Citat za prebrat
slice
Nizozemski motorist o Mateju Mohoriču
17. junij 2018 ob 14:33 Prvič v življenju se mi je zgodilo, da na spustu nisem mogel slediti kolesarju, čeprav sem vozil 106 km/h.
16
Igor Bišćan
26
16. junij 2018 ob 07:46 Tako je bilo do zadnjega dne, ko je vse skupaj doseglo vrhunec, saj je Mandarić hotel sestaviti ekipo za finale pokala tako, kot bi ustrezalo agentom in skavtom, ki so prišli spremljat določene ...
Džanan Musa
8
15. junij 2018 ob 21:13 Verjamem, da sodim med prvih 14 izborov drafta. Univerzitetni košarkarji so bolj izpostavljeni, kot smo evropski. V Evropi igramo proti legendarnim igralcem. Proti njim ne daješ 20, 30 ali 40 točk.
Massimiliano Allegri
12
14. junij 2018 ob 15:00 Zavrnil sem vodenje Reala Madrid. Predsedniku Florentinu Perezu sem rekel NE, ker sem dal besedo predsedniku Juventusa Agnelliju.
Guillem Balague
7
13. junij 2018 ob 15:26 Lahko Španija na svetovnem prvenstvu prileze daleč? Ali Isco še zmeraj igra? Ali Aspas vstopi v igro s klopi in še vedno zadeva gole? Diego Costa? Sergio Ramos? Gerard Pique? Jordi Alba?
Sara Errani Ne vem, ali bom po vsem tem sploh še našla moč in željo za igranje tenisa. Vse skupaj se mi gnusi. Ne verjamem, da se je kdaj zgodilo kaj podobnega.
14
Zlatko Zahovič Odkar je predsednik Drago Cotar prevzel športni del kluba, Maribor ni več prvak. Maribor nima več vodje. Dva meseca se ni zgodilo nič.
34
Veselin Vujović Ničesar pozitivnega ne morem reči. Niti en element rokometne igre ni bil pravi. Odnos do igre in karakter nista bila prava, tudi domoljubja ni bilo. Vratarjev sploh nismo imeli.
12
Siniša Brkić Poglejte, kako 'šlank' sem postal! Stresi so bili nenormalni. Vsi kvazistrokovnjaki naj si zdaj režejo žile.
9
Brane Oblak Igorja Bišćana bi zamenjal iz preprostega razloga. Na klopi je imel odlične igralce, v igro pa je pošiljal slabše.
26
Gareth Southgate V idealnem svetu bi ljudje najbrž svetovali, naj nogometaši odidejo z zelenice, to pa pomeni, da bi nas vrgli s tekmovanja.
14
Yaya Toure Rad bi postal tisti, ki razblini mit o Pepu Guardioli. On ima povsod, kjer je bil trener, težave z Afričani. Seveda se dela, da jih nima, ker je pameten.
24
Zoran Martić Mislim, da slovenska liga absolutno ne zaostaja za ligami v regiji. Ali so ekipe na tej ravni, kot so bile v zlatih časih Olimpije in Krke, ko sta obe igrali tudi pomembni vlogi v Evropi?
3
Marco Cecchinato To je največji trenutek v mojem življenju! V prvem krogu sem bil v zaostanku z 0:2 v nizih, zdaj pa sem v četrtfinalu Roland Garrosa. Upam, da ne sanjam.
3
Zmago Sagadin Pripravljen bi bil pomagati Olimpiji, če bi se jasno in glasno zastavil projekt Evroliga. V Evropi je morda pet trenerjev sposobnih tak projekt peljati po vzorcu, ki je v Sloveniji edini možen.
28

Izbor
Citat za prebrat
link
Nizozemski motorist o Mateju Mohoriču
16
17. junij 2018 ob 14:33 Prvič v življenju se mi je zgodilo, da na spustu nisem mogel slediti kolesarju, čeprav sem vozil 106 km/h.
Več novic ...
Anketa: 16. junij 2018 ob 17:03

V noči s četrtka na petek je v Brooklynu na sporedu nabor igralcev Lige NBA. Na katerem mestu bo izbran Luka Dončić?

Na prvem.
Na drugem.
Na tretjem.
Na četrtem.
Na petem.
Nižje od petega mesta.
Arhiv
Kazalo