Slovenija

Poudarki

  • "Veš Miro, tole pa je konec tvoje Katarine. To bo njena politična smrt."
  • Politiki se ni popolnima odpovedala
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.2 od 151 glasov Ocenite to novico!
Katarina Kresal
Zoper Kresalovo je opozicija v prejšnjem mandatu vložila več interpelacij. Sama pravi, da je opozicija le stopila na voz, ki pa je zapeljal "iz domačega hleva". Foto: MMC RTV SLO
       Nekaj dni po tragediji je do mojega Mira prišel gospod, ki ga politiki zelo dobro poznamo, saj nam poskuša krojiti usode. Je lastnik enega spletnega portala. Prišel je do njega, da mu je povedal: 'Veš, Miro, tole pa je konec tvoje Katarine. To bo njena politična smrt.' In potem se je začelo.       
Borut Pahor, Katarina Kresal in Gregor Golobič
Leta 2008 je t. i. levi trojček zmagal na državnozborskih volitvah. Tri leta pozneje je koalicija razpadla. Foto: BoBo
       Videla sem, da fantom ni najbolj všeč način, kako delam. Sem zelo odločna, ko se za nekaj borim, se ne dam ustaviti. Znala sem biti zelo glasna na vladi in na naših kolegijih. Če se mi je zdelo, da nekdo govori neumnosti, sem to povedala. Tega nekateri ljudje pač ne slišijo radi.       
Katarina Kresal in Karl Erjavec
Erjavec je zameril Kresalovi, ki je menila, da ne sme ostati na ministrskem položaju, ker je proti njemu tekel kazenski postopek na sodišču. Foto: BoBo
       Ko policiste, javne uslužbence, občinske uslužbence jemljejo v službo, pogledajo, ali so v kazenskem postopku. Predsednik vlade bi moral imeti zase še toliko višje standarde.       
Katarina Kresal
V enem letu je dobila naziv Slovenka leta in Politični obraz leta. Foto: BoBo
VIDEO
Katarina Kresal v oddaji...

Dodaj v

"Šlo mi je predobro. Interesi se združijo in rečejo, to bomo ustavili."

Katarina Kresal je bila gostja v oddaji Ugani, kdo pride na večerjo?
19. februar 2012 ob 18:35
Ljubljana - MMC RTV SLO

"V politiki ni veliko naključij," pravi Katarina Kresal. Prepričana je, da so konec njene politične zgodbe začeli "v domačem hlevu", torej na levici. "Najbolj boli takrat, ko te izdajo prijatelji."

Več kot dva meseca je od predčasnih državnozborskih volitev, ki so prinesle spremembo oblasti, S parlamentarnega igrišča pa odnesle nekdaj najmočnejšo stranko LDS. V zadnjih letih jo je vodila Katarina Kresal, ki je zaradi volilnega poraza odstopila z mesta predsednice. V stranki izbirajo novega vodjo, Kresalova pa se je v oddaji Ugani, kdo pride na večerjo na TV Slovenija ozrla na svojo politično pot.

Voditeljici Anji Križnik Tomažin je povedala, da ji je "gospod, ki ima svoj portal in se sam opisuje kot novinar", takoj po napadu psov na zdravnika Sašo Baričeviča povedal, da bo ta dogodek njena politična smrt, saj ima naročnika, ki ga ni mogoče preseči.

Vabljeni k branju dela pogovora:

Politična pot se vam je začela sanjsko. V nekaj letih ste bili med prvimi petimi najvplivnejšimi politiki v državi, postali ste notranja ministrica, politični obraz leta, Slovenka leta, govorili kot slavnostna govornica na proslavi v Dražgošah. Ste slutili, da se nad vami zbirajo črni oblaki?
Konec leta 2009, ko sem najprej postala obraz leta in je bilo zame strašno presenečenje, da sem preživela eno leto na ministrstvu, ne da bi se kaj hudega zgodilo, sem rekla svojim kolegom: 'Fantje, tole se ne bo dobro končalo. Preveč dobrega je naenkrat.' Potem sem postala še Slovenka leta in sledil je govor v Dražgošah. Samo čakali smo, kaj se bo zgodilo, da bo izrabljeno zato, da se ta lepa pravljica konča. Ni bilo treba dolgo čakati.

