrat dejala, da je bil skrajni čas, medtem ko je razkazovala prstan," je dejal neki gost, ki se je slučajno znašel ob istem času v omenjeni restavraciji. Videl je še, da je oče Lady Gaga Joe - njeno pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta - odprl steklenico penine.

Spoznala sta se na snemanju
28-letna ekstravagantna poppevka in pet let starejši igralec in maneken sta v zvezi štiri leta. Spoznala sta se med snemanjem videospota za njeno pesem You and I julija leta 2011 in kmalu zatem postala par. Taylor je član igralske zasedbe nanizanke Gasilci iz Chicaga, imel pa je tudi manjšo vlogo v filmu Tajna operacija (Zero Dark Thirty).

Njuna zveza je veljala za zelo trdno, Lady Gaga, ki se lahko pohvali že s šestimi grammyji, je v intervjujih večkrat namignila, da bi ljubezen lahko kronala s poroko: "Res si ne predstavljam, da bi bila lahko v zvezi s komer koli drugim," je dejala decembra. "On je pravi zame. Odlično se dopolnjujeva, tako zasebno kot poslovno. Preprosto vem, tak občutek imam."

Prijatelj in ljubimec
Večkrat je omenila tudi, da je njen dragi Taylor zelo mehka duša. "On je prvi moški, s katerim sem v zvezi, joče, ko sem na odru in nastopam. To mi pomeni več kot vse drugo. Izjemno me podpira," je še izjavila zvezdnica. Po drugi strani pa je "enak čudak" kot ona: "Dopolnjujeva se v najini nenavadnosti. To je bil prvi stavek, s katerim je pristopil do mene. Je pa tudi moj najboljši prijatelj, to, da imaš ljubimca in prijatelja v enem človeku, je najboljše, kar se ti lahko zgodi. Ko sva doma, se oba obnašava kot moška - jeva pico, nosim njegove flanelaste srajce in gledava televizijo. Nato mu predvajam svojo novo pesem. To je najino običajno življenje."