Oglasno sporočilo - Znanost in tehnologija
slice
Trendi v sožitnem oglaševanju, ki bodo zaznamovali leto 2019
3. december 2018 ob 09:02 Sožitno oglaševanje (oziroma nativno oglaševanje) v digitalnem marketingu ni novost.
Tuš deluje trajnostno tudi pri nakupovalnih vrečkah
29. oktober 2018 ob 08:24 Aktivna vpletenost v varovanje okolja je v Skupini Tuš zapisana v dolgoročni strategiji podjetja.
Pri Telemachu prvi predstavili novi iPhone
27. september 2018 ob 10:31 Najnaprednejši zaslon, najtrpežnejše steklo in najpametnejši procesor so le trije izmed številnih superlativov, s katerimi pri ameriškem gigantu Applu opisujejo svojega novega paradnega konja.
Legendarni Ljudski vrt je spregovoril
11. junij 2018 ob 09:32 Legendarni nogometni stadion, dom najuspešnejšega slovenskega nogometnega kluba NK Maribor in težko osvojljiva trdnjava slovenske nogometne reprezentance, ima zanimivo zgodovino povezano s svojim ...
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev
21. maj 2018 ob 08:30 Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
In kdo je vaš najzvestejši partner v spalnici? Najnovejša raziskava, ki jo je za Huawei , drugega največjega proizvajalca mobilnih telefonov opravil IPSOS, je pokazala, da ima kar 68 % Slovencev med spanjem telefon v svoji neposredni bližini.
Razpis za doktorsko štipendijo s področja kemije in sorodnih ved Kemijski inštitut je objavil razpis za doktorsko štipendijo Janka Jamnika za perspektivnega mladega raziskovalca ali raziskovalko s področja kemije in sorodnih ved.

Kazalo