Evropsko prvenstvo v rokometu (M)
Slovenci polnijo baterije, Vujović zahteva "mobilizacijo"
Igrati za reprezentance pomeni motivacijo, željo in borbenost, 21. januar 2018 ob 18:19 Slovenski rokometaši na evropskem prvenstvu v nedeljo niso počivali, ampak dvakrat trenirali. "Malo smo dvignili atmosfero, naš cilj je, da dobimo obe tekmi," je napovedal selektor Veselin Vujović.
12
Pungartnik: Naj gredo fantje v bazen in se sprostijo
19
21. januar 2018 ob 12:56 "So blizu toplic, naj gredo fantje v bazen, se sprostijo, naj dajo en dan rokomet na stran," slovenskim rokometašem, ki v Varaždinu "čakajo" torkov obračun s Španci, svetuje Roman Pungartnik.
Blagotinšek: S Španci bomo lažje igrali kot z Danci
22
21. januar 2018 ob 11:51 Blaž Blagotinšek je po poškodbi Mateja Gabra nosilec slovenske igre tako v obrambi kot tudi v napadu na položaju krožnega napadalca.
Upanje umira zadnje: slovenske možnosti za polfinale največ 4,7-odstotne
56
20. januar 2018 ob 15:25 Dobrih 12 ur po porazu z Dansko so slovenski rokometaši že trenirali v idiličnem okolju toplic Svetega Martina na Muri.
Marguč in Lesjak: Ostajata še dve tekmi. Gremo na zmago.
54
20. januar 2018 ob 07:36 "Nismo slabo začeli tekme. Mogoče so nam preveč golov zabili s kril. Že v prvem polčasu desno krilo sedem, poleg tega je še dvakrat zgrešil," je analizo poraza z Danci začel slovenski rokometni ...
Vujović ni razočaran, a daleč od tega, da bi bil zadovoljen
64
19. januar 2018 ob 23:03 "Zdelo se je, da smo vso tekmo kuhali jed, a je nismo začinili in zasolili. Skratka, nekaj je manjkalo," je po porazu z Danci, ki je tako rekoč zaprl pot v polfinale, dejal selektor slovenskih ...
Pungartnik: Slovenski adut proti Danski je kolektiv
49
19. januar 2018 ob 11:31 "Danska je favorit, a tudi mi vidimo in imamo svoje priložnosti," pred večerno tekmo sloveskih rokometašev z Dansko na evropskem prvenstvu v Varaždinu pravi strokovni komentator Roman Pungartnik.
Marko Šibila Veselina Vujovića kot trenerja cenim, a takšne izpade mu zelo zamerim. Za slovenski rokomet je izredno slabo, če od njega prihajajo na dan krilatice, kot so: mi smo majhni, vsi so proti nam.
113
Zarabec: Nič nam ne bo porušilo vrhunskega vzdušja Miha Zarabec je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem doslej dobro vihtel dirigentsko palico v napadu slovenske rokometne reprezentance. Odločen je tudi pred petkovo tekmo z Dansko.
45
Obračun z Danci že odločilen za polfinalne ambicije Slovencev Slovenskim rokometašem v Varaždinu bi se po turbulentnem tednu v Zagrebu še kako prilegel kakšen dan počitka več, a ritem evropskega prvenstva je neizprosen.
60
Belorusija v Zagrebu zapravila napad za remi proti Hrvaški Na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva so norveški rokometaši z 32:27 v Zagrebu odpravili Srbijo, Belorusija pa je v večerni tekmi namučila Hrvaško (25:23).
77
Marguč: Boj je odprt, nihče ni v izraziti prednosti Gašper Marguč je bil s šestimi goli najboljši strelec Slovenije ob zmagi nad Črno goro.
37
MMCanaliza: Dance moramo prisiliti, da se z nami mučijo Slovenski rokometaši so se uvrstili v drugi del evropskega prvenstva in ohranili vse možnosti za preboj v polfinale.
55
Slovencem odleglo: Vse je še v igri, vse je mogoče "Tekma z Nemci nas je precej izpraznila, tako da smo potrebovali nekaj več časa, da smo prišli v pravi ritem," je po odrešilni zmagi nad Črnogorci za drugi del evropskega prvenstva razmišljal ...
92
Rokometaši prek Črne gore stopili na pot za Varaždin Slovenski rokometaši so z odliko opravili svojo nalogo. Po zmagi nad Črno goro (19:28) so se uvrstili v drugi del letošnjega evropskega prvenstva.
598
Pričakovano: Slovenija ostaja na evropskem prvenstvu Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je v Zagrebu soglasno sklenilo, da bo slovenska rokometna reprezentanca kljub sodniškim napakam na njen račun ostala na evropskem prvenstvu na Hrvaškem.
581
Pungartnik: Verjamem, da bo šla Slovenija v drugi del "Mogoče bo zaradi vseh kolobocij malo težje kot sicer, a se ne bojim. Verjamem, da bo Slovenija šla v drugi del," pred odločilno tekmo slovenskih rokometašev s Črnogorci napoveduje strokovni ...
39
Problem ni le v sodnikih, ampak še bolj v rokometu samem V uvodu evropskega prvenstva v rokometu je bilo precej črk natipkanih o slabih sodnikih, ki so zaznamovali obe slovenski tekmi.
117
Mačkovšek: Smo zmagovalci, in to je tisto, kar me greje pri srcu "Tako kot proti Nemcem moramo tudi proti Črnogorcem začeti agresivno v obrambi," o receptu za uspeh na sredini tekmi za "biti ali ne biti" proti Črni gori pravi slovenski rokometni reprezentant ...
53
Brez filozofiranja: "Na glavo" po zmago nad Črnogorci "Ni veliko za filozofirati. Jutri nas čaka dan D. Moramo zmagati na lep ali grd način," pred odločilno tekmo slovenskih rokometašev s Črnogorci za uvrstitev v drugi del evropskega prvenstva na ...
177
Izbor
Citat za prebrat
link
Peter Prevc
13
20. januar 2018 ob 11:22 Prvi mesec v pokalu sem bil okrog 15. mesta, pa se mi je včasih skok zdel boljši, kot prejšnji teden na Kulmu, ko sem bil tudi šesti. Boriti se moraš sam s sabo in iti potem naprej z vero vase.
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo