Citat za prebrat
(7)
VIDEO
Dončić ni treniral zaradi...

Dodaj v

Maximilian Kleber

5. november 2018 ob 11:53
Dallas - MMC RTV SLO

Luka je izjemno nadarjen igralec. Mislim, da zanj ne obstajajo nobene omejitve, v vsem je izjemen. O primerjavi z Nowitzkim je še prezgodaj govoriti. Pred Luko so še mnoga leta in številne priložnosti za razvoj, medtem ko moramo Dirkove dosežke vsi spoštovati in je v Ligi NBA pustil izjemno globoke sledi.

Nemški košarkarski reprezentant Maximilian Kleber je poln hvale na račun slovenskega čudežnega dečka Luke Dončića. 26-letni Kleber je lani zapustil Bayern iz Münchna in se pridružil Dallasu. Po njegovem mnenju je Dončić že v uvodu sezone pokazal neverjetno nadarjenost, o tem zgovorno pričajo tudi številke, saj njegovo povprečje znaša 19,4 točke, 6,6 skoka in 4,6 podaje na tekmo; DPA.

Prijavi napako
Komentarji
Sss
# 05.11.2018 ob 22:48
Klebru pa samo kapo dol, toliko kot se on zavzame v obrambi se nihče. Banane tala atletskim afro-američanom kot po tekočem traku in je zaenkrat pustil odličen vtis s klopi.
Imam pa občutek, da bi Powell - Kleber - Dončić naveza lahko igrala skupaj. Powell je totalno energetski tip in mi deluje kot nek psiho, sploh enkrat v intervjuju :D
tadejsky
# 05.11.2018 ob 23:20
@Sss res je, oba znata biti zelo koristna, ampak izgleda je v NBA-ju določeno kdo in koliko igra. Lahko daš 15 pik v 6 minutah, pa greš vseeno ven, ker mora v igro Matthews/Barnes. Pa v vseh ekipah je tako
Martelanc
# 06.11.2018 ob 00:56
@tadejsky ja žal je res tako z minutažo igralcev. Vsi trenerji po istem kopitu. Mi je pa zelo všeč, kako igra Kleber, sploh v obrambi, kjer je že zdaj vrhunski, v napadu ima pa še kar nekaj rezerv. Odkritje sezone pri Dallasu definitivno.
karnekdo
# 05.11.2018 ob 23:16
Kleber bi moral igrati prvo peterko na 4., luka na PG, DSJ na klop (oz. sam ga bi najraje menjal, enostavno v njem nikoli nisem videl nič več kot pa atraktivnega igralca za zabijanja...ni šuta, ni občutka za organizacijo napada, ni obrambe, ni BBall IQja za dobro selekcijo metov/pravo izbiro potez...). Mislim, da bi bila peterka Luka/Matthews/Barnes/Kleber/Jordan kar konkurenčna že letos. Kleber je letos gladko drugi najboljši igralec Dallasa, vsak ki dejansko gleda tekme to razume, njegov učinek je vedno izjemno pozitiven, med tem ko so DSJ, Matthews in tudi Jordan in Barnes po povratku, za sedaj samo velika razočaranja.
M-filter
# 06.11.2018 ob 06:04
Zgleda je igranje doloceno z visino place in zakaj si bil pripeljan v ekipo. Izjeme so redke. Bomo pa vidl kaj se bo ugodilo v nadaljevanju saj tako ne slo naprej
torcida_ce
# 06.11.2018 ob 11:42
Aha. Clanka o Doncicu pa ze dolgo ni bilo...
threepointer
# 06.11.2018 ob 13:33
@karnekdo in @Sss, se v pretežni meri strinjam z vajinima komentarjema. Jaz sicer še ne bi kar odpisal DSJ-a, ker ima fant kar nekaj sposobnosti in je tudi še mlad. Zdi se mi tudi, da bo on lažje od večine ostalih sprejel Dončića za šefa. Moja trenutna prva peterka bi bila. Luka PG, DSJ SG, Barnes SF, Kleber PF in Jordan na centru. Wes bi bil prva menjava za DSJ in najverjetnejši najboljši šesti igralec. V drugi peterka so potem JJ Barea, Brunson, Wes, DFS, Powell, torej small ball ekipa preslaba pod košem, kar bo upajmo čimprej okrepil Nowitzki.

Dallasu zagotovo najbolj manjka štirka, da bo Luka lahko igral enko. Drugi igralec, ki jim manjka, pa je komplementarni igralec za Dončića, ki bo v napadu igral krilo, v obrambi pa pokrival enke. Nekaj takšnega kot je bil Taylor v Realu. Še on bi bil kar solidna varianta, a ne dvomim, da lahko dobijo boljšega. Če bodo letos tankali, bi bil recimo super Zion Williamson :).
Citat za prebrat
link
Jadon Sancho
15
14. november 2018 ob 13:20 Če ti angleški klubi ne dajo priložnosti za igro, potem je odhod v tujino vedno realna možnost. V tujini so pripravljeni, da preverijo tvoje sposobnosti.
Več novic ...
Kazalo