Zgodila se je afera bulmastifi. To je bil začetek konca zgodbe o uspehu. Javnost je takrat spoznala nove standarde političnega aferaštva. A ste se takrat zavedali dimenzij te tragedije?
Ko se je to zgodilo, je bil to najprej predvsem grozen dogodek, sploh, če človeka poznaš. Takšne smrti ne privoščiš nikomur, tudi če je v življenju naredil kaj napačnega. Po nekaj dneh pa se je zganil politični in medijski stroj in je zadeva začela dobivati popolnoma drugačne obrise. Naenkrat sem postajala glavna igralka, čeprav nisem z dogodkom imela ničesar. Po enem tednu se nam je že zdelo, da je to stvar, ki bo prinesla hud pogrom.

Takrat se je nekdo oglasil, ki je rekel, da bo to vaša politična smrt.
Nekaj dni po tragediji je do mojega Mira prišel gospod, ki ga politiki zelo dobro poznamo, saj nam poskuša krojiti usode. Je lastnik enega spletnega portala. Prišel je do njega, da mu je povedal: 'Veš Miro, tole pa je konec tvoje Katarine. To bo njena politična smrt.' In potem se je začelo.

Lahko poveste, kdo je bil ta človek?
Prevečkrat nastopam v njegovih člankih, po samoopisu naj bi bil tudi novinar. Zelo rad govori o politikih, rad piše najslabše stvari. Če povem, da ima svoj portal in da na njem nastopam skoraj vsak drugi dan, potem je vsem jasno, kdo je to.

Rekel je, da ima naročnika, ki ga ne moreta preseči?
Vsak normalen človek se seveda ob tem vpraša, kaj je zdaj to, ali se res ne da ničesar narediti in boste začeli ubijati človeka? Odgovoril je, ne, tega naročila ne more nihče preseči.

Je bila to grožnja ali nasvet?
To sem razumela kot naslajanje nad tem, kar bo sledilo. Res, da so vsi mislili, da me bo iz politike hitreje odneslo, ampak sem kar precej trdoživa in se še nekaj časa nisem dala.

Takrat ste bili notranja ministrica, za seboj ste imeli cel represiven aparat. Kako to, da niste bili temu kos?
A niso zanimive vse te govorice, koliko lahko narediš kot notranji minister in s čim vse upravljaš? V resnici si popolnoma nemočen, nimaš nikakršnih vzvodov. Pravzaprav moraš še bolj paziti, da ne boš v javnosti dajal občutka, da kakor koli zlorabljaš svojo moč. Tam sediš in čakaš, da bo vse skupaj minilo. Večina takih stvari hitro mine, ta pa ni. Trajala je mesece in mesece.

To pomeni, da v državi vse niti vodijo neki lobiji iz ozadja?
V politiki ni veliko naključij. Ta moj hipni vzpon, drugačen način dela, pa tudi odkritost v medsebojni komunikaciji je bilo nekaj, česar politiki niso bili vajeni. Preveč hitro mi je šlo predobro in začela sem očitno ogrožati nek star, zatečen način dela v politiki. Potem se veliko interesov hitro združi in rečejo, tole bomo ustavili.

Kdo je bil naročnik vašega političnega umora?
Kar dobro se mi sanja, komu sem bila najbolj …

Je bil iz levice ali iz desnice?
Najbolj boli takrat, ko te izdajo prijatelji. Takrat je najbolj hudo. Ne rečem, da se ni potem moja klasična opozicija priključila temu vozu in se še danes vozi z njim. Začelo pa se je v domačem hlevu.

Kdo jim je bil večji trn v peti – Katarina Kresal ali Miro Senica?
Vsekakor jaz. Miro ima to smolo, da je z mano in je postal tak priročen strelovod. Seveda je vpliven in poznan človek, saj ima največjo odvetniško pisarno v Sloveniji. Če že niso mogli najti ničesar v moji zgodovini, ker prej nisem bila javna oseba, so pač šli preko njega. On je bil kolateralna škoda, glavni cilj pa sem bila jaz. No, za kratek čas jim je celo uspelo.

Kakšen odnos ste imeli z Borutom Pahorjem in Gregorjem Golobičem?
Videla sem, da fantom ni najbolj všeč način, kako delam. Sem zelo odločna, ko se za nekaj borim, se ne dam ustaviti. Znala sem biti zelo glasna na vladi in na naših kolegijih. Če se mi je zdelo, da nekdo govori neumnosti, sem to povedala. Tega nekateri ljudje pač ne slišijo radi. Začeli smo fino, bil je trojček, energija, zmagali smo. Mislila sem, da smo tam zato, da bomo nekaj dobrega naredili.

Kdo od bližnjih sodelavcev in prijateljev vas je najbolj razočaral?
Zmagovalec na tem področju je moj kolega še s fakultete Goran Klemenčič, ki je danes šef protikorupcijske komisije, nekoč pa je bil sekretar na mojem ministrstvu, in to na moje povabilo. Njegova reakcija leto in pol potem, ko nisva več delala skupaj, je bila nekaj, kar me je šokiralo, presenetilo in tudi prizadelo.

Previte, da niste sodelovali pri najemanju stavbe za NPU, da ste lastnika Igorja Pogačarja videli trikrat v življenju in da je notranje ministrstvo s tem najemom privarčevalo šest milijonov evrov letno.
Treba je vedeti, da je ministrstvo za notranje zadeve največje ministrstvo v državi. Naš proračun znaša stotine milijone evrov in najem nekih prostorov niti slučajno ni največji posel in tak, v katerega bi se vtikal minister. Najem so peljale strokovne komisije ministrstva, v njih so bili predstavniki ministrstva in policije in nobenih mojih kolegov. Le podpisala sem pogodbo, ko je prišla na mojo mizo.

Zakaj ste odstopili, če niste bili krivi?
Ni vse v krivdi. Ni tako enostavno. Sama sebi postavljam visoke standarde in menim, da bi za politike morali veljati bistveno višji etični standardi. In ko neka uradna institucija reče, da obstaja sum, da morda ni bilo vse v redu, potem mora minister potegniti potezo, četudi se s tem ne strinja. Zato sem bila tudi zelo glasna, ko je Karl Erjavec prišel v kazenski postopek, in sem edina na glas rekla, da ne bi smel biti več minister. Takrat mi je tako zameril, da ne zamudi prilike, da me ne bi malo brcnil.

Odstopili ste samo zaradi suma korupcije. Ravno smo dobili predsednika vlade, ki ga bremeni pravnomočni obtožni predlog. Kaj pravite na to?
Zame je to nepojmljivo, da sam pri sebi ne razume, da to ne gre. Pa to nima veze s tem, ali je kriv in ali bo obsojen. Ko policiste, javne uslužbence, občinske uslužbence jemljejo v službo, pogledajo, ali so v kazenskem postopku. Predsednik vlade bi moral imeti zase še toliko višje standarde.

Se mislite še kdaj vrniti v politiko?
Pet let sem bila v njej, zelo rada sem delala, kar sem delala. Rada spreminjam stvari na bolje in politika je tak poklic. Ne zapiram vrat za sabo in puščam prihodnosti, kar mi bo prinesla. Nič ne izključujem in nič ne napovedujem.

A. S.
Prijavi napako
Komentarji
ResIpsaLoquitur
# 19.02.2012 ob 18:37
Ni kaj reči, punca, stvar je popolnoma preprosta: Zamočila si vse, kar se je zamočit dalo.
pahorček
# 19.02.2012 ob 18:44
Nerazumem pa zakaj ima falirana političarka v "prime time" na nacionalki taki samo govor, Anja pa jo brani in ji polaga besede v usta!

Grozno čudno!
anny22
# 19.02.2012 ob 18:42
Požar je edini napisal resnico o bulmastifih, ko so VSE ostale medije cenzurirali! Tudi MMC!
Kje pa je tvoj spomin o begu na smučanje, Katarina?
timslum
# 19.02.2012 ob 18:41
Ker je Katarinca milo rečeno v zatonu, se se na rtvslo odločili, da jo prijazno povabijo v studio in ji naredijo malo zatonj reklame.
Korupcija!
lahk
# 19.02.2012 ob 18:47
SRAMOTA !! Kakšna propaganda oddaja!! Nivo Severne Koreje!!
Tomaz12
# 19.02.2012 ob 18:46
Počasi levica sama priznava, da so njihov največji sovražnik prav oni sami. Takšna nestabilna politična opcija ne more biti pozitivna za državo.
ezat_anim
# 19.02.2012 ob 18:52
"Kraljica naših src, Slovenka leta, kaj vse bi še lahko bila ... če se ne bi zgodila garaža."

