Citat za prebrat
slice
Lindsey Vonn
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
2
Erik Spoelstra
11
22. oktober 2017 ob 13:18 Udonis Haslem bo kapetan, dokler bo igral. Vsi skupaj pa smo čutili, da je čas, da se mu pridruži še kdo. Vsi so se ozirali na Gorana, ki je pripravljen na naslednjo stopnjo vodilne vloge.
Marco Verratti
9
21. oktober 2017 ob 11:32 Neymar bi lahko enako zaslužil v Manchester Cityju ali Chelseaju. Za PSG ni podpisal zaradi denarja, ampak zaradi tega, ker verjame v ta projekt. Enako velja zame.
Charles Barkley
4
20. oktober 2017 ob 08:13 Lonzo Ball bo zelo dober košarkar v Ligi NBA. Največja težava je, da je njegov oče LaVar z izjavami razjezil številne zvezdnike, ki bodo izjemno motivirani proti Lakersom, ko bodo pokrivali Balla.
Gašper Okorn
4
19. oktober 2017 ob 09:30 O tem, kar se je dogajalo v končnici, naj si vsak ustvari svoj komentar. Mislim, da ne bi bilo čisto nič narobe, če bi mi po rednem delu tekme zmagali.
Mitja Viler Malo se bojim, kaj bo na povratni tekmi. Težko bo s psihološkega vidika. Vemo, da lahko igramo veliko bolje, a ta poraz bo ostal v glavi.
10
Gregg Popovich Trump je brezčuten strahopetec, ki misli, da je lahko velik le, ko žali druge.
20
Dejan Lovren Mislim, da me je Lukaku namerno brcnil v obraz. Lahko bi se umaknil. Če bi me zadel po nesreči, bi se po tekmi opravičil. Opazil sem, da je bil celotno srečanje zelo nervozen.
6
Jani Kovačič To je bilo bolj mučenje žoge. Tako kot proti Hočam v prvem krogu, a oni so imeli dva razpoložena igralca, Črnučani le enega, če bi jih imeli več, bi nam tudi oni odvzeli kakšen niz.
1
Boštjan Cesar Ta reprezentanca ima zelo dobre igralce. Moramo pa tudi povedati in biti realni, da tudi reprezentance, ki so večje in močnejše od nas, niso odšle na svetovno prvenstvo.
12
Michael Jordan Trenutni položaj v Ligi NBA ni dober. Dve ekipi sta izjemni, ostalih 28 pa je za na odpad. Številne ekipe niso konkurenčne in to ni dobro za ugled lige.
26
Srečko Katanec Moja napaka je, da nisem že v Trnavi angažiral Bezjaka. Ko sem še enkrat analiziral lanski oktober, sem za zadnji dve tekmi poklical Bezjaka, četudi ni v pogonu. Manjkajo nam maratonci.
38
Robert Prosinečki Prav gotovo je lepo slišati, da sem omenjan kot eden od kandidatov za selektorja Slovenije, ki ima odlično reprezentanco. Da, takšne stvari je vedno dobro slišati.
29
Valter Valenčič Prisilna poravnava je s četrtkom zaključena. To pomeni, da so upniki poravnani in da klub nima več dolgov.
14
Gordon Strachan Mislim, da smo "gensko zaostali". V teh kvalifikacijah smo imeli drugo najmanjšo ekipo, le še Španci so bili nižji. Morda bi lahko dali na Škotskem velike ženske in velike moške skupaj.
15

Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
2
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2017 ob 17:49

Kdo naj bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance?

Darko Milanič
Matjaž Kek
Tomaž Kavčič
kakšen tuji strokovnjak
Arhiv
Kazalo