Nogomet
Rene Krhin in Tomaž Kavčič
Tomaž Kavčič se je po tekmi s Ciprom večkrat zahvalil navijačem za podporo. A ob polčasu in koncu so se s tribun, kjer je bilo uradno 5.318 duš, razlegali pretežno žvižgi, ki pa so res tudi hitro zamrli. Foto: www.alesfevzer.com
Josip Iličić proti Cipru
Besede in dejanja Josipa Iličića v zadnjih dneh so ga potrdili kot vodjo reprezentance, a kaj ko zaradi izključitve "Jojo" ne bo mogel pomagati na novembrski tekmi z Norveško, ki jo mora Slovenija dobiti. Foto: www.alesfevzer.com
       Če pogledamo izid s Ciprom, ni v redu. Kotiramo višje, imamo boljše igralce, imamo vse. V kontekstu problemov, ki jih imamo, pa kaže stvar drugače. Ne pa dobro. Daleč od tega, da je remi s Ciprom uspeh.       
 Kavčič o prvi osvojeni točki
VIDEO
Kavčič: Oblak moj osebni poraz
VIDEO
Analiza 1. polčasa tekme...
VIDEO
Slovenija proti Cipru le...
VIDEO
Kavčič še vedno ne razmiš...
VIDEO
Analiza 2. polčasa tekme...

Dodaj v

"Kampl me ni pustil na cedilu. Oblak je moj osebni poraz."

Ocena tekme: "Daleč od tega, da je remi s Ciprom uspeh."
17. oktober 2018 ob 07:12
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Najprej bom štel do deset. Ne me tega več spraševati, vsak dan poslušam to." Kljub pičli točki iz štirih krogov Lige narodov je zdaj odstop postal tabutema za selektorja Tomaža Kavčiča, ki verjame, da bo vodil Slovenijo tudi še marca.

A če se bo ta Kavčičeva vera res uresničila, kljub zelo verjetnemu novembrskemu izpadu iz Lige C, je sodeč po vseh izjavah preteklih tednov, mogoče reči, da potem v vratih Slovenije ne bo stal trenutno najboljši slovenski nogometaš. "O Janu Oblaku ne bi veliko govoril. Bilo je povedano veliko, vsak naj si ustvari svoje mnenje. Kaj vam to vsem sporoča?" je na novinarski konferenci po remiju Slovenija - Ciper (1:1) Kavčič vprašal novinarje in slovensko javnost. Ko so ga vprašali, ali bi Oblaka vseeno prosil, če si premisli o novembrskih tekmah, je 64-letni trener izbruhnil.

Reprezentanca ga potrebuje, vrata so odprta
"Koga naj prosim? To je reprezentanca! Za koga se hodi? Ali zaradi mene? Jan Oblak – tukaj nisem jaz problem. Ali ga reprezentanca potrebuje? Da, potrebuje ga, vrata so vedno odprta. Rad se pogovorim z vsakim ena na ena. Komu sem obljubljal (kapetanski trak)? Kdo so teh pet? Seveda je moral biti to Iličić ali je bil to Požeg-Vancaš?"
je izlil srce selektor in potrdil, da je bistvo spora kapetanska vloga, hkrati pa znova zanikal točnosti navedb v PR sporočilu NZS-ja po sestanku med Oblakom in predsednikom zveze Radetom Mijatovićem v Madridu.

"Nič čez Jana Oblaka osebno. Dolgo ga poznam, pri 16 letih in pol je branil v mladinski reprezentanci pri meni. Da ne govorim dalje, brez zveze. To je moj osebni poraz, tako jemljem to. Čeprav krivde nobene. Dokler ni prišla ven tista izjava, nisem nič nikomur rekel, temveč samo poslušal. Vseskozi pravim: reprezentanca ga potrebuje," je zatrdil vidno vznemirjeni Kavčič.

Kamplu zaupa, da je bil preveč bolan
Drugačna je zgodba z drugim nogometnim zvezdnikom Kevinom Kamplom, zatrjuje Kavčič: "Kevin me ni pustil na cedilu. Če imate čas, vam na kavi z veseljem pokažem, kaj mi je sporočil, dobite pa lahko tudi medicinske izvide. Predolgo je, da bi razlagal. Manjkal nam pa je." Po prvotni zmedi, ko so ob ponedeljkovem zboru na Brdu, ali Kampl pride ali ne, začeli v Leipzigu objavljati sporočila, da bo moral do konca okrevati po virozi, je predvideni motor slovenske igre objavil sporočilo, v katerem je napovedal vrnitev v reprezentanco za november.

Pozneje med novinarsko konferenco v drobovju stadiona Stožice se je belokranjski Bric znova vrnil k primeru Kampl in podrobneje obrazložil: "S klubi ne govorim, ampak z igralci. To je stvar zveze. Če je igralec poškodovan, pošljejo zahtevek. Primer Kampl. Ne vem, ali bi imelo smisel, da bi s temperaturo prišel sem. On ves teden ni treniral in ni igral pri Rosenborgu (v Evropski ligi). Treniral je samo v petek in se je počutil dobro. Nato v nedeljo ob polčasu tekme ni bil več dobro in je dobil infuzijo ter bi z infuzijo moral priti sem."

Prišla in igrala sta tudi načeta Šporar in Dervišević
Vseeno so bili tudi bolni oz. načeti nogometaši na reprezentančnem zboru in na voljo za igro kljub zdravstvenim težavam. Kavčič priznava, da gre od primera do primera: "Po drugi strani bi moral priti vsak ali je bolan ali ne. Greš na zaupanje. Andraž Šporar, recimo, je poslal sporočilo že iz Bratislave, imel je težave (s prepono, zaradi česar v torek ni igral), pa bi lahko izpustil. Tudi Amir Dervišević je bil tukaj."

Iličić tvegal težave v Atalanti, ker je prišel
Zaradi primera Oblak in Kampl je toliko bolj izstopal Josip Iličić, ki se je že ob samem zboru na Brdu izpostavil v soj medijskih luči in prevzel odgovornost ter vlogo vodje, kar je prenesel tudi na igrišče. A prva tekma, ki jo je v celoti odigral v sezoni 2018/19, se ni dobro končala za najbolj ustvarjalnega in nogometno nepredvidljivega slovenskega reprezentanta. Z izključitvijo, zaradi česar na prvi novembrski tekmi proti Norveški ne bo mogel biti ključni igralec v lovu za nujno zmago, ki jo Slovenija potrebuje, če ne želi izpasti v Ligo D.

"Če Iličić ne bi čutil, da mu to nekaj pomeni ... Tvegal je morda neigranje ali težave v Atalanti," je Kavčič še izpostavil Iličićevo drzno reprezentančno držo, ki naj bi bila v naslednjih tednih zgled in navdih, da bodo Slovenci le splezali iz črne luknje. A vanjo so padli ravno pod taktirko Tomaža Kavčiča, čigar stolček je močno majav. Vprašanje je, ali lahko NZS presliši jasno večinsko mnenje slovenske nogometne javnosti ali slepo verjame selektorjevim zagotovilom, da so na pravi poti in bo Slovenija marca prava.

Toni Gruden
Prijavi napako
Komentarji
mjolnir
# 17.10.2018 ob 07:22
Glede na to da bo Slovenija izpadla v nizjo raven igranja, je to taka sramota, da bi morala odstopiti Mijatović in Kavčič.
Pa naj se vsi ostali na NZS pa je. Zavrl junior in company.
andy15
# 17.10.2018 ob 07:22
Najprej je potrebno počistiti vrh NZS. Takoj za tem bo imel Kavčič navoljo vse najboljše.
siggi
# 17.10.2018 ob 07:27
Tako on, kot Radenko sta pac stopila v prevelike cevlje. Cast se vedno lahko ohranita tako, da priznata svojo nekompetentnost in odstopita. Zasluzila sta dovolj, ni pa potrebe da reprezentanca se bolj trpi.
romanoprodi
# 17.10.2018 ob 07:26
Poden od selektorja. Namesto, da bi odgovornost za slabo igro prevzel nase, jo prelaga na Oblaka.
pazi_mina
# 17.10.2018 ob 07:17
cipr ma igrače
cricka
# 17.10.2018 ob 07:33
Dragi novinarji, a lahko prosim se kaksno cez Radenka recete? Vsa vprasanja samo o kavcicu, ceprav je mijatovic tule glavni problem.
pravaresnica123
# 17.10.2018 ob 07:18
Človek mora biti res patetičen, če ob neodločenem rezultatu doma pri igralcu prednosti vidi uspeh. Poleg tega pa še razmišlja o odstopu. Razmišlja?
Nikolaj
# 17.10.2018 ob 08:16
Glavni problem Kavčiča je, da je medel; nima avtoritete, ni osebnost. Je pa verjetno zelo srčen človek, odkrit in pošten. Oni ima kvaliteto za pomočnika in svetovalca, nima pa lastnosti za vodjo.

Mislim pa, da ni lepo, če se po njemu pljuva in obklada z žaljivkami.
pazi_mina
# 17.10.2018 ob 07:28
Kavćič je Katančeva največja zmaga !
KLIPAN
# 17.10.2018 ob 08:00
Končno bomo imeli poln stadion.
Srečali se bomo namreč z Kosovom v D skupini.
B in .
# 17.10.2018 ob 07:40
Kar na jokić mi gre ..
Vrhunski opis stanja reprezentančnega nogometa od NZS in predsednika navzdol.
Jokić, Krhin, Berič, Skubic, Bezjak, Kurtić pa verjetno še kdo, niso na nivoju reprezentančnega nogometa ali vsaj ne igrajo na pozicijah, kjer bi lahko dali neko dodano vrednost, ki jo reprezentanca potrebuje - bilokakšno dodano vrednost.
Krhin nima ne tehničnega znanja, ne pregleda in pravih odločitev in ne redne minutaže,da igra v vezni liniji. Ne more igrati v organizaciji v napadu, lahko da kvečjemu žogo prvemu do sebe. Ne vem, morda bi s svojo zelo solidno hitrostjo, skokom in borbenostjo lahko bil osrednji branilec, ki je podobna pozicija zadnjemu veznemu, če bi mu ustrezalo - kaj več pa težko. Jokić je za beka preprosto prepočasen, premalo prodoren, poleg tega nima niti kvalitetnega centršuta - rata mu na pričakovanem nivoju vsak deseti.
Skubic fajn dečko, ampak manjka kvalitete, Berič in Bezjak podobno. Kurtić razen na klopi nima kaj delat v reprezentanci.
Raje forsirajmo Balkovca, Štulca, Bijola, Derviševića, Gorenc Stankovića, Šporarja, Mlakarja itd.
Pa imamo po tujih klubih še kar nekaj "izgubljenih" fantov, ki so kazali dober potencial, ko so še igrali doma. Zdi se, da preprosto selektor ne zna ocenit, kdo lahko kaj da in kdo ne in potem preizkuša skoraj na pamet, kdor mu v nekem trenutku pride na pamet. Analiza iger in sposobnosti domačih in vseh legionarjev in se bo dalo vzgledno reprezentanco naredit. Pa seveda zdravo NZS na čelu s predsednikom in trenerji, selektorjem, ki bodo znali vse skupaj povezati, vzpostaviti neke mehanizme glede na sposobnosti.
deep
# 17.10.2018 ob 07:33
Ha, ha, na igrišču sami strokovnjaki, na klopi sami strokovnjaki, tukaj sami strokovnjaki, vse skupaj pa v podnu...
veza
# 17.10.2018 ob 07:31
Kdo postavlja igralce na igrišče, naj se najprej to razčisti, zamenjava Krhina je največji korak Kavčiča, a zakaj je sploh bil noter?
kittel
# 17.10.2018 ob 07:23
Odstopi! Šalabajzer...
Šubidu
# 17.10.2018 ob 07:56
Rade že degustira pršutke za novoletno zabavo. Bojda bo odločitev težka, tako da bo vzel tako kraškega, dalmatinskega kot tudi toskanskega. Govori se tudi, da bo Rene prejel za novoletno darilo zaradi fantastičnih predstav na zelenici, enormno količino 3vremenskega Tafta. Potreboval ga bo, za gostovanje na vetrovnem Gibraltarju. Kavčiča na zabavo ne bo, pravi da en teden na leto abstinira, letos se ravno prekriva z zakusko.
kop
# 17.10.2018 ob 08:18
A se še spominjate časov nekoč?
Tu ciljam na vse, ki so nekje 30+..
Ko smo gledali dolgočasno prvo ligo, ter komaj čakali, da bo konec tega mučenja, ter da pridejo dnevi za reprezentanco.
Danes si pa rečem...madona, dej nej se liga že končno spet začne!
knedlck
# 17.10.2018 ob 07:28
Da izgubis in remiziras s ciprom, to pa res ni Oblak kriv. Je pa lepo enga krivit, najlazji pa tistga k ga ni zravn
Brihtlc
# 17.10.2018 ob 07:38
Ampak eno je pa prov povedal, vrata so vedno odprta...
veza
# 17.10.2018 ob 07:25
andy15
# 17.10.2018 ob 07:22

Najprej je potrebno počistiti vrh NZS. Takoj za tem bo imel Kavčič navoljo vse najboljše.

počistit je treba tudi tiste, ki so zadaj
luka101
# 17.10.2018 ob 07:34
To ni več niti tragično, to je hujše od tega, to je pomilovanja vredno. Sramota, kaj se je zgodilo z nogometom v Sloveniji ... In glavni krivec ni nihče drug kot veliki g. pred. Čeferin, ki je poskrbel za ustoličenje - Bog ve zakaj - ljudi, ki v normalnih razmerah ne bi bili izbrani niti za vodenje hišnega sveta, kaj šele nogometne reprezentance.
tyhobrahe
# 17.10.2018 ob 07:26
Odstopi !
E24
# 17.10.2018 ob 07:59
@Hladilnik: Meni je sporno!
Zaradi takih potez cenim tiste, ki so kljub superzvezdništvu vedno prišči igrati za reprezentanco, pa četudi nikoli niso bili kapetan. Pa naj kar Zlatka Zahovića tu omenim...
alojzr2
# 17.10.2018 ob 07:55
Noben Oblak nas ne bo rešil, če imamo štiri telebajske v obrambi. Kipar nam je dal v dveh potezah čez celo igrišče gol, halo!
Šubidu
# 17.10.2018 ob 08:36
Pa še z eno zadevo bi se bilo vredno pozabavati: Deljenje zastonj vstopnic
Radenko hoče na vsak način prikazati, da ima NZS podporo v navijačih. Zato veselo deli karte mladinskim/otroškim selekcijam. Otroci seveda zadev ne razumejo, sami na tekmo ne morejo, pridejo zraven še starši in na koncu Stožice izgledajo celo lepo polne. Naj NZS odgovori na eno enostavno vprašanje. Koliko kart so prodali za tekmo proti Cipru?
Ajde, Dule, Toni & ekipa. Kdo bo prvi vprašal radeta?
Robin Lood
# 17.10.2018 ob 07:54
Vodstvo nzs je gnilo. Naj oni odstopijo in Kavčiča vzamejo s sabo.
Hladilnik
# 17.10.2018 ob 07:52
dante123

kaj je kdo komu obljubil ne vemo zagotovo... vemo pa samo to, da Oblak noče niti pred kamere, niti pred selektorja, da bi v obraz povedal, kaj ga moti. Naj si da duška, naj izlije dušo. Naj pride naslednjič v studio, po možnosti s selektorjem, evo pa naj povesta tako kot je.

