Slovenija
(7)
Voditelja soočenja sta bila Urška Jereb in Luka Robida. Foto: BoBo
VIDEO
Predvolilno soočenje

Dodaj v

Radio Slovenija: soočenje o gospodarskih temah in izzivih zunanje politike

Voditelja Urška Jereb in Luka Robida
16. maj 2018 ob 16:52
Ljubljana - MMC RTV SLO

Na Radiu Slovenija nadaljujejo soočenja predstavnikov političnih strank, ki se potegujejo za glasove na junijskih volitvah v državni zbor.

Tokrat so se s predstavniki parlamentarnih strank pogovarjali o gospodarskih temah in izzivih zunanje politike. Voditelja sta bila Urška Jereb in Luka Robida.

Prvo radijsko soočenje predsednikov strank in list, ki kandidirajo v vseh osmih volilnih enotah, je bilo 9. maja. Seznam soočenj na Televiziji Slovenija, Radiu Slovenija in MMC-ju si oglejte tukaj.

B. R.
Prijavi napako
Komentarji
SamoRes
# 16.05.2018 ob 17:09
Bo Janša držal besedo?

"Če bo koalicija v naslednjih dveh letih dokazala, da ima prav, da smo se odbili, da rastemo, da bo Slovenija čez dve leti dosegala pozitivno gospodarsko rast ... potem ... se jaz upokojim kot politik in bom užival v tem blagostanju", je pred skoraj tremi leti javno obljubil Janez Janša. Slovenija od leta 2014 beleži več kot 2—odstotno letno gospodarsko rast.
patria
# 16.05.2018 ob 17:47
Katastrofa od predvolnega soočenja , povsem nezanimivo in brezveze, če bo še jutri na vaši TV enako brezvezno potem ne vem zakaj sploh to delate, če niste sposobni izpeljati kaj bolj pametnega pred volitvami.
patria
# 16.05.2018 ob 17:38
Ja in kako bo mala Slovenija spremenila politiko v Palestini , a ste mogoče padli z lune in sanjate , da smo neki pomembna svetovna velesila, sploh pa še enkrat to niso teme za volitve in mislim , da se na podlagi tega ali bomo priznali Palestino ali ne, res nihče ne bo odločal koga bo volil. V Sloveniji imamo volitve, torej nas zanima kaj bo kdo naredil za Slovence , delavce, upokojence in naš standar ne pa zunanja politika , trenutno so pred nami volitve ne pa zunanja politika , za to imate dovolj časa v zunanjepolitičnih oddajah s to temo, RTV sramota za predvolilna soočenja res ne vem zajkaj vas moramo plačevati , če ste tako nekreativni in povsem neaktualni glede na predvolilni čas.
jakosol
# 16.05.2018 ob 17:09
Zanima, če kdo ve, kako bo v primeru stranke Andreja Čuša po odločitvi Vrhovnega sodišča? Zdaj je lista v 3. volilni enoti potrjena, vendar brez sporne kandidatke. Ali bo v okraju, kjer so kandidirali to kandidatko, zdaj sploh možno glasovati za Čuševo stranko (bo pač samo ime stranke brez kandidatke)?
FDVjevec
# 16.05.2018 ob 17:38
Na voljo so GAS, DD, GSN... Res ni treba volit sedanjih parlamentarnih strank, ki so dokazano slabe.
Še najboljše bi bilo, da DeSUS, SD in SAB sploh ne pridejo v parlament, Levica, SMC, NSi in SDS pa po max 5 sedežev.
Jakob Mali
# 16.05.2018 ob 17:27
Pa kaj nas briga Palestina a nimate dovolj domačih tem?

Nestabilnost na bližnjem vzhodu je naš problem. Ker, če tam ljudje nimajo služb in streljajo na njih potem bežijo in pridejo k nam. Mi tega nočemo in postavimo žico. Ne bi bilo bolje, da je vsaj približno stabilno tam dol in, da oni ostanejo tam, mi pa tukaj živimo brez žic na meji. A zveni logično?
patria
# 16.05.2018 ob 17:19
Pa kaj nas briga Palestina a nimate dovolj domačih tem , kot so plače , pokojnine , zdravstvo itd..., da nas posiljujete s to zunanjo politiko , ki nima nobenega vplava na naše življenje, pogovarjajte se o Slovencih in njihovih problemih ne pa o Palestini , kdo vas je postavil za vodenje povsem nezanimivih tem na soočenjih, volitve imamo pri nas ne pa v Palestini.
Kazalo