žal se je zgodil tudi NPU, bužekljan, predoziranje itd...
mooodeeel
# 19.02.2012 ob 18:49
Katarinca je politično mrtva, se bo pa morala še hodit zagovarjat na sodišče zaradi vseh nečednosti, katere je storila!
pozitivc
# 19.02.2012 ob 18:51
da se je ni sram kazat v javnosti?!
mucek113
# 19.02.2012 ob 18:40
Hja..Katarina sej si talentirana političarka tako da škoda da te ni več na parketu. Ne vem če so bila ravno ta ozadja kriva za tvoj politični zaton. Ne pozabi pa da so te taista ozadja tudi nastavila.
hana-ana
# 19.02.2012 ob 18:56
Današnja oddaja mi je vzela apetit. Skuhala sem pravo slovensko večerjo (ne francosko) pa mi je kljub temu apetit odpovedal. Kaj to, še na bruhanje mi je šlo...
palca
# 19.02.2012 ob 18:52
"Se mislite še kdaj vrniti v politiko?
Pet let sme bila v njej, zelo rada sem delala, kar sem delala."

Vemo, vemo ...
jackoneal7
# 19.02.2012 ob 18:41
ha,ha,ha,ha...in tako dalje....to je pa tako,če postaviš žensko za prvo policajko...., nekoga popolnoma brez izkušenj, bistveno premladega, pa da ne omenjam barve las....
TineB
# 19.02.2012 ob 18:59
Že z brado, a tokrat spet aktualno:

... rahli cenzurirano ...

KATARINCA

Katarinca, mlada "dama",
okrog nje vlada cela fama.
Biči, lateks in verige,
orodja so iz njene lige.

Mirko in ta Katarina,
to gosposka ti je fina.
O pravici usta polna,
šala to povsem je bolna.

Del slovenske sta elite,
bogate, od pogače site.
Narod vlečejo za nos,
njihov tud' je Drago Kos.

Korupcija in svinjarija,
eliti naši to z'lo prija.
Denarce grabijo na kupe,
nas imajo pa za glupe.

A ta narod sploh ni nor,
hoče strpat jih v zapor.
A elita se izmika,
luknja nič jih sploh ne mika.

Katarinca se zgovarja,
meglo samo le ustvarja.
Laže, da se kar kadi,
do neba že vse smrdi.

A šteti tvoji so ti dnevi,
ubogi fini blontni revi.
Na smetišče zgodovine,
sod'jo bejbe take "fine".

(noregobe.press)
kazam
# 19.02.2012 ob 19:23
Ne morš verjet kakšen politični PR si je privoščla Tomažinka. Na nivoju Severne Koreje,..v glavnem se že pozna, da so MMC po kadrovski čistki spravili na "prava posta" starega partijskega trobila!!!

lp
elzial4x
# 19.02.2012 ob 19:18
Ja, čista sveta nedolžnost, skoraj svetnica. Katarina in Miro sta bila politični Bonnie in Clyde, od prvega dne sta bila čista gangsterja. V prepričanju, da če bosta slepo izpolnjevala in služila interesom Kučana, sta mislila da sta nedotakljiva. Temu primerno sta se tudi obnašala. Nekje pa je očitno posegla na interesno področje tega klana, mogoče je preveč pokradenega denarja v tujini in je zato bilo potrebno nastaviti "bolj svojega" človeka, Jankovića, da ne bo kdo tretji imel vpogled kdo vse in koliko je kdo nakradel. Ta denar iz tujine je namreč potrebno spraviti nazaj v Slovenijo.
Skratka, da ne davim predolgo, bejba je zaj***** kar se je dalo! Škoda za stranko.
Samo čakajte, da začnejo iz omar padati njeni okostnjaki.
MIRNČAN
# 19.02.2012 ob 19:05
hahhaha je Kučanček poskrbel da dobi svoje minute. Čist dokaz, zaradi nje je Pahor padel.
lahk
# 19.02.2012 ob 18:59
@levak

Na Brdu je bil intervju z PREDSEDNIKOM VLADE, danes pa intervju z propadlo barbiko, ki je cela 3 leta delovala na političnem poligonu, potopila LDS, zakuhala največ afer...

Je pa taka oddaja popolni kontraučinek, saj se samo sramotijo.
Dare40
# 19.02.2012 ob 21:51
Ob tragični smrti njunega prijatelja Baričeviča se je najbolj pokazala njena osebnost...... Namesto pogreba je raje izbrala smučanje v tujini in poniknila za cel teden.....To mi pove več o njej kot tisoč njenih sladkih besed......
member04
# 19.02.2012 ob 19:15
tudi mene ni prepričpala s svojo "pretreslijvo" izpovedjo.
igorflkg
# 19.02.2012 ob 19:19
Leva politična opcija nujno potrebuje nov PR. Ponovno reklamiranje gdč. Kresal pač ni dobra poteza. Res nimajo nobenega drugega?
Glasna
# 19.02.2012 ob 19:25
Kako zna pa ta fino z besedami. Kar malo smešno je, da je kar naenkrat vse naključje, ko se pojavi kak sum, da bi bla kje ona vpletena. Bolj nedolžno kot se dela, se že skorajda ne more....
anny22
# 19.02.2012 ob 18:54
Torej sta Kučan in stari Kavčič odžagala KK. Usodna črka K.
stein
# 19.02.2012 ob 19:23
Oddaja kjer kraljuje perjad vseh vrst. Zato me ta oddaja pač ne zanima in je ne gledam.
slovenec123
# 19.02.2012 ob 21:06
Sramota za Slovensko televizijo za takšno voditeljico in gostjo pa še slovenskega kuharja nimamo. Škoda vsakega evra za take oddaje.
kačon
# 19.02.2012 ob 20:51
No tale blondinka se res precenjuje. Na volitvah odločajo volilci ne lobiji in ne stranke. Ustavila se je sama. Ker je bila pokvarjena in ohola. Takih pa nihče ne mara. Poleg tega je bila vpletena v domnevno koruptivne posle pri oddaji stavbe NPU, sumljivo reagiranje policije ter tožiltva v aferi Baričević, založitvi Jankovićevega dosjeja itd. Da o prebrisanih ne izgubljamo besed. In suma sumarum je pokasirala. Zasluženo. Upajmo da nam takih ne bodo več servirali na slovenski politični sceni. Še najsmešneje pa je, da je nogo dobila prav od slovenskih državljanov z južnim poreklom in njihovih potomcev, homoseksulacev ter anarhistov. Torej onih na katere je najbolj računala. Toda kot se je že večkrat prietilo na t.i. levici, je slednja (z veliko Kučanovo pomočjo) sesula prav tiste, ki so v preteklosti pomagali vleči njen voz. Ker so se hoteli znebiti Pahorje. Ki je bil njihova največja napaka. V orbito pa izstreliti novo zvezdo (Jankovića). Ki naj bi zadevo rešila. Ter pod svoj dežnik pritegnila vse kar ni naklonjeno Janši oz. t.i. desnici. Neko novo LDS. Z nekim novim Drnovškom. Sevad je bil tudi ta Kučanov poizkus popolni polom. Res da je njegov favorit postal relativno zmagovalec volitev. Vendar mu to še zdaleč ni zadostovalo za dostojno borbo z Janšo. Ki je na koncu, v posmeh vsem in tudi predsedniku države, uspel prizemljiti in osramotiti svoje največje nasprotnike. In sestaviti koalicijo ter vlado. Pravzaprav je Janković zmagal zgolj po zaslugi koncentracije glavnine anarho-komunistično-liberlane srenje v Ljubljani. Ter seveda številnih, njim prislovično naklonjenih pripadnikov narodnosti bivše Jugoslavije. Ki so jim v preteklosti pridno delili stanovanja. Poleg sodi še polnoletna študentarija, ki je prijavljena v Ljubljani. Večinoma iz Primoske in ostalih. t.i rdečih občin po Sloveniji. Skratka Kresalka je preteklost. Upajmo, da se bo z njenim odhodom slovenska političa scena delno dezinficirala. Očistila anarhokomunističnih metastaz, ki so močno načele državo in jo dodobra shirale. Tako finančno kot moralno. Sama pa svoje bolehne ambicije prilagodila zmožnostim ter se raje posvetila razmerju s svojim odvetniškim partnerjem. Kjer bo vsaj vedela kaj je in kam sodi. Kakšna je pravzaprav njena dejanska vloga. Adijo! Bilo je prelepo, da bi predolgo trajalo. Bila si najšibkejši člen v Kučanovi verigi. V tolažbo ti je lahko edino dejstvo, da nisi edina.
bratomir
# 19.02.2012 ob 19:55
Skrajno ogabna oddaja!
Anja pa se je prodala, da se bolj ne bi mogla, pri meni je izgubila vse pike!
ffrancelj
# 19.02.2012 ob 19:39
Pravnomočni obtožni predlog ne obstaja. To mislijo samo tisti, ki nimajo pojma o pravu, na primer Danilo Turk in, kot vidimo, tudi Katarina Kresal.
abria
# 19.02.2012 ob 21:55
Kaj pa če si sama neumna in vsiljuješ svoje neumne odločitve drugim ? Ali mora biti vse tako, kot ti misliš, da je prav. Prava antidemokratka.
Odletela ni zato, ker bi bila odločna, pametna in lepa, ampak zato, ker je vzvišena, važna, ohola, nasilna, avtokratska in neumna snobinja, ki jo zanima samo vzpon po družbeni lestvici, patološki pohlep tudi preko trupel nedolžnih ljudi in davkoplačevalcev.
Bik
# 19.02.2012 ob 19:46
S tem je RTV Slovenija odkrito pokazala kdo jo obvladuje pod novim vodstvom.
Ekaderina
# 19.02.2012 ob 18:53
No, danes pa pač te oddaje nisem gledala. Škoda. Ker ste mi drugače zelo všeč. Pa naslednjo nedeljo - če boste seveda gostili kakšnega normalnega gosta.
Breathe
# 19.02.2012 ob 19:02
Še malo pa bodejo gospa sama sebi utegnili verjeti kar kvasijo.
Išlo ti je u životu...
Črtomir
# 20.02.2012 ob 13:54
Menda naj bi bila ta oddaja uvertura v Kresalkino kandidaturo za županjo Ljubljane.
Če je to res, mora odstopiti celotno vodstvo RTVS.
Fili je v jeseni dajal popuste predstavitvam SD in tako RTV prikrajšal za cca 20.000 evrov,
zdaj pa Kresalka nastopa v oddajh razvedrilnega programa, ker je revca tako zapufana, da nima denarja za predvolilno župansko kampanjo.
jazmislim
# 20.02.2012 ob 13:31
SRAMOTA ZA RTV IN ODGOVORNEGA UREDNIKA RAZVEDRILNEGA PROGRAMA
Voditeljica ima očitno dolg do nekoga. Do PR agencije sestre? Ali pa morda Vardjan?

