EP v odbojki 2015
slice
Odbojkarji zaradi dveh točk oziroma Bakuja brez možnosti za Rio
Na OI le s kvalifikacijskih turnirjev, 20. oktober 2015 ob 14:29 Zdaj je tudi uradno potrjeno, da se slovenskim odbojkarjem ni uspelo uvrstiti na evropski kvalifikacijski turnir za olimpijske igre prihodnje leto.
83
Selektor Giani prepeval na paradi sredi Ljubljane
147
19. oktober 2015 ob 16:29 Slovenija je po neverjetni srebrni medalji rajala z odbojkarji, selektor Giani je pel karaoke, župan Janković pa je slavje izkoristil za veliko obljubo. Po pristnem sprejemu na brniškem letališču
Video: Fantje, ki so šli do konca, spet v objemu domačih
92
19. oktober 2015 ob 12:29 Srebrni slovenski odbojkarji so ob 9.44 pristali na brniškem letališču. Prvi je ob navdušenju navijačev skozi vrata v letališki avli stopil kapetan Tine Urnaut.
Giani: Imamo potencial, da krojimo svetovni vrh
54
19. oktober 2015 ob 08:35 Tvorec slovenskega uspeha, selektor Andrea Giani, je prepričan, da ima reprezentanca še prostor za napredek, obžaluje pa, da ne bodo igrali olimpijskih kvalifikacij.
Video/foto: Niti poraz ni skazil slovenske pravljice
636
18. oktober 2015 ob 22:41 Slovenski odbojkarji so bili za izjemne predstave na evropskem prvenstvu nagrajeni s srebrno medaljo.
Šest razlogov, zakaj je treba ceniti slovenske odbojkarje Slovenski odbojkarji so z uvrstitvijo v finale EP-ja poskrbeli za eno najneverjetnejših in najuspešnejših zgodb slovenskega moštvenega športa. A ta uspeh ni edini razlog, da jih izjemno cenim.
84
Podvig, ki bo zaznamoval slovensko športno zgodovino Slovenski odbojkarji so bili hit 29. evropskega prvenstva in so Slovenijo kot 14. državo v zgodovini uvrstili med dobitnike kolajn.
12
Andrea Giani Ko so navijači po finalu skandirali moje ime, sem jokal od sreče, to je bil dokončni dokaz, da smo skupaj opravili odlično delo. Selektor odbojkarjev Andea Giani po osvojeni srebrni medalji. Vir: STA
16
Urnaut: V finalu nas bo težko kdo ustavil "Vesel sem, skačem, pojem, vriskam, normalno, prišli smo do fantastične zmage in uvrstitve v finale," je čustva po zgodovinski zmagi slovenskih odbojkarjev opisoval selektor Andrea Giani.
122
Spektakularno: Slovenija gre naprej - v finale s Francijo! Izjemno, slovenski odbojkarji so poskrbeli za enega največjih uspehov slovenskega športa, saj so v polfinalu evropskega prvenstva v Sofiji s 3:1 v nizih premagali velesilo Italijo.
901
S hladnimi glavami in velikim srcem nad Italijo Tine Urnaut pred današnjim polfinalom EP-ja poudarja, da bo Slovenija še bolj motivirana kot sicer: " Lepše je, če lahko jaz vso sezono zafrkavam soigralce, da sem jih premagal, kot da oni mene."
50
Slovenci azzurre izzivajo polni samozavesti Slovenska odbojkarska reprezentanca v polfinalu EP-ja proti veliki Italiji! Kako sanjski razplet, ki pa pred nenavaden izziv postavlja selektorja Andreo Gianija.
30
Urnaut: Klubska slačilnica in dekle še dodaten motiv Kapetan odbojkarjev Tine Urnaut je eden najzaslužnejših, da bo Slovenija igrala v polfinalu EP-ja. Skozi ves turnir kaže odlične predstave, v četrtfinalu pa je pokazal, da je tudi psihično močan.
17
Slovenski odbojkarji v družbi zbiralcev medalj Slovenska odbojkarska reprezentanca je z uvrstitvijo v polfinale evropskega prvenstva pripravila najlepšo zgodbo v slovenskih ekipnih športih z letnico 2015.
25
Giani o uspehu imena Andrea: Massi je že zmagal, jaz bom to še moral Eden izmed glavnih piscev izjemne slovenske odbojkarske zgodbe je selektor Andrea Giani. V polfinalu bo z anj poseben dvoboj, saj se bo srečal z Italijo, v dresu katere je vrsto let blestel.
53

Kazalo