Citat za prebrat
slice
Boštjan Kline
27-letni alpski smučar bo zamenjal tekmovalno opremo, 24. april 2018 ob 14:29 Za preteklo sezono ne morem reči, da sem izgubil občutke. Bolj je šlo za to, da se nisem pravilno lotil posameznih tekem.
15
Alan Shearer
8
23. april 2018 ob 12:26 Vse, česar se dotakne, konča v mreži. Ima eno tistih sezon, ko stopiš na zelenico in preprosto veš, da boš zadel. Boljši občutek za napadalca ne obstaja.
Dare Rupar
9
22. april 2018 ob 07:00 Koprski rokometaši so po porazu na vsakem koraku omenjali, da so najbolj pogrešali podporo svojih privržencev s tribun. Ne vem, ali je Ljutomer predaleč ali je 10 evrov preveč za ogled polfinala.
Slaviša Stojanović
7
21. april 2018 ob 07:00 Na koncert pridejo ljudje, ki te imajo radi. V nogometu pa zna biti malo drugače. Tam te pa najbrž vsaj polovica prisotnih ne sprejme.
Joel Embiid
11
20. april 2018 ob 10:20 Postal bom prava nočna mora za Miami. Mislim, da sem najboljši obrambni igralec Lige NBA. Na drugi tekmi so nas fizično nadigrali, zato sem vedel, da se moram vrniti. Ljubim kontakt in moško igro.
Jan Urbas Zanesljivo je to velika čast, da si izbran za kapetana slovenske reprezentance. A jaz sem že večkrat poudaril, da nas je več, ki bi lahko nosili to črko.
3
Anže Kopitar S tremi doseženimi zadetki v celi seriji ne moreš napredovati. Naleteli smo na zelo vročega vratarja, ki ga nismo znali prebiti. Izpad. Ni kaj dosti dodati glede tega.
17
Tadej Malovrh Boj proti dopingu ne more biti pripet na Olimpijski komite Slovenije in ne morejo ga izvajati ljudje, ki so že toliko časa tako ali drugače vpeti v športu.
4
Franci Pavšer V tokratnem prepiru glede nagrad gre za sabljanje med vodstvom košarkarske zveze in vlado. Oboji so polni hvalospevov in praznih žepov.
27
Paula Radcliffe To se ne bi smelo nikoli zgoditi.
6
Primož Roglič Nič kaj dosti. Vse je isto. Moja glavna skrb je zdajle, da čim prej pobegnem od tu in grem na trening.
5
Brane Oblak Po črki pravil je prekršek sicer bil, a ne moreš biti takšen kreten, da ga v zadnji minuti dodatka označiš za enajstmetrovko. Takšnih prekrškov v kazenskem prostoru je na vsaki tekmi kar nekaj.
50
Tyson Fury Komaj čakam, da se vrnem v ring in dokažem, da sem najboljši. Glede na konkurenco to ne bi smelo biti pretežko. Prihajam v najboljša leta. Sem močnejši, hitrejši in samozavestnejši kot kadar koli.
13
Eusebio Di Francesco Gotovo mislite, da sem nor, saj trener, ki igra z napadalno postavitvijo, kot je naša, išče težave. Če nam ne bi uspelo, bi me ubili. A meni je všeč, drugo me ne zanima.
9
Boro Štrumbelj Kot profesor sem nekoč na kongresu športne medicine videl posnetek obdukcije mrtvega bodybuilderja. Ko so prerezali kožo, je bila spodaj zdrizasta masa, ki ni bila podobna mišici.
8

Izbor
Citat za prebrat
link
Boštjan Kline
15
24. april 2018 ob 14:29 Za preteklo sezono ne morem reči, da sem izgubil občutke. Bolj je šlo za to, da se nisem pravilno lotil posameznih tekem.
Več novic ...
Anketa: 16. april 2018 ob 20:09

Ali se bo slovenska hokejska reprezentanca na SP-ju divizije I v Budimpešti uspela vrniti v elitno skupino?

da
ne
Arhiv
Kazalo