Prekmurje
slice
Orban namenil dva milijona za nogometno akademijo v Lendavi
Ob nogometu želijo razvijati tudi žensko odbojko, 18. januar 2017 ob 20:20 Madžarska vlada vse izdatneje podpira madžarsko narodno skupnost, ki živi v Sloveniji.
39
 • Otroke želijo vzgajati že od vrtca, ob nogometu pa razvijati še žensko odbojko.
 • Kakšen bi bil idealen učitelj in kakšni so idealni dijaki?
  7
  23. december 2016 ob 12:30 Idealen učitelj bi bil spoštljivejši do dijakov in razumevajoč, na učiteljevih obrazih pa bi večkrat radi videli tudi nasmeh.
  Draženska avtocesta odprta do Podlehnika
  6
  20. december 2016 ob 09:19 Potem ko je Dars septembra za promet odprl prve tri kilometre smernega vozišča avtoceste od razcepa Draženci proti Gruškovju, je konec tedna v uporabo predal še preostali del do Podlehnika. Promet ...
  Pacientove pravice bo v Pomurju znova zastopal Martin Raj
  1
  10. december 2016 ob 11:35 Za zastopnika pacientovih pravic v Pomurju je bil znova imenovan Martin Raj.
  V predšolski vzgoji in izobraževanju je pomembna kakovost programa
  2
  9. december 2016 ob 16:44 Predšolska vzgoja ima pri nadaljnjem razvoju romskih otrok ključno vlogo.
  Prekmurske občine ostajajo skregane glede upravljanja novozgrajenega vodovoda Propadel je zadnji poskus, da se 12 prekmurskih občin zmeni o upravljanju sistema B tako imenovanega pomurskega vodovoda, ki so ga zgradili z evropskim denarjem.
  24
  Občinska uslužbenka naj bi Turnišče oškodovala za 243.000 evrov Občina Turnišče je s pomočjo neodvisne revizijske hiše in občinskega računovodstva ugotovila, da naj bi nekdanja zaposlena občino oškodovala za nekaj manj kot četrt milijona evrov.
  45
  Obžalovanje zaradi napada na župana Črenšovcev Komisija za spremljanje položaja romske skupnosti v občini Črenšovci je na današnji izredni seji izrazila obžalovanje o nedavnem dogodku, v katerem je vaščan iz Kamencev fizično napadel župana ...
  14
  V gostinskem lokalu pretepli župana občine Črenšovci Skupina občanov iz romskega naselja Kamenci je v gostinskem lokalu napadla in pretepla župana občine Črenšovci Antona Törnarja, znesli pa naj bi se tudi nad njegovim prijateljem.
  16
  Koliko bodo za vodo plačevali Pomurci? Dvanajst občin sistema B pomurskega vodovoda ni doseglo dogovora o ceni vode, čeprav se danes izteče rok, ki jim ga je za to določila ministrica za okolje in prostor Irena Majcen.
  10
  Močna eksplozija uničila proizvodno halo podjetja Varis V zgodnjih jutranjih urah je v proizvodni hali podjetja Varis v Lendavi odjeknila eksplozija, ki je uničila notranjost proizvodne hale. Policija še zbira obvestila.
  14
  Ministrica sprtim pomurskim občinam grozi z odvzemom evropskih sredstev Ministrica za okolje Irena Majcen je dvanajstim pomurskim občinam postavila ultimat, po katerem morajo sprejeti odločitev o ceni vode, sicer bodo morale vrniti evropska sredstva.
  24
  Erniša: Slovenci smo lahko ponosni, da je bila sestavni del te veličastne prenove tudi slovenska veja reformacije. Murskosoboško Gledališče Park je gostilo osrednjo prireditev ob dnevu reformacije s slavnostnim govornikom, častnim škofom evangeličanske cerkve Gezo Ernišo.
  86
  "Ko ne gre več, je treba nehati iskati izgovore" Murskosoboška škofijska Karitas je po podpori pomurskih županov uredila prostore materinskega doma pri Svetem Juriju ob Ščavnici.
  Nabiranje kostanja lahko prinese 200 evrov globe V teh dneh se marsikdo odpravi v gozd po kostanj. Če ga nabirate rekreativno in le zase, ga lahko odnesete največ dva kilograma. To pa ne velja, če lastnik v svojem gozdu prepove nabiranje plodov.
  87

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Učenje francoskega jezika
  Išče se prostovoljec, ki bi učil francosko 28-letnega begunca, ki živi v azilnem domu na Kotnikovi ulici. Tekoče govori angleško, farsi, arabsko in kurdsko.  Zelo ima rad jezike ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  06:00 Infocanale
  13:45 Programmi della giornata

  TV Maribor

  07:00 Infokanal - TV Maribor
  11:15 Utrip

  Radio Koper

  09:10 Prireditve danes
  09:30 Poročila

  Radio Maribor

  09:00 Novice
  09:30 Radijska tribuna
  Kazalo