Prekmurje
slice
Občine bi kupile radio. Želijo, da Murski val ostane nekomercialen.
Opozorila na spornost tovrstnih praks, 8. februar 2017 ob 19:50 Potem ko se je eden izmed lastnikov Murskega vala odločil prodati svoj 60-odstotni delež, želijo tega - v bojazni pred komercializacijo radia ali da bi ta prešel v roke nekomu brez posluha za ...
25
V Pomurju si elektrarn na Muri ne želijo. Dravske elektrarne pozivajo k dialogu.
35
6. februar 2017 ob 22:25 Elektrarne na Muri že leta in desetletja burijo duhove pri prebivalcih Pomurja, ki si jih v glavnem ne želijo, ostro pa jim nasprotujejo okoljevarstveniki.
Orban namenil dva milijona za nogometno akademijo v Lendavi
39
18. januar 2017 ob 20:20 Madžarska vlada vse izdatneje podpira madžarsko narodno skupnost, ki živi v Sloveniji.
Kakšen bi bil idealen učitelj in kakšni so idealni dijaki?
7
23. december 2016 ob 12:30 Idealen učitelj bi bil spoštljivejši do dijakov in razumevajoč, na učiteljevih obrazih pa bi večkrat radi videli tudi nasmeh.
Draženska avtocesta odprta do Podlehnika
6
20. december 2016 ob 09:19 Potem ko je Dars septembra za promet odprl prve tri kilometre smernega vozišča avtoceste od razcepa Draženci proti Gruškovju, je konec tedna v uporabo predal še preostali del do Podlehnika. Promet ...
Pacientove pravice bo v Pomurju znova zastopal Martin Raj Za zastopnika pacientovih pravic v Pomurju je bil znova imenovan Martin Raj.
1
V predšolski vzgoji in izobraževanju je pomembna kakovost programa Predšolska vzgoja ima pri nadaljnjem razvoju romskih otrok ključno vlogo.
2
Prekmurske občine ostajajo skregane glede upravljanja novozgrajenega vodovoda Propadel je zadnji poskus, da se 12 prekmurskih občin zmeni o upravljanju sistema B tako imenovanega pomurskega vodovoda, ki so ga zgradili z evropskim denarjem.
24
Občinska uslužbenka naj bi Turnišče oškodovala za 243.000 evrov Občina Turnišče je s pomočjo neodvisne revizijske hiše in občinskega računovodstva ugotovila, da naj bi nekdanja zaposlena občino oškodovala za nekaj manj kot četrt milijona evrov.
45
Obžalovanje zaradi napada na župana Črenšovcev Komisija za spremljanje položaja romske skupnosti v občini Črenšovci je na današnji izredni seji izrazila obžalovanje o nedavnem dogodku, v katerem je vaščan iz Kamencev fizično napadel župana ...
14
V gostinskem lokalu pretepli župana občine Črenšovci Skupina občanov iz romskega naselja Kamenci je v gostinskem lokalu napadla in pretepla župana občine Črenšovci Antona Törnarja, znesli pa naj bi se tudi nad njegovim prijateljem.
16
Koliko bodo za vodo plačevali Pomurci? Dvanajst občin sistema B pomurskega vodovoda ni doseglo dogovora o ceni vode, čeprav se danes izteče rok, ki jim ga je za to določila ministrica za okolje in prostor Irena Majcen.
10
Močna eksplozija uničila proizvodno halo podjetja Varis V zgodnjih jutranjih urah je v proizvodni hali podjetja Varis v Lendavi odjeknila eksplozija, ki je uničila notranjost proizvodne hale. Policija še zbira obvestila.
14
Ministrica sprtim pomurskim občinam grozi z odvzemom evropskih sredstev Ministrica za okolje Irena Majcen je dvanajstim pomurskim občinam postavila ultimat, po katerem morajo sprejeti odločitev o ceni vode, sicer bodo morale vrniti evropska sredstva.
24
Erniša: Slovenci smo lahko ponosni, da je bila sestavni del te veličastne prenove tudi slovenska veja reformacije. Murskosoboško Gledališče Park je gostilo osrednjo prireditev ob dnevu reformacije s slavnostnim govornikom, častnim škofom evangeličanske cerkve Gezo Ernišo.
86

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Učna pomoč in asistenca
Iščemo prostovoljca ali prostovoljko za pomoč deklici, ki ima učne težave. potrebno bi ji bilo pomagati pri domačih nalogah, utrjevanju snovi in predvsem pri italijanščini. 
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

07:00 Infokanal - TV Maribor
10:45 Slovenska kronika

Radio Koper

09:00 Dopoldan in pol
09:10 Prireditve danes

Radio Maribor

09:00 Novice
09:30 Radijska tribuna
Kazalo