Citat za prebrat
slice
Valter Birsa
19. avgust 2017 ob 09:13 Prosim, ne sprašujte me, koliko golov želim zabiti, saj tega ne bi povedal niti na mučilni napravi. Napovedovanje tovrstnih reči ni modro.
3
Amedej Vetrih
2
18. avgust 2017 ob 09:29 V dresu Domžal sem zapravil kar nekaj lepih priložnosti. Upal sem, da se bo vse skupaj obrnilo na res pomembni tekmi. Take odigraš dvakrat ali pa morda trikrat v življenju.
Gašper Okorn
41
17. avgust 2017 ob 17:58 Pri nekom, ki je začel razmišljati, da bi pri Olimpiji rad vzel 500 evrov več, se je takoj prižgala rdeča luč.
Cristiano Ronaldo
26
16. avgust 2017 ob 15:35 Težko je biti tiho glede vsega tega. Vse se mi zdi pretirano, neumno, temu se reče navadno preganjanje! Vsem soigralcem in navijačem se zahvaljujem za podporo.
Ian Wright
7
15. avgust 2017 ob 13:50 Sramotno je obnašanje Diega Coste. Ne vem, kako lahko govori takšne stvari in se izmaže. Še vedno se bo moral vrniti k Chelseaju.
Diego Costa Januarja sem bil na pragu podaljšanja pogodbe, a naenkrat se je vse ustavilo. Sumim, da je bil za to kriv Antonio Conte. Kot trenerja ga cenim. Delal je dobro, a kot osebo ga ne cenim.
16
Aleksandar Petrović Neverjetno je videti fanta, ki pri teh letih dela to, kar Luka dela na parketu, in to v takih trenutkih - in na kakšen način.
8
Blaž Trupej V čast mi je bilo vseh dvanajst let sodelovati z Grego in biti njegov kapetan na vseh njegovih obračunih za Davisov pokal.
4
Lora Klinc Gotovo ima še kakšno tretjo kariero v mislih. Številni so ga pred nekaj dnevi videli na Pokljuki s puško, mogoče bo tudi biatlonec.
7
Michael Zorc Ousmane Dembele je danes brez opravičila manjkal na treningu. Očitno se je zavestno odločlil za ta korak. Popolnoma jasno je, da bomo ukrepali. Suspenidran je za pokalno tekmo ta konec tedna.
20
Pape Souare Slišal sem, da ste me iskali, tukaj sem. Počutim se blagoslovljenega, da sem spet med soigralci na svojem prvem treningu.
1
Blaž Kavčič To je zdaj moj glavni cilj. Po pravilih moraš v petih letih po zadnjem izpolnjenem pogoju odigrati od šest do sedem glavnih turnirjev ATP. Imam še dve leti časa.
13
Igor Pamić Če bi kot trener dobil ponudbo, da lahko prevzamem ekipo, s katero bi bil zagotovo državni prvak, ne bi imel nobenih pomislekov. Vzel bi Olimpijo.
44
Justin Gatlin Žalostno, da so bili žvižgi glasnejši kot navijanje. Vem, da predstavljam slab lik, ker je Usain heroj. Ker je to senzacionalno. To me ne moti. Ampak lepo vas prosim.
16
Juan Mata Zavezujem se, da bom en odstotek svoje plače namenil Common Goalu, kolektivnemu skladu, ki ga vodi nevladna organizacija streetfootballworld in podpira nogometne dobrodelne ustanove po vsem svetu.
21

Citat za prebrat
link
Valter Birsa
3
19. avgust 2017 ob 09:13 Prosim, ne sprašujte me, koliko golov želim zabiti, saj tega ne bi povedal niti na mučilni napravi. Napovedovanje tovrstnih reči ni modro.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo