Citat za prebrat
slice
Nejc Vidmar
9. december 2018 ob 14:39 Veselje v garderobi je bilo podobno, kot če bi bili prvaki. Ni bilo lepo biti nogometaš Olimpije v teh težkih časih, ne znate si predstavljati, kako težko je bilo v zadnjih tednih.
11
Klemen Bergant
6
8. december 2018 ob 17:57 Mogoče bo kdo zadovoljen z devetim mestom, jaz nisem. So pa najbrž živci naredili svoje.
Kevin Venta
11
7. december 2018 ob 21:18 Ker me šport še naprej zelo veseli, ker bi rad še naprej razvijal svoje znanje in imam še vedno visok motiv po vrhunskih rezultatih, sem se odločil za prestop v nemško reprezentanco, kjer si bom ...
Gorazd Bertoncelj
12
6. december 2018 ob 16:58 Po zadnjih informacijah naj bi bila v Planici pripravljena vsaj srednja, 90-metrska skakalnica, tako da bo šel morda prihodnji teden tja le Peter Prevc, da opravi nekaj skokov.
Ilka Štuhec
6
5. december 2018 ob 12:18 Vtisi so super. Bil je kar velik zalogaj, ker sem si zadala visoke cilje in imela od sebe velika pričakovanja. Deloma sem jih tudi izpolnila. Vsak dan sem bila s svojo vožnjo bolj zadovoljna.
Antoine Griezmann Osvojil sem Evropsko ligo in Uefin superpokal ter svetovno prvenstvo, tako da je za menoj odlično leto.
24
Aleksander Čeferin Novo klubsko tekmovanje Uefe bo še bolj vključujoče. Za več klubov bo več tekem, zastopanih bo več nogometnih zvez. Do tekmovanja smo prišli skupaj z odprtim dialogom z Evropskim združenjem klubov.
19
Lennox Lewis Zgodilo se je meni in vedel sem, da se bo tudi Furyju. Poskrbeti moraš, da so tvoje pesti sodniki. Po mojem mnenju je Tyson dobil dvoboj. Mislim, da je Deontay boksal zelo slabo.
12
Rado Trifunović Znova se bomo pomerili z reprezentanco, ki je močna pod košem. Za nameček nas zapušča Žiga Dimec, ki se mora pridružiti novemu klubu. Z Litovci je pogodbo podpisal že pred tekmo z Ukrajino.
27
Shaquille O'Neal Nikoli nisem posojal svojega vzdevka. Antetokounmpo si to zasluži. On je novi superman. Res neverjetno prevladuje v raketi.
2
Oliver Bogatinov Zakaj pa ne bi na tekmo prišli Maribročani navijat proti Olimpiji? Aluminij nima velike navijaške tradicije, da bi navijači lahko bili dvanajsti igralec.
17
Žan Kranjec Zelo lepo je pomisliti na to, da se bom lahko spustil po lepi progi in da bom na startu med najboljšimi smučarji.
11
Matjaž Kek Prvo, kar mislim narediti, je, da z neposredno komunikacijo razčistim stvari, če je kaj za razčistiti. Tega se bom lotil takoj v naslednjih dneh. Iz oči v oči, če se bo le dalo.
11
Kawhi Leonard Slišal sem, da je Gregg Popovich dejal, da nisem bil vodja ekipe. To je kar malce smešno. Ne vem, če je govoril le o lanski sezoni. Če nisi na parketu, je težko voditi ekipo.
8
Diego Simeone Vem, da si v klubu prizadevajo za to, da bi Jan Oblak ostal. Z njim smo govorili ta teden in vemo, kaj si želi in kaj potrebuje. Ve, da ga potrebujemo.
18

Izbor
Citat za prebrat
link
Nejc Vidmar
11
9. december 2018 ob 14:39 Veselje v garderobi je bilo podobno, kot če bi bili prvaki. Ni bilo lepo biti nogometaš Olimpije v teh težkih časih, ne znate si predstavljati, kako težko je bilo v zadnjih tednih.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2018 ob 04:49

Nostradamusi, katero mesto bo Slovenija osvojila v kvalifikacijski skupini G za Euro 2020?

Prvo mesto.
Drugo mesto.
Tretje mesto.
Četrto mesto.
Peto mesto.
Šesto mesto.
Arhiv
Kazalo