Sam pa vseeno menim, da pa ne more bit odrasla oseba tako otročja, da cepeta na mestu, ker ne dobi kapetanskega traku. Kaj bo imel od tega? A samo zato, ker je najbolj plačan igralec, mu avtomatsko pripada?
libar
# 17.10.2018 ob 07:38
Krhin pa je raje skril obraz z dlanmi, da ne bi videli, kako frizuro ma.
B in .
# 17.10.2018 ob 07:53
a nikomur pa ni to sporno, da očitno Oblak izsiljuje kapetanski trak?

To je sporno vsem nogometnim delavcem, ki imajo kaj soli v glavi.


Če bi vedeli, kaj stoji zadaj, ne bi obsojali Jana. Naj novinarji vprašajo Jana in naj ta pošteno pove, ne pa da skriva šalabazerstvo Kavčiča in MIjatovića ... če bi povedal neverjetno šalabajzerstvo, bi javnost povsem drugače gledala na situacijo. In odletela bi oba in Mijatović in Kavčič že "predvčerajšnjim" ...
Santiano
# 17.10.2018 ob 08:26
Okej tole je res nadvse čudna izjava ampak pri Kavčiču se glede tega sploh ne čudim. Bolj se čudim očitnemu Oblakovemu pogojevanju kapetanskega traku z igranjem v reprezentanci. Tipu so zrasla krila. Dejstvo je, da bi v kaki Gironi fasal 5x več golov pa je lahko kao najboljši. Zdaj pa igra v top 3 defenzivnem moštvu na svetu in seveda dobi skoraj nič golov. Naj se neha nosit kot nek pav in pade malo na realna tla. Reprezentance ne bo nikdar nosil na svojih ramenih, kot jo je npr. Zahović, ki ne glede na to kaka primadona je, nikoli ni zavrnil igranja za reprezentanco na podlagi traka!

Lp
LaMar
# 17.10.2018 ob 07:55
A ta tiskovka je bila narejena danes zjutraj? Ker Kavka izgleda glih tako, kot da so na NZSju veliko piko slavili celo noč...
veza
# 17.10.2018 ob 07:33
A ob polčasu in koncu so se s tribun razlegali pretežno žvižgi, ki pa so res tudi hitro zamrli.

ja, še žvižganje si Kavčič ne zasluži
šešerko
# 17.10.2018 ob 09:10
včeraj sem prav načrtno spremljal gibanje Krhina po igrišču tudi ko nima žoge. Tip si nenehno popravlja in ukvarja s frizuro!!!! Če bi bil jaz selektor bi ga prvo minuto poslal na striženje ali pa naj si drugače uredi, verjetno ni potrebno biti strokovnjak da veš da vse to moti koncentracijo v igri. In seveda je bil spet krivec za gol. In seveda ni napravil čisto nič kot samo podajal nazaj ali najbljižjemu.
*kingkong*
# 17.10.2018 ob 08:31
kdor vidi nekaj pozitivnega v rezultatu 1-1 doma s ciprom, pri igranju skoraj celega polčasa z igralcem več, potem je to oseba, ki je zelo zelo optimistična ali pa je pravkar zbežala iz določene ustanove ( ve se katere )
Dumber
# 17.10.2018 ob 08:26
Zahota nekam na čelo vodstva reprezentance tip je aroganten in ne prenese porazov.
Dumber
# 17.10.2018 ob 08:24
Oblak bi gole davo?
nonparel
# 17.10.2018 ob 08:02
Jaz pa v tej mladi sestavi naše reprezentance vidim prihodnost našega reprezentančnega nogometa, nekaj starih (Krhin, Jokič) bo sicer potrebno zamenjati z mlajšimi perspektivnimi igralci. Potrebujemo tudi avtoriteto, motor ekipe, ki ga ostali spoštujejo in mu sledijo, Iličič je ravno pravšnji mož za to pomembno in odgovorno mesto v reprezentanci. Brez takšnega moža v ekipi ne bo dolgoročnega uspeha.
Slovenija je vedno imela odlične golmane, v reprezentaci mora v vratih vedno stati najboljši golman kar jih Slovenija trenutno premore. Ve se kdo je to. Ostalo je rizik.
O selektorju pa samo tole, Kavčič ni pravi za to.
šešerko
# 17.10.2018 ob 09:27
povdaril bi še obupno komentiranje Potočnika in Zupana, ki sta se na vse pretege trudila predstaviti tekmo naših kot uspeh. Remi s Ciprom doma potem ko imaš skoraj cel polčas igralca več, JE KATASTROFA . Protega je nekaj nakazoval da to ni to, ampak si ni upal povedati naglas, piškotki in pršut na Brdu se bližajo
mile
# 17.10.2018 ob 08:23
Kakšni neokusni komentarji ... :/
Kalimero7
# 17.10.2018 ob 08:06
@zamudnik: A se ni pri old skul fuzbalu kapetana vedno določilo po tem, kdo nabije žogo najbolj nebu pod oblake?

Zdaj si me pa malo zmedel?!? A je bil Mladen Rudonja kdaj kapetan reprezentance???
Hladilnik
# 17.10.2018 ob 07:42
a nikomur pa ni to sporno, da očitno Oblak izsiljuje kapetanski trak? Češ, če ne bom glavni, me pa ne bo... Oblak je tudi izgubil pike tukaj... A je kapetanski trak res tako pomemben? Kaj pa je v igri tako bistvenega od tistega, ki ima trak? Pa ne mi o sodnikih, pa kako je pomembno, kdo se z njimi pogovarja... Majčkeno je, ampak še zmer je treba gole dat in pa branit...
leon911
# 17.10.2018 ob 10:33
Ne moremo igrat takšne igre. Cel drugi polčas se matramo z isto foro. Žogo poda Belec, Gre do Mevlje in ta poda Skubicu, ki stoji točno vedno na istem mestu. Pa fantje prečitali so vas, že v prevem polčasu. A vi vztrajate samo z eno akcijo na desni.
Potem izvajanje kota iz desne. Prebrali so vašo foro pri prvem izvajanju. A ne. Mi gremo še drugič, tretjič in četrtič oddigrat isto akcijo. V kazenskem štirje na skoku, a kaj ko žoga sploh ne pride v kazenski prostor.
Včerjašnja tekma je bila zelo slaba Za Zajca- po mojem mnenju nima kaj iskat noter.
Derviševiča so igralci preprosto odrezali od igre. Žoga na sredini sploh ni prišla do napadalcev. Po tleh ne znamo podati dveh treh ali štirih žog. Z igralcem več, smo bili v podrejenem položaju.

ČE to ni kriza, pa res ne vem kaj je. Spremenili smo Selektorja a obdržali enak sistem in miselnost kot pri Katancu. Kar sam vidim je, da Katančev sistem furamo naprej. Potrebno je poiskati selektorja iz tujine, a ne iz balkana. Žal ne.

Težko poslušam kako so bili požrtvovalni. Ker to brezglavo tekanje gor in dol za žogo, definitivno ne bo prineslo rezultata. Kje je koncept igre. Tega sploh ni. Sploh ne znajo igrat med seboj. Samo, da so lepi in še enkrat lepi. Igral bo pa kdo?

