Citat za prebrat
slice
Slavko Brezovnik
21. januar 2018 ob 20:05 Pridejo v našo ordinacijo dejansko takšni kot kup nesreče. In potem jih moraš sestaviti, malo motivirati, kakšno očetovsko tudi reči včasih ...
4
Peter Prevc
14
20. januar 2018 ob 11:22 Prvi mesec v pokalu sem bil okrog 15. mesta, pa se mi je včasih skok zdel boljši, kot prejšnji teden na Kulmu, ko sem bil tudi šesti. Boriti se moraš sam s sabo in iti potem naprej z vero vase.
Marko Šibila
114
19. januar 2018 ob 08:46 Veselina Vujovića kot trenerja cenim, a takšne izpade mu zelo zamerim. Za slovenski rokomet je izredno slabo, če od njega prihajajo na dan krilatice, kot so: mi smo majhni, vsi so proti nam.
Johannes Thingnes Boe
11
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Maria Pietilä Holmner
11
17. januar 2018 ob 15:18 Želela sem nastopiti na četrtih olimpijskih igrah, a žal ugotovila, da ne bo šlo. Na najvišji ravni ne morem več tekmovati.
Boštjan Nachbar Morda se bo usul plaz kritik, ampak: dokler bo rokomet na najvišji ravni imel tako amaterske sodnike, se ga žal ne more uvrščati med top profesionalne športe.
29
Ivo Milovanovič Ja, če prideš po tej poti do zmage, te je lahko sram. Seveda pa Nemci niso pri tem nič krivi. Moramo se potolažiti s kriminalnim sojenjem. Wiencek je očitno ljubček sodnikov.
33
Toni Kroos V našem trenutnem položaju moramo najprej poskrbeti, da se bomo naslednjo sezono kvalificirali v Ligo prvakov. To mora biti cilj za sezono v La ligi, saj 16 točk zaostanka je res veliko.
10
Filip Flisar Po kvalifikacijah sem moral na dopinško kontrolo. Ne vem, kaj so iskali, najbrž holesterol.
13
Domen Prevc Do današnjega prvega skoka tega nisem cenil, zdaj bom pa vso sezono Goranu na vsaki tekmi nekaj prinesel. Zelo sem hvaležen, da me je izbral in da je zaupal vame.
13
Roman Lisac Nisem prišel oziroma me predsednik ni pripeljal, da bi sem samo hodil po plačo, ampak da bom nekaj naredil.
11
Sebastien Loeb Zdaj vozim zelo počasi, saj takoj ko grem hitreje kot 30 kilometrov na uro, začne moj sovoznik v avtu kričati od bolečin. V pesku sva šla naravnost v luknjo.
3
Zoran Martić Popolnoma drugače je, ko ekipo gledaš po televiziji ali s tribun, drugo pa je, ko jih spoznaš na treningu. Osredotočamo se zgolj na nas same.
13
Matej Erjavec Ko se pogovarjam s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom, ki ga bom v naslednjih dneh obiskal v Ženevi, ne more verjeti, kakšno je stanje v košarki.
2
Veselin Vujović Doma smo pustili ogromno kvalitetnih igralcev, ki pa niso ustrezali mojim željam.
25

Izbor
Citat za prebrat
link
Slavko Brezovnik
4
21. januar 2018 ob 20:05 Pridejo v našo ordinacijo dejansko takšni kot kup nesreče. In potem jih moraš sestaviti, malo motivirati, kakšno očetovsko tudi reči včasih ...
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo