Nogomet
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 3 glasov Ocenite to novico!
Leonardo Jardim
Leonardo Jardim je presegel vsa pričakovanja z Monacom v letošnji sezoni. Foto: Reuters

Dodaj v

Jardim na klopi Monaca do leta 2020

Izbran za trenerja leta v francoski ligi
7. junij 2017 ob 19:01
Monte Carlo - MMC RTV SLO

Leonardo Jardim je podaljšal pogodbo z Monacom do leta 2020. Klub iz kneževine je v letošnji sezoni popeljal do naslova francoskega prvaka in polfinala v Ligi prvakov.

42-letni Portugalec je v Monte Carlo prišel junija 2014, ko je na klopi zamenjal Claudia Ranierija. Monaco je po 17 letih postal francoski prvak in Jardim je bil izbran tudi za najboljšega trenerja v francoski ligi.

"Veseli smo, da bomo projekt lahko nadaljevali z Jardimom, ki je eden najboljših evropskih trenerjev. V treh letih je naredil veliko, svoje delo pa je potrdil z letošnjim naslovom državnega prvaka, zato smo ponosni, da smo pogodbo podaljšali do leta 2020," je pojasnil podpredsednik kluba Vadim Vasiljev.

"Počutim se del kluba in kneževine. Zelo sem vesel, da bom lahko nadaljeval delo v Monacu. Za nami so tri fantastične sezone, še naprej pa bomo delali s takšno strastjo, kot smo do zdaj. Prepričan sem, da je pred nami svetla prihodnost," je dejal Jardim, ki je pred tem sedel še na klopi Sportinga, Olympiacosa, Brage, Beire-Mara in Chavesa.

A. G.
Prijavi napako
Komentarji
am shagar
# 07.06.2017 ob 20:34
Lepo, da vsaje ne nekje ostane. Ta veliki pokupijo vse od igralcev do trenerjev.
Splythe
# 08.06.2017 ob 06:20
A Monaco je pa mali?
Francosko nogometno prvenstvo
link
Spretni Berić odločil v Angersu
8
18. februar 2018 ob 22:20 Robert Berić je dosegel že tretji zadetek v francoskem prvenstvu po januarski vrnitvi iz Anderlechta. Odločil je tekmo 26. kroga v Angersu (0:1).
Več novic ...
Kazalo