Izbor nogomet
Zlatko Zahovič
Zlatko Zahovič je bil gost nedeljske pogovorne oddaje pri Miši Molk, kjer se je razgovoril o široki paleti tem. Foto: MMC RTV SLO
Zlatko Zahovič
V desetletju opravljanja funkcije športnega direktorja NK Maribor je Zahovič klub z roba bankrota pripeljal v položaj najuspešnejšega slovenskega kluba, ki je tudi finančno v svojem svetu. Z lanskim igranjem Lige prvakov so zaslužili za slabih 17 milijonov evrov Uefinih nagrad. Foto: Reuters
Zlatko Zahovič je marca na novinarski konferenci po domačem porazu s Krškim zakuhal afero, kjer je v odgovor vmešal umor novinarjevega očeta. Sprožil se je niz dogodkov, suspenz od kluba, polletna prepoved od Nogometne zveze Slovenije, odhod iz kluba, a tudi hitra vrnitev vanj, kjer ima zdaj še močnejši položaj kot prej. Foto: BoBo
       Šport je tudi odvisnost. Zaradi tega, ker ne moreš biti uspešen v športu, ne kot tekmovalec, ne kot zdaj recimo športni direktor, ali pa kakor koli kaj drugega, če ni odrekanj, da ni strasti, da ni znanja.       
 O odvisnosti od športa
Carlos Puyol in Luis Figo
Zahovič je razkril, da je bil Luis Figo ravno med razvpitim prestopom iz Barcelone v Real Madrid poleti 2000 na kratko prav v Mariboru, kjer je bil takrat njun skupni menedžer Jose Vega. Foto: EPA
       Vsi mi smo najbolj kritični do svojega, mislim vseeno, da živimo v fantastični državi, genialni državi. Da bi lahko bilo bolje? Verjetno. Ampak vse to, kar imamo mi, mislim, da smo privilegirani.       
 O Sloveniji.
       Spremljam tekme, ampak zelo malo gledam nogomet. Zelo malo gledam nogomet. Zaradi tega, ker si enostavno nasičen, raje pogledam kakšen dober film, odigram kakšno partijo tenisa, šaha ali kar koli drugega in enostavno misli preusmerim drugam.       
 O spremljanju mundiala in nogometa na splošno.

Zahovič: "Kjer koli bi bil, bi bil uspešen, o tem sem prepričan"

Alfa in omega vijoličastih gost pogovorne oddaje Z Mišo ...
5. avgust 2018 ob 11:42,
zadnji poseg: 5. avgust 2018 ob 21:37
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Maribor je motivacija sam po sebi, enostavno ni potrebe, da človek zjutraj, ko se zbudi, reče, joj, zdaj moram pa v službo," je pri Miši Molk razkril Zlatko Zahovič, ki je po spomladanskih pretresih še trdneje v sedlu športnega direktorja NK Maribor.

Nadvse uspešen in priljubljen. Ampak te slave ni ravno lahko nositi, ker se med uspehe včasih vrine tudi poraz. In takrat vsi planejo; ker mora biti vse najboljše – zdaj - in - takoj in - za vedno. In kdo ne pozna bolje te evforije množic kot Zlatko Zahovič.

Brez velikega ega v nogometu ni uspeha
"Nogomet je takšen šport, kjer brez samozavesti, velikega ega ne moreš doseči velikih stvari,"
je poudaril ikona reprezentance in športni šef najuspešnejšega slovenskega športnega kluba, ki ne skriva, da tudi namerno dviguje prah in sproža afere, s čimer ščiti NK Maribor svoje otroke – igralce. Ob tem 47-letni Mariborčan tudi izžareva prepričanost, da njegov uspeh na zelenicah in v zadnjem desetletju ob igrišču in pisarnah Ljudskega vrta ni naključje. "Kjer koli bi bil, bi bil uspešen, o tem sem prepričan," je odločen Zahovič, ki ne izključuje, da bo kdaj postal tudi trener, mogoče celo selektor.

Od šaha do Ronalda, a tudi o aferi v Krškem
Najboljši strelec slovenske nogometne reprezentance in izjemno uspešen športni direktor NK Maribor je bil gost pogovorne oddaje Z Mišo ..., ki jo je vodila Miša Molk. V tričetrturnem pogovoru sta Zahovič in voditeljica prehodila dolgo karierno pot ter se dotaknila odnosov z mediji, razvpite novinarske konference po Krškem, o sami Sloveniji in družini, tudi sinu Luki. Pogovor je tekel o ljubezni do šaha, kako je najprej eno leto treniral smučarske skoke, zakaj je navdušen rekreativni smučar in kako sicer nenehno spremlja nogomet, a ga kot pasivni gledalec zelo redko gleda in se raje sprošča na druge načine. Ni šlo niti brez dileme Ronaldo ali Messi, za konec je Zahovič odgovoril, ali ga mika še kakšna druga vloga v nogometu kot direktorska in o odnosu z navijači.

Povzetek nekaterih najzanimivejših odgovorov, sicer pa vabljeni k ogledu celotne oddaje Z Mišo ...


O porazih, po katerih ga je treba pustiti dva dni pri miru.
Res je. Moram pa reči, da je to ena navada, kadar delaš v institucijah, v kakršni sem sam igral, smo zelo malo izgubljali, in je to seveda nekaj, česar nisi navajen. Sam zelo nerad izgubljam in v tistih trenutkih sem zelo samokritičen. Kadar je tako, si res želim miru.

O medijih.
Moj odnos z mediji je bil vedno vrhunski. Razen v Sloveniji, pa ne do vseh. Moje mnenje, zaradi tega, ker tam, kjer sem jaz igral, živijo za nogomet, so prisotni praktično 24 ur v instituciji, v klubu, gledajo treninge, gledajo tekme, se pogovarjajo in vedo za kaj gre. Tukaj v Sloveniji pa pišejo, mislim, da mediji koga imajo radi, koga nimajo radi, pa ne vedo, za kaj gre, zakaj ne gre. Ker niso prisotni, tukaj je velika razlika, to mene, moram reči, moti.

Ali se ne zna ugrizniti v jezik?
Ne bi rekel. Izjave so tudi del strategije. Zaradi tega, ker sem tudi športni direktor, imam otroke, ki so igralci, imaš strokovno vodstvo, ki vodi te otroke. Jaz jim pa zagotavljam mir in včasih tudi namerno, da gre to v drugo smer.

Razvpita novinarska konferenca po porazu s Krškim, kateri je sledil suspenz v klubu in od NZS-ja.
Sam bom rekel, da je bila to najboljša možna konferenca v tistem času. Sam sem ta posnetek dal vsem, ki jih poznam, ki so na najvišjem nivoju, ki so tudi prvaki Evrope, in so jo razumeli. Na žalost tukaj pri nas je niso razumeli. In so vsi rekli genialno, za v tistem času, v katerem je bil Maribor.

Ali ga je slučajno vseeno pekla vest?
Ne, ni razloga zaradi tega, ker jaz vidim drugače. Če bi bil žaljiv, bi rekel v redu, ni problem, se opravičiš.

O šahu.
Šah je bil v naši družini prvi šport. Enostavno se mi zdi šah ena igra, ki me res navdušuje. Res je, da zdaj nimam toliko časa, ampak če le lahko, ga igram.

O smučarskih skokih.
Začel sem res s smučarskimi skoki, ampak očitno je bila ljubezen in strast nekje drugje in sem nehal. Eno leto sem skakal, sem skočil tudi v Mostecu v Ljubljani na 25-metrski skakalnici.

O sinu Luki Zahoviću.
Našel je eno svojo pot. Bil je vedno del tega, del tega, česar ljudje ne vidijo, in mislim tudi, da zelo dobro obvlada komunikacijo. Živi za to, ve, kako in kaj se obrniti tudi na hodnikih klubov, kajti moram reči, da je že kot majhen imel zelo velika ušesa, je spremljal, je poslušal in mislim, da to, vse te izkušnje danes gredo njemu v prid.

Ronaldo ali Messi?
Ronaldo zagotovo, ampak izključno zaradi tega, ker je Portugalec. On je naš. On je moj. Drugače sta enaka. Res sta genija, fenomena, ampak za Cristiana sem izključno zaradi tega, ker je moj Portugalec.

O menedžerskem mentorju in vlogi Maribor v prestopu Figa iz Barcelone v Real Madrid.
To, kar je zdaj Jorge Mendes, ki je Ronaldov menedžer, je bil v tistem času moj agent Jose Vega, ki je naredil tisti famozni prestop Figa za 100 milijonov evrov, ker takrat se je začelo obračati. Ena ekskluziva: Figo je bil v tistem času v Mariboru, gospod menedžer je bil v Mariboru in iz Maribora je odšel po njega in ga potem peljal v Madrid.

Ali bi morebiti bil trener, celo selektor?
Zakaj ne? Vedno, vedno, ampak vedno greš tja, kjer si zaželen in vidiš izziv.


O navijačih, zlasti mariborskih Violah.
Zame navijači nikoli ne gredo čez rob. Čeprav v medijih se to dogaja, ko beremo marsikaj. Navijači so osnova, so osnova enega kluba. Vojne proti navijačem in medijem ni dobil še nihče. Seveda Viole so pa nekaj posebnega, to je moje mesto, to so moji navijači.


.

Celotno oddajo si lahko ogledate tukaj.

To. G.
Prijavi napako
Komentarji
urosh444
# 05.08.2018 ob 12:12
mater kaka kombinacija. niti v sanjah si je ne bi mogel zamisliti.
realist65
# 05.08.2018 ob 12:42
Zahović je Zahović, dejstvo je , da je dal 35 golov za Slovenjo. Edini, ki je imel jajca, ko so bili ostali posrani. Vidimo kako je s Katancem ( vsi so ga nagnali, kot nesposobnega ), Zahović pa vleče voz Maribora zelo, zelo uspešno to vidimo vsi, kljub včasih neposrečenih izjavah. Zakaj pa Olimpije ne vleče Katanec, ker so verjetno gospodje z Jankovićem, Mijatovićem in Čeferinom spoznali, da je totalno nesposoben ? Še dolgo let g. Zahović, drži Maribor v takšni kondiciji.
Gost 111
# 05.08.2018 ob 12:02
Eden in edini najboljši igralec in strelec v Sloveniji človek ki ima nogomet v malem prstu Zlatko Zahović !
Želim ti veliko zdravja, veliko uspehov z našim Mb vsem tistim ki gobcajo pa vedno znova zapre usta tako kot zna to samo on grande Zaho !
gino1981
# 05.08.2018 ob 21:41
Jaz sem pa navijač Gorice, ampak mislim, da je on edina rešitev za našo reprezentanco. Edini v Sloveniji, ki res ve kaj je nogomet. Ali kdo dejansko misli, da je Radenko boljši?
POBEG
# 05.08.2018 ob 21:32
Maradona slovenskega nogometa. Kapo dol.
Partyboy
# 05.08.2018 ob 12:18
Upam na provokativna vprasanja za provokatorja..verjetno upam prevec...
Mihsss
# 05.08.2018 ob 22:38
Ko sta govorila o denarju, ki ga ima Zlatko, mu je Miša rekla, da verjetno govorita o "nekaj 100 milijonih evrov". Kaj ji ni jasno? Prav na glas sem se zasmejal.
themetun
# 05.08.2018 ob 20:01
STE, ti dejansko misliš, da je oddaja, ki ima v naslovu ime voditeljice in tri pike, elitna? In suspenz velja za nogometno udejstvovanje, ne pa medijsko, tega ni tako težko ločevati. Zlatko je pač človek, ki pritegne, pa če ga ceniš ali sovražiš. Ni tako kot npr. Rudonja, ki je dolgočasen na kubik.
slaya
# 05.08.2018 ob 22:10
Sam sem ta posnetek dal vsem, ki jih poznam, ki so na najvišjem nivoju, ki so tudi prvaki Evrope in so jo razumeli. Na žalost tukaj pri nas je niso razumeli. In so vsi rekli genialno, za v tistem času, v katerem je bil Maribor.

Tukaj je povzeta cela PR jugo šola. Razlaganje v katerih krogih si se nekoč gibal in kako se tvoji znanci iz teh vrhunskih krogov, ki jih ostali ne morejo niti dojeti, navdušujejo nad tabo.
S1026146
# 05.08.2018 ob 21:51
Za veliko ljudi je ta človek prevelik in ga seveda žalijo, spodbijajo predvsem zato, da bi sami izgledali večji. Ampak vem da si vsake toliko časa nejevoljno priznajo, da je Zaho Slovenskega nogometa bog i batina - in tako tudi je.
Voly
# 06.08.2018 ob 09:20
Nisem ravno "fan" ne Molkove ne Zahovića.
Vendar je ta intervju kar dobro spremenil moje mišljenje o obeh. Bil je zelo prijeten, Miša je uporabila ves svoj šarm in uspelo ji je ustvariti pozitivno energijo in Zlatko je zelo dobro klepetal z njo.
Sam sem spoznal nekega drugega Zahoviča, torej prijetnega, realnega in velikega poznavalca nogometa pri nas in v svetu. Ne vem, jaz na njemu ne vidim kakšnih znakov, da bi bil pijanec, kot nekateri natolcujejo.
Skratka, oba sta me zelo pozitivno presenetila.
pobalin
# 05.08.2018 ob 21:59
Kakorkoli obrneš, Zlatko svoj posel obvlada, Maribor je verjetno najstabilnejši klub v Sloveniji. Se vidi, da živi za Maribor (in tudi Slovenijo) in nima v ospredju svojih interesov.
Žal se mu včasih kaj zareče, namenoma ali pa ne.
migaj
# 05.08.2018 ob 21:46
pogledal intervju -žajfnica, mestece Peyton
Mr.Mr.
# 05.08.2018 ob 13:03
Če bi ga gostil Bobovnik bi še gledal, pa Slak bi tudi prišel v poštev.
aljakom
# 06.08.2018 ob 01:50
Človek je genij. Najbrž eden najbolj sposobnih ljudi, ki smo jih kdaj imeli, kot igralec in tudi v tej vlogi, ki je nekje med trenerjem in direktorjem. Mogoče ima res močan ego, mogoče res ni diplomatski, morda se včasih zaplete z besedami, vendar saj ga ne za to plačujejo. Poglejte Ronalda, saj tudi on ne ve točno kako bi se še nastavil pred objektiv, pove kakšno neumnost. Na koncu pa vedno štejejo rezultati. Maribor je svetlobna leta pred ostalimi kljubi v naši ligi in Katanec brez Zahoviča ne bi imel čisto nič za pokazati. Katanec žal ni trener, ni strateg, že ko odpre usta se vidi IQ, niti senca ni v primerjavi z najboljšim slovenskim trenerjem vseh časov - Matjažem Kekom. Če bi Zahovič še nehal piti toliko bi bil zakon. Glede na vse bi mu rad vseeno izrekel globoko spoštovanje in podporo. In novinarji naj mu dajo mir, da lahko ustvarja še naprej.
_runis_
# 06.08.2018 ob 00:17
On je dal vsem v 'ki jih v tujini pozna na nivoju' poslušat novnarsko konferenco iz Krškega in so ga podprli? Ahahahahahahaha - ne vem če je res tko poln sebe al na drogah, ampak tole je farsa od intervjuja in odgovorov.
jaakaa
# 05.08.2018 ob 12:11
Mocno dvomim da se bo posul s pepelom. Sigurno je zahteval repetoar vseh vprasanj, da je privolil v intervju in to v zivo. Mam obcutek da bo tole mlatenje prazne slame.
johnsmith
# 06.08.2018 ob 08:27
Zlatko, vse je bilo OK. Ampak trditev o pametnih navijačih?! Prej bom verjel v Sneguljčico in 7 palčkov, RKC ali islam.
Zogi
# 05.08.2018 ob 21:42
No, sem vam že nazaj povedal, da ga nekateri žaljivci ne poznate. Je ded na mestu in slovenski patriot.
Slo Kop
# 05.08.2018 ob 16:35
Če bi še zahovićeve žaljive komentarje brisal potem nebi blo nkol nobene njegove izjave...
RayManzarek
# 06.08.2018 ob 09:07
Ko preberem besedila, ki samo pluvajo po Zahotu se spomnim na zgodbo o dveh sosedih. En sosed ima urejeno njivo, dober traktor, je premožen, ima super pridelek zadnjih 10-15 let. Drugi sosed pa ima traktor na posojo, njiva ni njegova, pa še neurejena je, denar mu posoja stric iz “amerike” in seveda pridelek (razen ene oz. dveh letin) je bolj bogi. Seveda je nevošljiv, saj si želi popolnoma isto. Najraje bi povabil uspešnega soseda k sebi, da mu pomaga, da ga usmeri, ... a kaj, ko je obrekovanje in “jamranje” bistveno bolj preprosto in za to govori o uspešnem sosedu le slabo. A nekje v sebi dobro ve, da bi takoj zamenjal “ameriškega” kmetovalca za sosedov uspeh. Takoj in brez pomisleka.
Quatebriga
# 05.08.2018 ob 22:23
Kjer koli bi bil, bi bil uspešen, o tem sem prepričan

