Rekreacija - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Rekreacija - Arhiv
Letošnji Špartatlon zaradi vremena še bolj peklenski Vse od leta 1983 se elita ultramaratonskih tekačev ob koncu septembra pomeri na slovitem Špartatlonu. 246,8 km dolg ultramaraton je do zdaj preteklo devet Slovencev.
Bojanc in Malijeva na Veronikinem teku z novim rekordom proge Klemen Bojanc je zmagovalec jubilejnega 10. Veronikinega teka, postavil je tudi nov rekord 10-kilometrske proge. Pri ženskah je zmagala Nuša Mali.
Ljubljanski maraton bo letos energetsko naravnan Slovenska prestolnica bo konec oktobra gostila 23. Volkswagen ljubljanski maraton, katerega glavni del vključno z najdaljšim tekom na 42 km bo 28. oktobra.
Uspešna in poučna akcija društva Onkoman Deset ozdravljenih onkoloških bolnikov iz društva Onkoman je dokazalo, da je mogoče po bolezni še kako dejavno živeti.
Katja Kegl Vencelj: Vedela sem, da mi bo uspel rekord SPP Katja Kegl Vencelj je pred mesecem dni končala 600 kilometrov dolgo slovensko planinsko pot.
Ironman v Kopru po odličnem teku dobil Poljak Michal Rajca Michal Rajca je zmagovalec polovičnega triatlona ironman v Kopru, prve takšne športne prireditve v Sloveniji. Janez Klančnik je bil tretji.
Konec tedna se bo 1.400 "jeklenih mož" bojevalo v Kopru V nedeljo bo Koper gostil največji triatlonski dogodek v zgodovini Slovenije I Feel Slovenia ironman 70.3 za rekreativce. Na startni črti bo 1.400 tekmovalcev z vsega sveta.
Na vrh letalnice pritekel v manj kot petih minutah Tudi letos so se tekači, ki jih ni strah nenavadnih in zahtevnih izzivov, pomerili v teku po doskočišču planiške velikanke navzgor.
V soboto 23. kolesarska dirka Vipava-Nanos V Vipavi bo v soboto, 15. septembra, 23. kolesarska dirka Vipava-Nanos, ki sodi med najlepše in najtežje dirke v Sloveniji.
Slovenija na domačem veteranskem tekmovanju do šestih medalj Končalo se je evropsko veteransko prvenstvo v vodnih športih. Slovenija je na prvenstvu s kar 4.700 udeleženci osvojila šest medalj.
V soboto v Ljubljani Bike festival in Nočni tek Ljubljanica Pred vrati je Športni vikend Ljubljanica, ki letos prinaša nekaj sprememb in nadgradenj, rdeča nit pa ostaja enaka – športna dejavnost, ki se odvija v duhu zdrave tekmovalnosti in zabavnega druženja.
Čez tri tedne največji triatlonski dogodek v zgodovini Slovenije Prireditelji in udeleženci prvega polovičnega ironmana v Sloveniji, I Feel Slovenia ironman 70.3 za rekreativce, z nestrpnostjo odštevajo dneve do štarta, ki bo v nedeljo, 23. septembra, ob 8. uri v ...
Nekoč z avtodomom po Jugoslaviji, danes na prvenstvo veteranov " Veseli smo, da smo vsi preživeli, to je bistvo, " je po vaterpolskem turnirju EP-ja za veterane povedal Bor Balderman.
Sara Isaković 10 let po Pekingu spet po medaljo Kranj z okolico bo v naslednjih 14 dneh gostil veteransko prvenstvo v vodnih športih. Za tekmovanje je prijavljenih kar 4.714 tekmovalcev iz 41 držav.
Velenjčan na preizkusu življenja: 42 maratonov v 42 dneh 42-letni Bogomir Dolenc bo še nadgradil svoj lanski podvig, ko je pretekel deset maratonov v desetih dneh.
1. septembra na Bledu praznik triatlona "Ker je najlepši," je verjetno najpogostejši odgovor na vprašanje, zakaj se toliko triatloncev vsako leto odloči za nastop na Triglav triatlonu Bled.
Tekači se bodo povzpeli na letalnico bratov Gorišek Dolina pod Poncami bo oživela 15. septembra, ko se bo približno tisoč tekačev spopadlo z zdaj že tradicionalnim vzponom na letalnico bratov Gorišek.
Tek v družbi Faka, Prevca, Koširja in druščine vrhunskih športnikov Znani slovenski športniki, rekreacija za dober namen in tekaške trase, ki se vijejo skozi idilično naravo, bodo zaznamovali že 7. Triglav tek, ki bo 8. septembra v protokolarnem parku Brda pri Kranju.
Plavanje pomaga tudi pri depresiji " Plavanje je izjemno pomembna rekreativna dejavnost. Bistvo vode je, da začutiš samega sebe. Vodi se moraš prepustiti in vodo moraš premagati. Ne samo vodo, premagajuš predvsem sebe. " Tako je ...
Okoli Bohinjskega jezera tradicionalni Tek štirih srčnih mož V Bohinju bo v soboto, 18. avgusta, 21. Tek štirih srčnih mož. Enajst kilometrov dolgega teka okrog Bohinjskega jezera se vsako leto udeleži več sto ljudi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Koledar rekreacije
Kam na vadbo
RTV oddaje
Med dopustom ne opustite gibanja 00:06:30, 20.07.2018
Znamo otroke spodbujati h gibanju? 00:06:11, 29.06.2018
Kaj je zdravo staranje? 00:06:28, 06.04.2018