Citat za prebrat
slice
Matej Žagar
O uvodni dirki, 30. april 2017 ob 11:20 Odkrito povedano, v Krško sem šel le 'gremo odpeljat, pa čim prej naprej'. Po enajstih letih se zdaj z vami pogovarjam po dirki in jo komentiram, prej tega nisem bil sposoben.
5
Reinhold Messner
6
29. april 2017 ob 07:00 V severni steni Eigerja ne morete imeti olimpijade. Menim, da je najboljša možnost, da se v gorah kaj naučimo o sebi, klasični alpinizem. To je kulturna aktivnost, manj športna.
Jose Mourinho
12
28. april 2017 ob 11:17 Mislim, da bo Manchester United že naslednjo sezono pripravljen za velike stvari. V garderobi znova srečujem srečne igralce, ki imajo veliko samozavest in verjamejo v uspeh.
Gašper Okorn
9
27. april 2017 ob 16:56 Polčas 49:44 ... Kot da se igra redni del Lige NBA. Tako preprosto ne gre. Če v Tivoliju Laškemu daš 49 točk, bi po neki logiki moral voditi za 15, pa ne da bi kogar koli podcenjeval.
Aurelio De Laurentiis
14
26. april 2017 ob 14:42 Lahko kaže name s prstom, kolikor hoče, in se poskuša na tak način opravičiti pred navijači, a oni niso neumni in perfektno razumejo vse skupaj.
Albert Masnu Messi je v nedeljo doživel katarzo in ne spomnim se, da bi ga kdaj v življenju videl tako čustveno slaviti zmago.
19
Zlatan Ibrahimović Ni novica, da sem se poškodoval. Kar nekaj časa me ne bo v nogometu. Toda to bom prebrodil tako kot vse drugo in se vrnil še močnejši.
14
Marjan Fabjan Morali bodo začeti sodelovati z nami in se udeleževati mojih priprav in treningov. To ni konkurenca. Mi se nikogar ne bojimo in tudi drugim se ni treba bati. Samo s sodelovanjem lahko uspejo.
14
Ilie Nastase Počakajmo, da bomo videli, kakšne barve bo njen otrok. Čokolada z mlekom? Ta konec tedna se bosta v Pokalu Federacij pomerili teniški reprezentanci Romunije in Velike Britanije.
7
Zoran Dragić Nikoli ne bom rekel ne, a trenutno ne morem govoriti o reprezentanci, ker sem šele na začetku rehabilitacije. Sem v stiku tako s selektorjem Kokoškovom kot tudi z Nesterovićem.
5
Fabrizio Romano Hej, Donald Trump, ni ti treba graditi zidu. Raje kupi Bonuccija in Chiellinija. Je lažje in ceneje.
8
Thomas Müller Zelo težko je, ko igraš 10 proti 14. Najtežje je bilo pri izenačenju na 2:2, ko je imel sodnik neoviran pogled, pa ni dosodil prepovedanega položaja. To nas je ubilo.
36
Philippe Gilbert Zame je to precejšen udarec. Giro je krasna dirka, na njej sem velikokrat res užival, a takšne poškodbe niso tako nedolžne.
1
Luka Žvižej Za zdaj se še nič ne ve. Upam, da se bo razvilo tako, kot se mora. Trenutno pa o tem ne razmišljam, pred seboj imam še en cilj.
6
Žiga Jeglič Na treningu ste lahko opazili, da Robert že drsa, strelja, pravzaprav opravi vadbo brez vidnih težav.
3

Citat za prebrat
link
Matej Žagar
5
30. april 2017 ob 11:20 Odkrito povedano, v Krško sem šel le 'gremo odpeljat, pa čim prej naprej'. Po enajstih letih se zdaj z vami pogovarjam po dirki in jo komentiram, prej tega nisem bil sposoben.
Več novic ...
Anketa: 20. april 2017 ob 11:05

Kdo je za vas MVP rednega dela sezone v Ligi NBA?

James Harden (Houston)
LeBron James (Cleveland)
Kawhi Leonard (San Antonio)
Russell Westbrook (Oklahoma)
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo