Evropsko prvenstvo v rokometu (Ž)
Žreb je Slovenkam namenil Dansko, Češko in Islandijo
Kvalifikacije se bodo začele 27. septembra, 21. april 2017 ob 15:48 Slovenske rokometašice bodo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo naslednje leto v Franciji igrale v skupini 5 skupaj z Dansko, Češko in Islandijo.
Norvežanke v finalu za zadetek boljše od Nizozemk
8
18. december 2016 ob 20:39 Na finalni tekmi ženskega EP-ja v rokometu v Göteborgu je Norveška z zmago nad Nizozemsko s 30:29 ubranila naslov.
Za rokometno krono Nizozemska in Norveška
3
16. december 2016 ob 22:19 V finalu evropskega ženskega rokometnega prvenstva na Švedskem bosta igrali reprezentanci Nizozemske in Norveške. V prvem polfinalu so Nizozemke s 26:22 ugnale Danke.
Danke in Francozinje v polfinalu, slovo Švedinj in Rusinj
4
14. december 2016 ob 22:35 Znane so vse polfinalistke ženskega evropskega prvenstva na Švedskem. Po Norveški, Nizozemski in Danski se je kot zadnja med štiri najboljše prebila Francija.
Bregar: Pred tekmo smo bili pod prevelikim pritiskom
28
9. december 2016 ob 10:13 Slovenske rokometašice evropsko prvenstvo zapuščajo po uvodnem delu, kjer so sicer dosegle eno zmago, a jih to ni rešilo zadnjega mesta v skupini.
Po neučinkovitem prvem polčasu Slovenke zapuščajo EP
142
8. december 2016 ob 22:19 Slovenske rokometašice na evropskem prvenstvu niso uspele nadgraditi velike zmage nad Švedsko in po visokem porazu proti Špankam (30:18) potujejo domovino.
Bregar: Nismo obiskovalci, ampak smo resna reprezentanca
16
7. december 2016 ob 14:41 Slovenska ženska rokometna reprezentanca je sinoči presenetila gostiteljico EP-ja, Švedsko. Po tekmi je v slovenskem taboru - razumljivo - vladalo veliko zadovoljstvo.
Odlične Slovenke šokirale Švedinje Slovenske rokometašice so prekosile same sebe, saj so v drugem krogu evropskega prvenstva na Švedskem s 25:23 premagale favorizirane domačinke.
91
Bregar: Na spektaklu pred polno dvorano prikazati pravi obraz Na ženskem rokometnem evropskem prvenstvu na Švedskem je največje presenečenje pripravila Češka, ki je v uvodnem krogu skupine C ugnala Madžarsko s 27:22.
3
Slovenke po ogorčenem boju izgubile proti Srbiji Rokometašice Slovenije so na uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stockholmu pošteno namučile favorizirano Srbijo, a so na koncu izgubile s 36:34. Varovanke Uroša Bregarja so večino tekme zaostajale.
33
Rokometašice uspešno opravile generalko za evropsko prvenstvo Slovenska ženska rokometna reprezentanca je tudi na drugi prijateljski tekmi v Zrečah premagala Švico s 36:29. Dan prej so Slovenke Švicarke premagale z 32:25.
Naj se uspeha krimovk naleze še reprezentanca Slovenska ženska rokometna reprezentanca je začele priprave na decembrsko evropsko prvenstvo. Ta teden bodo izbranke Uroša Bregarja odigrale tri prijateljske tekme.
6
Rokometašice bodo igrale proti gostiteljicam EP-ja Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo na evropskem prvenstvu, ki bo od 4. do 18. decembra na Švedskem, igrala v skupini A s Švedsko, Španijo in Srbijo v Stockholmu.
3
Slovenske rokometašice po šestih letih znova na EP-ju Rokometašice Slovenije so na zadnji tekmi kvalifikacij v Bijelom Polju izgubile proti Črni gori z 22:24, a so se kljub temu uvrstile na evropsko prvenstvo kot najboljša tretjeuvrščena reprezentanca.
18
Prva zmaga rokometašic nad Hrvaško po letu 2006 Slovenske rokometašice so dobile kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na evropsko prvenstvo proti Hrvaški. V dvorani Golovec so slavile s 24:23.
43
Ob jubileju Sergeje Stefanišin hitro zlomile Makedonke Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v Mariboru kar s 35:17 odpravila Makedonijo in v kvalifikacijah za letošnji EP na Švedskem prvič zmagala.
6
Jugoslovanska skupina za slovenske rokometašice Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na žrebu v Kristianstadu dobila tekmice v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu na Švedskem leta 2016.
3
Norveške rokometašice šestič na evropskem vrhu V Budimpešti je v finalu evropskega prvenstva ženska rokometna reprezentanca Norveške z 28:25 odpravila Španijo in šestič osvojila naslov. Tretje so bile Švedinje, ki so ugnale Črnogorke (25:2 3).
13
Slovenke spet niso bile kos Švedinjam Slovenske rokometašice so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo še drugič izgubile proti Švedinjam. Te so na Kodeljevem slavile s 34:27.
15
Mavsarjeva odločila napeto tekmo na Kodeljevem Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na Kodeljevem v 4. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo premagala Švico s 30:29.
10
Citat za prebrat
link
Valter Birsa
2
19. avgust 2017 ob 09:13 Prosim, ne sprašujte me, koliko golov želim zabiti, saj tega ne bi povedal niti na mučilni napravi. Napovedovanje tovrstnih reči ni modro.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo