Citat za prebrat
slice
Martin Čater
22. junij 2017 ob 18:25 Na morju je že 'fajn' trenirati. Ko pa imaš v fitnesu enkrat na hrbtu 150 kilogramov, začneš kleti.
4
Miran Ferk
9
21. junij 2017 ob 07:00 Maribor si je ustvaril ime. Če te Manchester United sam pokliče, se sliši za nas. Imel sem povpraševanje za B-ekipo Manchester Uniteda.
Tommy Haas
3
20. junij 2017 ob 18:58 Zelo čustveno je bilo. Ne veš, kako se pripraviti za svoj zadnji dvoboj na turnirju, ki ti je zelo blizu in na katerem si dosegel velike uspehe. Res sem užival, ko sem se vsako leto vračal sem.
Jure Dolenec
2
19. junij 2017 ob 16:47 Gaber? On je bil lani organizator moje fantovščine in lepo mi je začinil življenje. Lahko rečem samo, da mu bom vrnil v isti meri. Verjetno mu bo malo nerodno in naporno, a vse bo v normalnih mejah.
Iztok Butinar
3
18. junij 2017 ob 07:00 Rajko je nastopil odlično za ta trenutek, več ni bilo realno. Njegov cilj ostaja svetovno prvenstvo, kjer bo napadal kolajno. Res pa je, da bo to zelo težko.
Nogometni klub Olimpija Pri Igorju Bišćanu gre le še za formalnost, saj je v izobraževalnem procesu dobesedno tik pred diplo mo. Stvari bodo pravočasno urejene.
29
Boštjan Blažinčič Imam ogromno stikov na Hrvaškem, ljudje, ki jim zaupam, tudi Prosinečki, so mi o njem povedali same fantastične stvari - da je Stipe človek, trener in avtoriteta, ki bi si ga vsak želel imeti v klubu.
1
Harry Redknapp Ponudili smo mu res dobro ponudbo in smo se res potrudili. Zdaj je vse odvisno od Johna, seveda bi najraje videli, da bi kariero nadaljeval pri nas.
4
Jure Zdovc Vesel sem, da sem prišel v ta klub. V tako urejenem trening centru, kot je Dom košarke Cedevita, še nisem delal. Nisem potreboval veliko časa, da sem sprejel ponudbo.
7
Roger Federer Do konca sezone ne bo več odmora. Zadosti jih je bilo. Počutim se kot svetovni prvak v treningu, to pa nočem biti. Hočem biti prvak na igrišču, zato bom v drugem delu sezone igral po načrtih.
19
Gorazd Štangelj "Rogla" je pravi fenomen in hkrati velika uganka. Z vsakim nastopom nas na novo preseneti, največkrat pozitivno, zna pa kdaj tudi razočarati, ko vsi veliko pričakujejo od njega.
13
Srečko Katanec No, moral bi še nekaj reči ... Ma ne, ne bom ... Je imel res en klub danes ob 18.00 trening, ko smo imeli mi tekmo? To se lahko zgodi samo v Sloveniji. Hudo.
44
Fernando Alonso Ko sem prodrl v formulo ena, je bilo na koledarju 16 dirk in nekaj testiranj. Dandanes pa samo še dodajamo dirke, prišli smo do številke, ki zahteva odločno preveč napora.
12
Vito Plut Glede naše tekme pričakujem, da bodo družbena omrežja okoli 23. ure - če bo izid približno ugoden - polna pohval, čeprav nihče ne bo gledal niti minute tekme in ne bo vedel, kako je sploh potekala.
7
Lionel Messi Cristiano Ronaldo je fantastičen igralec. Ima ogromno kakovosti, kar iz leta v leto izboljšuje. Zato je eden najboljših nogometašev na svetu. Najino rivalstvo je nekaj, kar so si izmislili mediji.
23

Citat za prebrat
link
Martin Čater
4
22. junij 2017 ob 18:25 Na morju je že 'fajn' trenirati. Ko pa imaš v fitnesu enkrat na hrbtu 150 kilogramov, začneš kleti.
Več novic ...
Anketa: 19. junij 2017 ob 09:18

Kdo bo zmagovalec nogometnega Pokala konfederacij?

Čile
Nemčija
Portugalska
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo