Citat za prebrat
slice
Ljubo Jasnič
27. marec 2017 ob 10:36 Goran Janus uživa moje zaupanje. Tričetrt leta pred začetkom olimpijskih iger rošade niso pametne. Vidim, da tudi fantje dajejo podporo strokovnemu štabu.
13
Severin Freund
47
26. marec 2017 ob 12:13 Slišal sem, da naj bi v slovenski ekipi menjali trenerje. Ne vem, ali je to res, ampak mislim, da to ni prava odločitev, ker je Goran Janus v zadnjih letih opravil izjemno delo.
Franci Petek
3
25. marec 2017 ob 13:46 V čast mi je, da bom Sergeju Bubki lahko približal naš šport, ki je tako tehničen, kot je bil njegov šport, skok s palico. Verjamem, da bo hitro našel povezavo in skupne točke.
Peter Prevc
10
24. marec 2017 ob 22:12 Upam, da nas bo v soboto publika spodbudila, da bomo prebudili občutke, da bomo iz ozadja možganov privlekli tiste občutke, ki jih vsi imamo. Fantje smo pripravljeni in lahko dobro skočimo.
Klemen Bergant
3
23. marec 2017 ob 10:42 Skoraj dva meseca imamo že okvire za naslednjo sezono, tudi vodja panoge Miha Verdnik je pripravil proračune. Že danes smo imeli sestanek na zvezi. Končno enkrat v Sloveniji, da je vse "on time".
Aleksander Čeferin Na Uefinih dogodkih, kot se je dogajalo na primer med evropskim prvenstvom 2016, so bili predsedniki 'normalnih' nacionalnih zvez v enem hotelu, člani izvršnega odbora pa v bolj luksuznem.
14
Miha Andolšek Tam nekje na hribovitem Balkanu se igra neka liga, "liga bez briga", ki praktično nikogar ne briga. Če je šla bolj kot ne neopazno mimo vas, nič hudega; niste prav veliko zamudili, če sploh kaj.
18
Iztok Pergarec Ič Zjutraj jih povprašam, kdo je zajtrkoval. Preprosto: v jeseniški bolnišnici ne operirajo pacientov s polnim želodcem.
17
Rodolfo Vanoli Kaos vlada že vse od začetka sezone. Zakaj? Ker se ni koordiniralo pravilno. Nenad Protega je bil napačna oseba za pomembno funkcijo športnega direktorja.
42
Marijan Pušnik Žal novice niso dobre. Sploh ni bilo videti nevarno, toda poškodba je hujše narave, zato dvomim, da bo v tej sezoni še igral.
13
Gašper Okorn Mesiček je odšel, ker je bil nezadovoljen s svojim razvojem in napredkom v Ljubljani. Tako je bilo definirano. V tej sezoni je bil redno plačan.
27
Peter Kauzer Odločil sem se, da bom vztrajal še tri leta, vsaj do OI v Tokiu. Na Japonskem še nisem bil.
17
Šime Vrsaljko Nikoli prej se še nisem znašel v takšnem položaju, a vedel sem, kaj moram storiti. Ko sem videl njegov obraz, mi je bilo takoj jasno, za kako resno težavo gre.
14
Franjo Bobinac Gospodarstveniki smo imeli decembra sestanek s premierjem Cerarjem in napovedali smo, da pripravljamo predloge za spremembe davčne in druge zakonodaje na področju športa.
13
Gašper Okorn Naredili smo vse, da bi srečanje zmagali. Nismo želeli česar koli kalkulirati. Igrali smo zgolj zase, saj smo želeli z zmago priti na sedmo mesto na lestvici. Ni nam uspelo.
8

Citat za prebrat
link
Ljubo Jasnič
13
27. marec 2017 ob 10:36 Goran Janus uživa moje zaupanje. Tričetrt leta pred začetkom olimpijskih iger rošade niso pametne. Vidim, da tudi fantje dajejo podporo strokovnemu štabu.
Več novic ...
Anketa: 25. marec 2017 ob 07:49

Kakšno šolsko oceno bi dali slovenski reprezentanci v smučarskih skokih za letošnjo sezono?

odlično
prav dobro
dobro
zadostno
nezadostno
Arhiv
Kazalo