že 20 let z veliko truda vodim svoje podjetje, pa nimam šans za tako promocijo!!!
vse plače in prispevki in davki so plačani, nihče mi ni ponudil in nisem dal podkupnine.

Kaj naj naredim, da dobim polurno brezplačno promocijo za svojo dejavnost?
Nigel_Farage
# 20.02.2012 ob 08:27
Katarina, volilci smo tebe in Golobića postavili kamor spadata
MilanŠ
# 20.02.2012 ob 08:16
E, moja Tomažinova, to kar si si privoščila v nedeljo s KK, je pa popoln poden! In, če misliš, da bomo gledalci tole vajino zlizano in bizarno laganje mirno požrli, si se uštela, kakor si dolga in široka. Kdo in kaj je Kresalova, so povedali volivci na volitvah in nobeno TV balzamiranje ne bo pomagalo. 1000 evrov dobiš za zabavno, kuharsko oddajo! Koliko si dobila pa še od Kresalke, da si ji omogočila politično izvajanje, ki ga drugače ne bi mogla udejaniti nikjer več.
veza
# 19.02.2012 ob 22:02
Ko sem slišal napoved, da bo gostja gospa, ki naj bi bila žrtev mačistične politike, ki jo je izbrisala iz politike, ker je bila preveč sposobna in polna čustev, mi kljub globokemu razmišljanju ni bilo jasno, katera gospa ustreza tej napovedi!
Ko sem pa slišal, da je to Kresalka, sem preklopil iz nacionalke na šport!
Zakaj jih mastno plačujemo, nekateri na RTV so pravi mojstri potvarjanja dogodkov! Sramota!
jani23
# 19.02.2012 ob 21:48
Kdo je pri aferi Baričevič pobegnil z veliko hitrostjo da nebi ostale sledi od njega in je z avtom šou po gasu se odpeljal kdo drug kod MIRO SENICA...
Bik
# 19.02.2012 ob 20:18
skuggi
# 19.02.2012 ob 20:11

Kakšne slavospeve ji je voditeljica namenila v najavi. Preklopil sem kanal po nekaj minutah poslušanja.
marjan_1
# 19.02.2012 ob 19:13
Nekaj dni po tragediji je do mojega Mira prišel gospod, ki ga politiki zelo dobro poznamo, saj nam poskuša krojiti usode. Je lastnik enega spletnega portala. Prišel je do njega, da mu je povedal: 'Veš, Miro, tole pa je konec tvoje Katarine. To bo njena politična smrt.' In potem se je začelo.


Bojan Požar
travnar
# 20.02.2012 ob 08:50
Dost mam !
Plačijem naročnino , da gledam promocijo in
poslušam laži propadle pokvarjene političarke
med razvedrilno oddajo !
Tomažinka to je podn !
igorflkg
# 19.02.2012 ob 19:51
Ksenak2

Izhajaš iz napačne predpostavke, kdo je zrušil gdč. Katarino Kresal.

LDS, nekdaj najmočnejša stranka leve politične opcije, je dobila podporo samo 1,48% volivcev. Dvomim, da so nekdanji volivci LDS sedaj volili SDS, torej zrušili so jo sami volivci leve opcije.
Tudi sama govori o term, da jo najbolj boli, da so jo izdali nekdanji prijatelji.

Se ti ne zdi , da je tvoj gnev glede gdč. Kresal usmerjen v napačno smer?
toni66
# 19.02.2012 ob 19:43
@ Ksenak2
S tabo je huje, kot sem sprva mislil. Bo treba do strokovnjakov stopit.
lukaklo
# 20.02.2012 ob 10:16
Hvala Bogu da ni več v vladi in v parlamentu. Žal je naredila več škode kot koristi.
bf507
# 20.02.2012 ob 09:29
Najboljše je ocenil KK B. Požar: KK je afera na dveh nogah. Po domače bi ji rekli, da je predstavnica stare komunistične klike brez kančka morale (gleda te v oči, istočasno krade in laže)

V najkrajšem možnem času pričakujem od pristojnih kazenske in odškodninske ovadbe!!
Črtomir
# 20.02.2012 ob 09:08
Afera na dveh nogah, čisti PR konstrukt.
Boga daj, da ne bi bilo več takih v naši plitiki.
Še predsednik Drudštva novinarjev, Stepišnik, se je zgražal nad oddajo.
Ne morem verjeti, da si nekoč tako napreden novinar Bojan Kranjc, privošči tako blamažo.
Nigel_Farage
# 20.02.2012 ob 08:33
Anja, ti pa z davkoplačevalskim denarjem kar pokliči še kakšnega luzerja v goste. Golobića na primer ali pa Jelinčića
Blitzkrieg
# 19.02.2012 ob 21:33
Ja, super ti je šlo, Katerina! Zato ker ti je šlo tako dobro je na zadnjih volitvah LDS dosegel rekorden uspeh.
babi2
# 19.02.2012 ob 20:58
KK ali veš kje je Mlinarjev Janez??Tam ste bili na Koroščevi poroki, skupaj s Pogačarjem pa ste mu kupili H. Davisona??? In potem si kar podpisala pogodbo za NPU??? Zgrožen je lahko Klemenčič, ki je raje odstopil z mesta sekretarja, ker verjetno ni vedel v kaj se spušča. Bila sem pozorna na interpelaciji, ki je seveda propadla....Klemenčič ti edini ni čestital....je že vedel zakaj....bilo ga je verjetno globoko sram. Sicer pa si to oddajo lahko nekam vtaknete s takšnimi gosti, ki še kar lažejo, obračajo besede....resnica je ta, da je KK uničila Liberalno demokracijo...dokončno.!!!!!!
navigator007
# 19.02.2012 ob 20:04
Temu članku manjka ustrezen zaključek! Zadnji stavek bi se moral namreč glasiti: "In potem so za sedmimi gorami in vodami živeli srečno vse do konca dni".
Kazalo