Svetovni pokal v alpskem smučanju
Jurij Tepeš
, 24. marec 2018 ob 11:10 Dopusta in dirkanja z avtomobili ne bo. Ne vem, kako bo s službo na policiji, ker nimam dovolj dobrih rezultatov. Čaka me finančno težko leto.
34
Hirscher in Shiffrinova največja zaslužkarja v sezoni 2017/18
18
20. marec 2018 ob 11:33 Američanka Mikaela Shiffrin je največja zaslužkarica v sezoni 2017/18 svetovnega pokala v alpskem smučanju. V moški konkurenci je v sezoni 2017/18 največ zaslužil Avstrijec Marcel Hirscher.
Kline zavrača Massijeve očitke o neambicioznosti
84
19. marec 2018 ob 13:19 " Ne morem se strinjati, da mi nič ni uspevalo, tudi 13. in 10. mesto sta v redu uvrstitvi. Ni vrhunsko, ampak lahko pa na tem gradiš ," se Boštjan Kline brani mnenja, da mu v zadnji sezoni prav nič ...
Hirscherju ni bilo dano, da napade rekordno 14. zmago
47
18. marec 2018 ob 09:32 Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju se je končala z odpovedjo obeh nedeljskih tekem v Åreju. Veter je bil premočen.
Shiffrinova tudi na zadnjem slalomu razred zase
57
17. marec 2018 ob 14:10 Mikaela Shiffrin je potrdila nesporni status slalomske kraljice svetovnega pokala, potem ko je na finalu v Åreju vse tekmice prehitela za več kot sekundo in pol.
Hirscher kot Stenmark in Maier, v nedeljo v lov na Vreni Schneider
42
17. marec 2018 ob 13:41 Marcel Hirscher nadaljuje zmagoviti pohod tudi v Åreju. Avstrijski alpski smučar je slavil zmago na zadnjem veleslalomu letošnje sezone, Žan Kranjec pa se je izkazal s petim mestom.
Švedska zmagala, Slovenija izpadla v 1. krogu
22
16. marec 2018 ob 17:42 Švedska je zmagovalka ekipne paralelne tekme alpskih smučarjev na finalu svetovnega pokala v Aareju. Slovenija je izpadla že v 1. krogu, izločila jo je Avstrija.
Nič kaj spodbudno: Le ena zmaga Slovenije na ekipnih tekmah Ekipna tekma alpskih smučarjev obstaja dobro desetletje, v tem času slovenski smučarji niso bili preveč uspešni, saj so se v 11 nastopih veselili ene same zmage.
25
Kriechmayr v manj kot 24 urah do druge zmage Vincent Kriechmayr je najboljše prihranil za konec sezone in na finalu v Åreju po smuku slavil še v superveleslalomu. Mali globus je že pred zadnjo tekmo osvojil Kjetil Jansrud.
28
Weiratherjeva ubranila globus v superveleslalomu Zadnji superveleslalom sezone v Åreju je dobila junakinja smuka Sofia Goggia. Tako kot v prejšnji sezoni je mali kristalni globus v tej disciplini osvojila Tina Weirather.
24
Smukaški finale Vonnovi, a naslednica Štuhčeve je Goggia Lindsey Vonn je zmagala na zadnjem smuku v Areju, vendar gre mali kristalni globus tej disciplini v roke olimpijski prvakinji Sofii Goggii, ki ji je z drugim mestom uspelo zadržati tri točke ...
42
Feuzu smukaški globus ob dvojni zmagi Avstrijcev Beat Feuz je s tretjim mestom na finalu v Areju potrdil mali kristalni globus v smuku. Dvojno zmago slavijo Avstrijci po zaslugi Vincenta Kriechmayrja in Matthiasa Mayerja.
16
Ledecka spet zelo hitra; Martin Čater 25. Po ponedeljkovi odpovedi je Alice McKennis danes dosegla najhitrejši čas edinega uradnega treninga smuka pred sredino finalno preizkušnjo na zaključku sezone svetovnega pokala v Aareju.
32
Vstopnica za finale? Gisinu ni bilo dovolj niti 122 točk. Na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju v Äreju bo nastopilo šest Slovencev, pravico do nastopa pa je izpolnila tudi Tina Robnik, ki je zaradi poškodbe sicer končala sezono.
12
Klemen Kosi Moral sem stisniti za zadnje tekme, drugega mi ni preostalo. Kazalo je, da bo sezona dolga, zdaj pa jo je kar konec.
33
Dressen ponovil Kitzbühel, Čater ujel finale v Areju Beat Feuz je na predzadnjem smuku sezone v Kvitfjellu premagal Aksla Lunda Svindala pred njegovimi navijači in naredil velik korak proti malemu kristalnemu globusu.
49
Shiffrinova iz Ofterschwanga tudi s slalomskim globusom Mikaela Shiffrin je z zmago v Ofterschwangu potrdila osvojitev petega malega kristalnega globusa v slalomu.
48
36. Miha Hrobat najboljši Slovenec na drugem treningu Norvežan Kjetil Jansrud je bil najhitrejši na drugem treningu smuka v Kvitfjellu na Norveškem, kjer se bo v soboto ob 11.00 začela osma preizkušnja sezone svetovnega pokala.
14
Mowincklova do krstne zmage, Shiffrinovi veliki globus Norvežanka Ragnhild Mowinckel je ubranila najboljši položaj po prvi vožnji in v finalu dobila veleslalom za svetovni pokal v Ofterschwangu.
52
Reichelt dobil skrajšani trening, Kosi 39. V soboto bo v Kvitfjellu predzadnji smuk sezone svetovnega pokala. Na prvem treningu je bil najhitrejši Avstrijec Hannes Reichelt.
8
Izbor
Citat za prebrat
link
Robert Prosinečki
14
17. oktober 2018 ob 11:56 Večkrat sem že povedal, da sem bil v stikih z Nogometno zvezo Slovenije in da sem se pogovarjal s predsednikom zveze, a potem se nismo dogovorili za sodelovanje. Kaj naj vam zdaj rečem?
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo