Dragan Džajić, predsednik in legenda Crvene zvezde, je izgubil živce. Foto: EPA
Dragan Džajić, predsednik in legenda Crvene zvezde, je izgubil živce. Foto: EPA
Milan Jovanović
Milan Jovanović, 29-letni črnogorski branilec, je popival v hotelu, kjer je nastanjena ekipa Crvene zvezde. Ali bo klubska disciplinska komisija potrdila njegovo izključitev, še ni znano. Prvenstvo se nadaljuje 27. februarja. Foto: EPA

Po poročanju spletnega portala Telegraf.rs je Džajiću prekipelo, ko ga je Čović označil za nedelovnega človeka in ga obtožil nepotizma. Džajić in Čović že nekaj časa nista bila v najboljših odnosih, počilo je že na ponedeljkovem sestanku uprave kluba, kjer je Čović, ki skrbi za finance, Džajića obtožil še, da klub vodi neučinkovito.

Zečević: Pojdi v tri p... m...
"Vse stvari v klubu morajo potekati transparentno in v duhu modernega nogometa. Predsednik je zadolžen za ustvarjanje efektivnega sistema poslovanja. Nikakor ne moremo delati pod pretvezo, da imamo 'še veliko časa' in da lahko vse 'zlahka opravimo'. Če bo šlo tako naprej, bom nad vsem tem dvignil roke," je dejal Čović.

Miodrag Zečević, generalni sekretar kluba, naj bi Čoviću po telefonu dejal, "naj gre v tri p... m...", z njim naj bi se tudi srečal na kultni Marakani, a ga je tam prvi pričakal Džajić, še poroča srbski Sportal.

Jovanović popival v Antalyi
Medtem pa je trener Crveze zvezde Aleksandar Janković iz ekipe izključil črnogorskega branilca Milana Jovanovića. Razlog? Popivanje v času klubskih priprav v Antalyi. Moštvo Crvene zvezde se za spomladanski del sezone srbskega prvenstva, v katerem nastopa 16 ekip, pripravlja v Turčiji. "Jovanović bi moral biti vzor, je tudi eden ključnih členov naše ekipe za drugi del sezone, toda kršil je klubska pravila in zaradi tega mora biti kaznovan," je za uradno spletno stran beograjskega kluba dejal Janković.

Crvena zvezda, ki je naslov srbskega prvaka nazadnje osvojila leta 2007, v prvenstvu za večnim tekmecem Partizanom, ki želi letos osvojiti rekordni šesti zaporedni ligaški naslov, zaostaja za šest točk.