Gorenjska
slice
CSD: Odvzem novorojenca Alibabićevi nujen
Takšnega primera še ni bilo, 23. marec 2017 ob 16:39 Jeseniški center za socialno delo zagotavlja, da je bil odvzem novorojenega otroka Sandi Alibabić skrbno pretehtan in nujen.
 • Novorojenca odvzeli v porodnišnici
 • Roblekova: Otroka odvzeli s pretvezo
 • Bohinjci nepotrpežljivo: "Resno že razmišljamo o tem, da bomo tožili državo"
  66
  20. marec 2017 ob 06:36 Kot gre razbrati iz besed župana Franca Kramarja, je potrpljenje Bohinjcev pri koncu. Zaradi neodzivnosti države, ki ji očitajo, da sistemsko uničuje njihov turizem, razmišljajo o tožbi zoper njo.
  400 ljudi naenkrat na Blejskem gradu? To ne bo šlo, gneča je odločno prevelika.
  18
  19. marec 2017 ob 09:38 Upravljavci Blejskega gradu razmišljajo, kako v času konic omejiti obisk, da ta ne bi presegel 300 obiskovalcev naenkrat. Prevelika gneča namreč otežuje oglede in zmanjšuje zadovoljstvo obiskovalcev.
  Še letos prenovljeni vsi slabi odseki ceste od Jesenic do Kranjske Gore
  16
  17. marec 2017 ob 14:48 Minister za infrastrukturo Peter Gašperšič je zagotovil, da bodo letos preplastili vse slabe dele ceste od Jesenic proti Kranjski Gori.
  Za znameniti bohinjski hotel Bellevue na dražbi največ ponudilo podjetje Pokljuka
  2
  10. marec 2017 ob 15:00 Na dražbi za propadajoči bohinjski hotel Bellevue je podjetje Pokljuka uspelo s ponudbo 720.000 evrov, na dražbi sta sicer sodelovala še Adriatic Slovenica in podjetje Batagel & Co.
  Stoletna časovna kapsula, skrita v zidovih kranjske gimnazije Ob prenovi 120 let stare stavbe Gimnazije Kranj so pred dnevi po naključju odkrili sklepni kamen in nišo, v katero so najbrž ob odprtju nove stavbe gimnazije vložili bakreno skrinjico z dokumenti.
  11
  Na Brniku bo stal največji Novartisov logistični center v Evropi Ob brniškem letališču bodo na 35.000 kvadratnih metrih zemljišča zgradili največje logistično središče Novartisa v Evropi.
  85
  Nedavno pogorel bohinjski Hotel Jezero znova odpira svoja vrata Le mesec in pol po uničujočem požaru bohinjski Hotel Jezero znova sprejema goste, prvi bodo prišli že to nedeljo.
  18
  Čas za romantiko 19. stoletja: Prešernov smenj, v katerega bo povedel teden kulture " Glavno vodilo prireditve je prav to, da ljudje začutijo čas Prešerna, " poudarja Srečko Štagar iz Zavoda za turizem in kulturo Kranj pred začetkom tradicionalnega Prešernovega smenja , ki ga letos ...
  1
  Zaradi poledenelih tal in gripe bolnišnice pokajo po šivih Dež in nizke temperature so poskrbeli za številne padce, zaradi česar je jeseniška bolnišnica v torek oskrbela več kot 120 nujnih bolnikov, ljubljanska urgenca pa je po zadnjih podatkih oskrbela več ...
  42
  V Kranju bo teže priti v staro jedro z avtom Kranjska občina s ponedeljkom zaostruje prometni režim v starem mestnem jedru, s čimer naj bi se v mestu zmanjšalo število vozil in povečala varnost stanovalcev in obiskovalcev. Stari Kranj je ...
  13
  Novinarji smučarji pred desetletji presegli politiko - in se družijo še danes Slovenske novinarke in novinarji, člani društva novinarjev športnikov, ki imajo radi smučanje, so se ta teden zbrali na tradicionalnem zimskem srečanju, že 50. po vrsti.
  Po požaru v največjem hotelu Bohinj ne ve, kako naprej. Župan prosi vlado za pomoč. Župan občine Bohinj Franc Kramar je po požaru v Hotelu Jezero na obisk povabil premierja Mira Cerarja in dva ministra, s čimer želi opozoriti, da je tudi država odgovorna za iskanje rešitev glede ...
  39
  Škofjo Loko razburja spominski dan, povezan z 2. svetovno vojno Škofjo Loko in njen občinski svet čaka burna razprava o novem občinskem prazniku, povezanem s spominom na vojne grozote.
  53
  Foto: V hotelu Jezero po požaru že snujejo sanacijo Požar, ki je v četrtek izbruhnil v bohinjskem Hotelu Jezero, je po prvih ocenah povzročil milijonsko škodo, pomeni pa tudi velik udarec za bohinjski turizem.
  48

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  učna pomoč deklici 3 triade OŠ
  Potrebujemo prosotovoljko za nudenje učne pomoči in družabništvo za deklico zadnje triade OŠ. Deklica, ki je pred kratkim prišla v Slovenijo in je že vključena v OŠ Miklavž, ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  22:15 Rispolverando palinsesti: Martin Muma,seconda parte/Un pomeriggio alla CI di Isola
  23:00 Mister Gadget - a cura di Luca Viscardi: Nest indoor Cam.mp4, ponovitev

  TV Maribor

  22:35 Infokanal - TV Maribor
  07:00 Infokanal - TV Maribor

  Radio Koper

  22:30 Glasbeni izbor
  00:00 Nočni program

  Radio Maribor

  22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
  05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
  Kazalo