Svetovni pokal v alpskem smučanju
Nov cilj Ilke Štuhec: vrniti se še močnejša
Smukaško kraljico bodo operirali v Švici, 23. oktober 2017 ob 18:54 "Ne morem verjeti, kako je bila v glavi močna. Gleda v prihodnost deluje, kot da ima nov cilj: vrniti se še močnejša."
29
Lindsey Vonn
2
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Gisinova strgala notranjo križno vez
5
21. oktober 2017 ob 11:20 Švicarska alpska smučarka Michelle Gisin se je poškodovala na treningu veleslaloma v Söldnu, prizorišču uvodne tekme letošnje sezone.
Uvod nove sezone v Söldnu brez Ilke Štuhec
25
18. oktober 2017 ob 18:03 Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec ne bo nastopila na prvi tekmi nove sezone, tradicionalnem veleslalomu, ki bo 28. oktobra na ledeniku Rettenbach nad Söldnom.
Zmage prinesle obveznosti, o katerih se ji prej sanjalo ni
32
12. oktober 2017 ob 13:46 "Ura za 3.000 evrov? Ta, ki jo imam, je vredna malo več, ampak sem jo dobila v dar," odgovarja Ilka Štuhec na vprašanje, ali si lahko zdaj, ko je v svetovnem vrhu, privošči kaj luksuznega, na primer ...
Zlata lisica ostaja v koledarju alpskih smučark
9
10. oktober 2017 ob 19:45 Potem ko je Mednarodna smučarska zveza (FIS) junija v svojem predlogu črtala Maribor kot prizorišče tekem svetovnega pokala alpskih smučark od sezone 2020/21 naprej, je diplomatski pritisk ...
Kline popravil veleslalom, v smuku pa je že zelo hiter
10
6. oktober 2017 ob 13:07 " V tej sezoni bom poskusil več dodati že na treningih pred smukaškimi tekmami, da me ne bodo potem presenetili večja hitrost in daljši skoki ," Boštjan Kline razkriva eno od skrivnosti, ki morda ...
Vonnova bi se še vedno rada preizkusila v moškem svetovnem pokalu Lindsey Vonn se ne da. Rekorderka po številu zmag bo skupaj z ameriško smučarsko zvezo na Fis ponovno naslovila zahtevo za nastopanje na eni izmed moških tekem svetovnega pokala v naslednji sezoni.
47
Po mrzlem avgustu v Rimini na 30 stopinj Celzija  " Na veleslalom ne gledam več kot zgolj na dodatno disciplino, ampak je postala enakovredna slalomu. Tudi ta miselni p reskok je pomemben za napredek ," pravi Ana Bucik, ki v Argentini še nikoli ni ...
3
Nova geometrija veleslalomskih smuči ne bo prinesla revolucije " Imamo poletne svetovne prvake, kot jim rečemo, a pozimi ne pridejo med deset ," trener moške smučarske ekipe Klemen Bergant odgovarja na vprašanje, ali so imeli Slovenci med pripravami že kakšne ...
5
Ana Drev že na snegu; v Söldnu ne bo Lare Gut Ana Drev je že skoraj pozabila na težave s kolenom in meni, da se primanjkljaj treninga na južni polobli ne bo poznal. Seveda bo veliko povedala že tekma v Söldnu.
9
Hirscher v najboljšem primeru na štartu šele v Leviju Poškodba avstrijskega smučarja Marcela Hirscherja je hujša in zaradi zloma gležnja bo moral počivati od 12 do 15 tednov. Na premieri sezone v Söldnu ga tako še ne bo na štartu.
4
Hirscher glavo odklopil tako, da jo je imel pod vodo Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher se je pred začetkom priprav na olimpijsko sezono dobro spočil, po štirih mesecih premora pa se spet vrača na sneg.
9
Martin Čater Na morju je že 'fajn' trenirati. Ko pa imaš v fitnesu enkrat na hrbtu 150 kilogramov, začneš kleti.
5
Štuhčeva brez statusa, Tepeš brez adrenalinskih doživetij Smučarska zveza je objavila pravilnik o pravicah in dolžnostih reprezentantov. Šampionskega statusa ni več, bodo pa lahko imeli najboljši svoje ekipe, tudi v smučarskih skokih.
36
Kristoffersen po sporu z zvezo izključen iz reprezentance Henrik Kristoffersen je bil zaradi spora z norveško smučarsko zvezo izključen iz reprezentance in trenutno nima pravice nastopati v svetovnem pokalu.
25
Slovenskim smučarjem bodo na pomoč priskočili "stari mački" Strokovno vodstvo ekip v alpskem smučanju bo v novo sezono 2017/18 vstopilo okrepljeno z nekdanjimi reprezentanti.
18
Zlate lisice (še) ni v programu sezone 2020/21 Na izvršilnem odboru Smučarske zveze Slovenije je beseda tekla tudi o prihodnosti Zlate lisice v Mariboru, ki ni rožnata.
14
FIS odločitve o nastopu Vonnove na moških smukih še ni sprejel "Če bi Vonnovi dovolili tekmovati z moškimi, bi bili prisiljeni tudi moškim dovoliti, da bi se merili z ženskami. Nisem prepričan, ali je to tista smer, ki ji želimo slediti," je za spletno stran ...
42
Šporn in Perko samoplačnika, Valenčič v trenerski vlogi Zbor panoge za alpsko smučanje je potrdil reprezentance in načrt dela za sezono 2017/18. Tudi to poletje bo Ilka Štuhec z moško ekipo trenirala v Čilu.
27
Citat za prebrat
link
Lindsey Vonn
2
23. oktober 2017 ob 09:42 Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2017 ob 17:49

Kdo naj bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance?

Darko Milanič
Matjaž Kek
Tomaž Kavčič
kakšen tuji strokovnjak
Arhiv
Kazalo