Primorje
slice
Nekdanja dekanka fakultete za humanistiko dobila še drugo bitko proti rektorju Marušiču
UP mora Mikoličevi plačati okoli 20.000 evrov, 20. oktober 2017 ob 13:27 Nekdanja dekanka koprske fakultete za humanistiko Vesna Mikolič je že drugič dobila sodno zadoščenje.
25
Začetek pripravljalnih del za rušenje Vile Virginia v Portorožu
30
17. oktober 2017 ob 15:40 Vile Virginia, ki že leta sramotno propada sredi Portoroža, v kratkem ne bo več. Pogodbeni izvajalec inšpektorata za okolje in prostor je že začel pripravljalna dela za rušenje. Lastnik Damjan Kozjak
Prevzemna ponudba Postojnske jame za Certo je uspela
14
13. oktober 2017 ob 18:13 Ponudba družbe Postojnska jama za prevzem cerkljanskega Certa Holdinga, ki se je iztekla v četrtek, je uspela.
Sebastjan Kokl po 13 letih ni več glavni študentski funkcionar v Kopru
38
11. oktober 2017 ob 18:06 Sebastjan Kokl ni več direktor Študentske organizacije na Primorskem. Kot je potrdil, je s tega mesta odstopil. Zakaj konkretno je odstopil, nam ni uspelo izvedeti.
Rektorja Marušiča in odvetnika Cugmasa na sodišče privedla policija
37
9. oktober 2017 ob 13:15 Po več neuspelih poskusih izvedbe naroka je sodišče naposled zagotovilo prisotnost obeh obtoženih, rektorja Primorske univerze Dragana Marušiča in odvetnika Velimirja Cugmasa.
Letina oliv bo odlična, a skromna Oljkarji slovenske Istre bodo že čez dober teden začeli obirati zgodnje sorte oljk, kot sta maurino in lečino. Obetajo si odlično, a zelo skromno letino.
12
Obsodba direktorja ŠOUP-a Kokla pravnomočna Višje sodišče je pred zastaranjem potrdilo obsodbo direktorja koprske študentske organizacije na 14 mesecev pogojne zaporne kazni zaradi ponarejanja listin.
51
Spletna prevara: združba prodaja "strunjanske" kakije Na spletnem oglasu neznani prodajalci ponujajo dostavo strunjanskega kakija na dom. Na prvi pogled nič posebnega, če ne bi šlo za očitno prevaro.
54
Vodo iz dveh lokalnih vodovodov v koprski občini je treba prekuhavati Mestna občina Koper uporabnike lokalnih vodovodov Olika in Dvori pri Movražu obvešča, da je voda iz lokalnih vodnih virov po zadnjih preiskavah ponovno ocenjena kot neprimerna za pitje, zato ...
6
Odkrivajte lepote Istre na Istrskem kolesarskem maratonu V soboto in nedeljo bo v Portorožu in okolici potekal največji kolesarski dogodek v Istri: Istrski kolesarski maraton.
2
Tomos se postavlja na noge, po dolgih letih bodo spet tudi zaposlovali V koprskem Tomosu optimistično gledajo v prihodnost, saj so le pridobili nujno potrebna finančna sredstva za vnovičen zagon proizvodnje. Po dolgih letih bodo tako v Tomosu tudi zaposlovali.
65
V koprskem pristanišču se je odvezala velika tovorna ladja V koprskem pristanišču se je ponoči ob neurju odvezala velika tovorna ladja, ki se je nato zaletela v vlačilec in podrsala ob pomol.
9
Tisoči evrov za integracijsko hišo na Škofijah v zrak Integracijska hiša na Škofijah, kamor naj bi po prvotnih načrtih ministrstva za notranje zadeve namestili do 50 ljudi pod mednarodno zaščito, bo vzela slovo, še preden je odprla svoja vrata.
19
Bodo koprsko enoto Doma upokojencev Ptuj pridružili Obalnemu domu upokojencev? V septembru bosta sveta zavodov razpravljala o tem, da bi koprsko enoto Doma upokojencev Ptuj pridružili Obalnemu domu upokojencev Koper. Zamisel tli že nekaj let.
Koklovo ponarejanje statuta zastara čez mesec dni Skoraj desetletje po ponarejanju statuta Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), s pomočjo katerega se je Sebastjan Kokl zavihtel na direktorsko mesto, ta še vedno vztraja na svojem ...
59

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Izvajanje delavnic za otroke in odrasle
Če vas veseli delo z mladimi in starimi, ste ustvarjalni in imate radi igro, vas vabimo, da se pridružite ekipi prostovoljcev, ki bodo oblikovali aktivnosti in vsebine. ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

12:15 Opus
12:45 Kino Fokus, ponovitev

Radio Koper

11:00 V središču/Osebnost
12:30 Opoldnevnik

Radio Maribor

12:00 Poročila
12:30 Brezplačni mali oglasi
Kazalo