Jarh ponovno kandidaturo Jankovića za župana označuje kot vrhunsko politično korupcijo tistih, ki so takšne monopolne zakone ustvarili.
Jarh ponovno kandidaturo Jankovića za župana označuje kot vrhunsko politično korupcijo tistih, ki so takšne monopolne zakone ustvarili. "Namesto da bi parlament tako z ustrezno zakonodajo preprečil ropanje državne in občinske blagajne s takšnimi egocentričnimi izpadi in naložil plačilo stroškov tistemu, ki se gre takšno sprehajanje na račun davkoplačevalcev," je dejal. Foto: MMC RTV SLO

"Stožice so imele nerešeno finančno konstrukcijo in čisto druge ambicije, ki so zavite v šport. To je delo za protikorupcijsko komisijo," je v klepetalnici zatrdil kandidat za župana MOL-a Jožef Jarh.

Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Jožef Jarh, kandidat Stranke enakopravnih dežel za župana Ljubljane. Jarh, ki je znan tudi kot inovator, se v boj za županski stolček podaja že tretjič.

Pojasnil je, da so njegovi glavni cilji reševanje starih in odpiranje novih delovnih mest ter stanovanja za mlade družine z otroki. Dejal je, da ima za seboj ekipo, in spomnil, da je župan en sam.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Ravnanje nekdanjega župana in poslanca Zorana Jankoviča, ki se je, potem ko ni bil izvoljen za mandatarja, odločil za ponovno kandidaturo na županskih volitvah, je označil za nemoralno in neetično. "Ravna se izključno po svojih interesih, ne upošteva pa, da njegova igra s stolčki, ki jih osvaja, prinaša milijon nepotrebnih stroškov davkoplačevalcev, saj stanejo nadomestne volitve župana 400.000 evrov, nadomestne volitve v volilni enoti za njegovega nadomestnega poslanca pa tudi najmanj 500.000 evrov," je navedel.

V MMC-ju smo na spletne klepete povabili vse kandidate za mesto župana/županje Ljubljane.