Citat za prebrat
slice
Martin Keown
Dolgoletni branilec Arsenala kritičen do Emeryja, 15. avgust 2018 ob 10:14 Res ne vem, kaj je delal zadnjih šest tednov! Ves čas je rotiral igralce, vsi so igrali, dosegli nekaj dobrih rezultatov, a to le med pripravami.
1
Vincenzo Nibali
7
14. avgust 2018 ob 07:00 V določenih okoliščinah je kolesarstvo že postalo cirkus. Preveč je pijanih navijačev, ljudje so pripravljeni storiti marsikaj, samo da se pojavijo na televiziji.
Martina Ratej
18
13. avgust 2018 ob 08:15 Da nisem mogla doseči niti 62 metrov, to boli. Saj ni bilo treba, da bi kopje vrgla 65 m, tudi v takšnih razmerah pa bi morala izvleči 62,5 m.
Sašo Bertoncelj
3
12. avgust 2018 ob 07:00 Mali ima jajca, to je pokazal. V prvem finalu je osvojil medaljo. Stara kozla sva ga podila. Ne bi se moglo lepše razplesti za medsosedske odnose.
Grega Žemlja
13
11. avgust 2018 ob 15:48 Skrbi me, da v ozadju ni mladih igralcev, zato bomo imeli v moškem tenisu kar precejšnjo luknjo, a hkrati me veseli, da imamo izredno nadarjeno generacijo deklet.
Sašo Bertoncelj Priokus je grenek. Ko sem gledal zadnjo skupino, ko sem gledal sojenje, sem se spraševal, kaj mi je tega treba v tem športu.
1
Milan Mandarić Končni cilj je, da ko se vrnem iz ZDA mesec po tem, ko bom zapustil Olimpijo, da sedim v loži in gledam Olimpijo z užitkom, da zmaguje, da sledi tem ciljem, ki sem jih že naštel.
22
Tina Mrak in Veronika Macarol Veseli sva, da bova lahko odjadrali tudi regato za medalje z najboljšimi desetimi posadkami. Potrudili se bova maksimalno in uživali še zadnjo regato v Aarhusu.
2
Valon Behrami Prejel sem klic selektorja Vladimirja Petkovića. Mislil sem, da bo šlo za navaden pogovor, a nato mi je povedal, da ne bom več izbran v državno reprezentanco.
18
Willian Sem igralec Chelseaja. To sem vedno jasno povedal in tudi to, da želim ostati v klubu. Edini klub, za katerega vem, da je poslal ponudbo, je Barcelona.
2
Zlatko Zahovič Zame navijači nikoli ne gredo čez rob. Čeprav v medijih se to dogaja, ko beremo marsikaj. Navijači so osnova, so osnova enega kluba. Vojne proti navijačem in medijem ni dobil še nihče.
42
Donald Trump LeBrona Jamesa je pravkar intervjujal najbolj neumen človek na televiziji, Don Lemon, ki je ob tem naredil LeBrona za pametnega, kar ni lahko za narediti. Rad imam Mika!
37
Milan Mandarić Kar zadeva trenerja, moramo odpreti oči in ušesa, da pripeljemo takšnega, ki ga ne bomo menjali. Kdor koli bo prišel, mora razumeti vizijo Olimpije.
17
Martin Glenn S klubi iz Premier lige se ne bomo mogli primerjati, ko bo šlo za ponudbe glede višine plač. Vedno se postavlja vprašanje, kje je meja.
12
Branko Ilić Zamenjava trenerja je določen šok za vse igralce, nihče od nas tega ni pričakoval.
18

Izbor
Citat za prebrat
link
Martin Keown
13
15. avgust 2018 ob 10:14 Res ne vem, kaj je delal zadnjih šest tednov! Ves čas je rotiral igralce, vsi so igrali, dosegli nekaj dobrih rezultatov, a to le med pripravami.
Več novic ...
Anketa: 10. avgust 2018 ob 11:33

Bo nogometašem Maribora na tekmi z Rangersi v Ljudskem vrtu uspelo izničiti zaostanek 3:1 in se uvrstiti v zadnji predkrog kvalifikacij Evropske lige?

da
ne
Arhiv
Kazalo