Oglasno sporočilo - Zabava
slice
Volkswagen in Siddharta nagrajujeta hitre klike
28. avgust 2018 ob 10:33 Imate radi glasbo? Retorično vprašanje, 99 odstotkov ljudi na zemeljski obli ima radih glasbo. Kaj pa Siddhartino glasbo? Tudi tu navdušencev ne manjka.
Kakovostna izobrazba zagotavlja zaposljivost
21. avgust 2018 ob 13:41 Še desetletje ali tri nazaj so starši otroke učili, naj se učijo, da jim ne bo treba delati.
Kraj, ki je ustvarjen za uživanje in sprostitev
18. junij 2018 ob 08:30 Videti je, kot da je okolica Dolenjskih Toplic nalašč ustvarjena za počitek in odklop. Že ob prihodu v dolino osupneš ob razkošju zelene barve. V prav vseh odtenkih.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev
21. maj 2018 ob 08:30 Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Atraktivni zapeljivec
26. oktober 2017 ob 14:07 Samo poglejte ga! Težko se mu bo upreti. Zakaj bi se sploh upirali, sveži novinec v kompaktnem avtomobilskem razredu prepriča z argumenti. In razvaja.
V jesenske počitnice spontano, a brez skrbi Ponudbe turističnih agencij v teh dneh malo koga pustijo ravnodušnega.
Kako uporabljati brezstično kartico? Več kot polovica Slovencev (51 %) kartice uporablja vsaj trikrat tedensko, 64 odstotkov pa s kartico opravi vsaj polovico nakupov, pravi raziskava Masterindex družbe Mastercard®.
Legendarna skupina Plavi orkestar se vrača v Ljubljano, v okviru velike regijske turneje "Everblue" Govorice so se potrdile. Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev ponovno vrača v Slovenijo.
Sedem razlogov, zakaj bi svoj dan začeli z zdravim zajtrkom 1. Zaščitite svoje zdravje z nujno potrebnimi hranilnimi snovmi. Začnite svoj dan z zelo potrebnimi hranilnimi snovmi!
Kurzschluss se 14. aprila pripravlja na Luciana Najbolj obiskani pop up festival Kurzschluss se pripravlja na zelo zvezdniški obisk. V Ljubljano prvič prihaja Luciano.
Pomladna priložnost – Pomežik pomladnemu soncu Prvi topli sončni žarki in jutranje žvrgolenje ptic, že naznanja pomlad. Letni čas, ko se vse počasi prebuja. Dnevi postajajo daljši, toplejši in svetlejši.
Jana Morelj razbila kitaro! Se ji je odpeljalo? Jana Morelj, simpatična vremenarka, po novem razbija kitare, se druži z rock legendami in se obnaša kot prava rock diva.
Hitrorastoči trgi sprejemajo digitalno preobrazbo Canon Europe je predstavil poročilo Office Insights 2016
Koliko porabijo električne naprave, ki so v stanju pripravljenosti ali kako do dodatnih 75 EUR letno? Pametno varčevanje z energijo ne pomeni drastičnih ukrepov v našem gospodinjstvu. Pametno varčevanje se začne tam, kjer najmanj boli: pri električnih napravah, ki jih trenutno ne uporabljamo.

Kazalo