Jaz bi ga rad videl kot novinarja, ki bi pokrival nogomet v Ekipi.
vombat98
# 05.08.2018 ob 16:52
Mandarič pa je vedno vljuden, prijazen, no katerega bi torej rajši imeli za glavnega v svojem klubu?
brehme
# 05.08.2018 ob 23:18
Zlatko Zahovič je daleč najboljši slovenski nogometaš, in tudi sogovornik, odlično ga je bilo poslušati. Najboljša izjava pa, da slovenski športni novinarji nimajo pojma o nogometu. Se popolnoma strinjam Zlatko, oni znajo smao Messi ali Ronaldo, pa priljubljenost med navijači merijo po številu FB sledilcev, lajjkov...:D
FranzFerdinand
# 05.08.2018 ob 23:17
Kapo dol! Lahko smo samo hvalezni in srecni fa imamo v nasi ligi takega tipa! On ima znanje, vizijo in predvsem ima rad nogomet...za razliko od nekih, prijazno povedano, sumljivih, samozvanih nogometnih strokovnjakov, ki imajo bojda veze na celem svetu in obljubljajo svetlo prihodnost, velik klub, ligo prvakov in vse ostalo, na kar se palijo neumni ljudje, ki nimajo pojma o nogometu.
Ples
# 05.08.2018 ob 21:48
Mah ne vem, meni se je kar vleklo, nič kaj posebnega ni povedal.
Pa naporno ga je poslušat, slabo govori, pol besed požre, da drugega ne omenjam. Tu se pa nekdo vtika v eno Mišino narobe izgovorjeno besedo :)

Drugače pa ja, je brihten in samosvoj. Pa še skoke ima rad ;)
prim00z
# 05.08.2018 ob 21:31
Car
vinklj.kugla
# 05.08.2018 ob 21:16
Zaho maestrale grande. Globok poklon!
zahojen slovenc
# 06.08.2018 ob 07:53
Ljudje, pa kam ste šibali prej svoje komplekse majhnosti in škodoželjnosti, ko še ni bilo weba in forumov?
gospod iskreni
# 05.08.2018 ob 21:39
Zelo zanimiv intervju
brazgotinec
# 05.08.2018 ob 23:20
Razvpita novinarska konferenca v Krškem, kateri je sledil suspenz v klubu in od NZS-ja.
Zlatko Zahovič je marca na novinarski konferenci po porazu v Krškem zakuhal afero


Se vidi, da ste na rtv šele poleti začeli spremljati slovensko ligo. Kakšno sramoto si delate ...

Kriza nogometašev Maribora se nadaljuje in je vse globlja. V 24. krogu Prve lige TS je nov udarec vijoličastim zadalo Krško, ki je v Ljudskem vrtu presenetljivo zmagalo z 0:2.
trevler
# 05.08.2018 ob 22:35
Zareklo se mu je - vojne proti navijačem "in medijem" ni dobil še nihče (globoko v sebi ve, da ga je polomil, saj pa ima čustva ampak ne bo priznal, če mu vrtajo v koleno) ...ni ponosen na ta izpad. Je pa res, da so ga mediji v tujini kot igralca drugače dojemali.
Ples
# 05.08.2018 ob 21:51
Intervju je bil pa posnet že med SP, zanimivo, da je bil šele danes objavljen.
trevler
# 05.08.2018 ob 21:44
King!!
Kapitan Kljuka
# 06.08.2018 ob 08:31
Zlatko kralj! Še na mnoga leta...
jazbečar
# 06.08.2018 ob 15:36
Zaho legenda! Najboljsi slovenski igralec vseh casov.
brazgotinec
# 05.08.2018 ob 15:23
so ga dali v termin, ko olimpija igra tekmo, da ga ne bo nihče gledal.
ŽogaJEokrogla
# 06.08.2018 ob 16:34
Zahovič: "Kjer koli bi bil, bi bil uspešen, o tem sem prepričan"

Zaho nikjer drugje ne bi mogu delat na tak način kot dela v MB. On tudi nikoli ne bo nikjer drugje uspešen. Njega lahko tolerirajo samo Štajerci in noben drug.
robi111
# 06.08.2018 ob 10:17
Narcisoidni egocentrik vase zaljubljeni samoimenovani najboljši Cr je kralj, Zahovič je pa vse ostalo po vaše. Dejstvo je da je najboljši igralec v zgo slo fuzbala in najbolj sposoben direktor trenutno
a-dee-jay
# 06.08.2018 ob 10:13
Raje vidim, da je Olimpija prva, ampak Zahovič mi je vseeno car. Tip enostavno zna.
božo1
# 06.08.2018 ob 06:43
@aljakom
Ni kaj dodati, bi pa odvzel le tisto o pijači, ker dvomim, da je tu kakšna kriza. Zahovič je resnično lahko za zgled v celi paleti udejanjenih menedžerskih sposobnosti, ob največji pripadnosti svojemu Mariboru z doprinosom za razpoznavnost Slovenije. Kapo dol tudi za to, ker je z inteligenco in egom zdržal in odbil mnoge manevre pritlehnih, da ne rečem revnih poskusov za dikreditacijo njega in tako kluba. Vedno se je postavil in izpostavil po potrebi sebe v bran kluba, ljudi, Maribora in tako realnega pravega dela. Določeni mediji so v preteklosti že znali uničiti veliko dobrega, ker to ni imelo za sabo prave hrbtenice.
Res s spoštovanjem čestitke gospod Zahovič!
sumtb
# 05.08.2018 ob 21:26
Kaj se dogaja ? Rušijo Kavčiča ali ga preparijajo za rezervnega mandatarja ?
pikam_dopust
# 05.08.2018 ob 20:58
Ja, prav imaš : to bo res ljubavni intervju. Zlatka je očitno treba rehabilitirati (kdo, kaj, zakaj.. to si naj vsak sam odgovori, saj ni preveč težko) in izbrali so to brezvezno oddajo, ki ima kao neko kredibilno voditeljico, ki sicer zelo rada kritizira druge, sebe pa ne vidi.
boroč
# 06.08.2018 ob 17:14
realist65
Zakaj pa Olimpije ne vleče Katanec, ker so verjetno gospodje z Jankovićem, Mijatovićem in Čeferinom spoznali, da je totalno nesposoben ?
---------------------------------------------------
Jaz osebno ne poznam ne enega in ne drugega. Ampak zakaj bi blatil Katanca. Bil je velik igralec, z njim je naša reprezentanca dosegla izjemne uspehe. Samo nerealni megalomani bi zahtevali več. Primerjati Olimpije in Maribora ni mogoče. Maribor je mesto, prebivalci živijo z njim, so lokal patrioti. Ljubljana je več ali manj spalno naselje ponoči in čez dan. V ozadju Olimpije so razno razni interesi, ki pa niso športni.
ROBI123
# 06.08.2018 ob 00:25
Vse kar je povedal, za zapreti "gobec" vsem, ki ne vedo, kako se deluje v tem okolju!!!! Edina morala je pri nas doma v Ljubljani, vsi ostali po njihovem, še živimo v kameni dobi!! Aja, uhu oni kamen bolje kresne, daj mi ga!!!!!!
pikam_dopust
# 05.08.2018 ob 21:06
Mr.Mr, brazgotine, STE...
Ne bit naivni.
Takle intervju se ne zgodi slučajno.
Gledam 5min in kaj tako naučenega že dolgo nisem gledal. Dečko se je dobro napiflal odgovore na vprašanja... skoraj odgovori še preden ženska sploh postavi vprašanje!! Svaka mu čast!
primos
# 07.08.2018 ob 21:54
Pa naj pove nekaj teh imen, ki mu dajejo podporo.
Ne verjamem da jim je rekel, čuj pred pol leta so temu novinarju na grd način umorili očeta, zdaj pa mu jaz to govorim in prikrito grozim.
Ter je dobil podporo

to si je kar lepo izmislil in na tak način sam sebe opravičuje
kbm
# 06.08.2018 ob 10:44
Ljubčki moji samo uspeh šteje. Jaz ne iščem Zahovičevih napak ali dlak v jajcu. Meni je pomemben samo dober in uspešen nk Maribor. Tisti, ki ga tako sovražite in kritizirate, se pa vprašajte, kako vas vaši prijatelji "hvalijo" za vašim hrbtom.
Bobrock
# 06.08.2018 ob 10:31
Najboljši v zg šlo fuzbal je Ljubljančan BRANKO OBLAK tolk da nebo pomote
zmajmun
# 06.08.2018 ob 08:07
zaho za selektorja slovenije!
pa naj da svojo samovšečnost na test
Kazalo