Ne morem rečt, da je to naša realnost. Ker sodimo vsaj v tretji razred. A v tem momentu, si ne zaslužimo četrtega razreda, kaj šele trtjega ali več.

Rešitev? obstaja
šešerko
# 17.10.2018 ob 09:15
neka sila mora biti zgoraj da nam poškodbe potrdijo kar mi kavčarji vse skozi govorimo. Balkovec je dal ekipi v pol ure več kot Jokić na štirih tekmah Vedno bolj se mi dozdeva da je Jokič problem te ekipe. Kot prvo se oklepa tega kapetanskega traku in je tudi vzrok za spor z Oblakom. Če bi bil igrač bi samodejno prepustil uradni trak Oblaku, kot drugo pa je zacementiran v ekipi in ga samo poškodba lahko zaustavi
Nikolaj
# 17.10.2018 ob 08:22
Danes zjutraj sem govoril s Čeferinom. Uefa bo uvedel novo skupino "E".
wisan
# 17.10.2018 ob 08:19
Hitrosti pa nimamo nobene. Če pogledaš francoze, nizozemce,..., to kar leti. Nemci so tudi pogruntali, da stara garda igra prepočasi in že vključujejo mlade. Lahko pa hitrost nadomestiš, če imaš več Iličićev. Samo imamo samo enega. Temu pa vsaka čast - kapetan.
B in .
# 17.10.2018 ob 08:13
Reprezentanca potrebuje vrhunske strokovnjake in ne neke amaterske delavce, ki se trudijo po svojih močeh.
veza
# 17.10.2018 ob 07:35
luka101
# 17.10.2018 ob 07:34

in kdo je Čeferina ustoličil?
mirka
# 17.10.2018 ob 11:19
@artoum*2
Prijavi neprimerno vsebino en krasen intervju . ker ga rtv "ne more" naredit, ga je pač potrebno poiskati kje drugje. niaj dodati.
https://www.sport-tv.si/ivan-simic/

Odličen intervju. Vprašanje res, kaj je zadaj, in škoda, da se to dogaja. Meni se je zdelo ful bedasto pred leti, ko je moral Simič odstopiti zaradi nenormalnih zahtev igralcev po nagradah, vsak je dobil par sto tisoč evrov, če se prav spomnim. Je pa bila tudi javnost takrat na strani igralcev? Zdaj, pa vidimo, kaj se je zgodilo po njegovem odhodu, nobenega velikega tekmovanja več. Očitno pa so v ozadju tudi drugi interesi.
sumtb
# 17.10.2018 ob 10:35
Pride pa naslednji teden nova Fifa lestivica in bi Slovenijo znali prehiteti Zelenortski otoki, Makedonija, Gvineja, Mali, Savdska arabija pa še kdo. Curacao in Luxemburg pa tudi niso daleč.

Slovenija bo tako po 10 letih znova v podnu, takrat po epizodi z Brankom Oblakom, iz katere jo je privlekel Matjaž Kek potem pa ga je balkanska mafija na NZS nagnala zaradi "slabih rezultatov" ko je bil 17 na sveti in 2 minuti do izločilnih bojev na mundialu.
prlek
# 17.10.2018 ob 09:41
Na včerajšnji tekmi sem se zares začel spraševati, in to prvič, kakšno kvaliteto igralcev dejansko imamo. Bilo je precej situacij, ko je bil igralec sam na krilu, neoviran centriral, žoga pa ali je preletela vse ali pa direkt golmanu v roke.
veza
# 17.10.2018 ob 09:12
šešerko
# 17.10.2018 ob 09:10

včeraj sem prav načrtno spremljal gibanje Krhina po igrišču tudi ko nima žoge. Tip si nenehno popravlja in ukvarja s frizuro!!!!

jaz to spremljam že vsa ta dolga leta, pa ne pomaga nič, vedno znova je na igrišču, čudež se je zgodil, da ga je včeraj Kavčič le zamenjal, a prepozno.
Kazalo