Svetovni pokal v alpskem smučanju
Martin Čater
, 22. junij 2017 ob 18:25 Na morju je že 'fajn' trenirati. Ko pa imaš v fitnesu enkrat na hrbtu 150 kilogramov, začneš kleti.
5
Štuhčeva brez statusa, Tepeš brez adrenalinskih doživetij
35
19. junij 2017 ob 22:33 Smučarska zveza je objavila pravilnik o pravicah in dolžnostih reprezentantov. Šampionskega statusa ni več, bodo pa lahko imeli najboljši svoje ekipe, tudi v smučarskih skokih.
Kristoffersen po sporu z zvezo izključen iz reprezentance
24
15. junij 2017 ob 20:50 Henrik Kristoffersen je bil zaradi spora z norveško smučarsko zvezo izključen iz reprezentance in trenutno nima pravice nastopati v svetovnem pokalu.
Slovenskim smučarjem bodo na pomoč priskočili "stari mački"
18
13. junij 2017 ob 12:03 Strokovno vodstvo ekip v alpskem smučanju bo v novo sezono 2017/18 vstopilo okrepljeno z nekdanjimi reprezentanti.
Zlate lisice (še) ni v programu sezone 2020/21
14
12. junij 2017 ob 22:33 Na izvršilnem odboru Smučarske zveze Slovenije je beseda tekla tudi o prihodnosti Zlate lisice v Mariboru, ki ni rožnata.
FIS odločitve o nastopu Vonnove na moških smukih še ni sprejel
42
7. junij 2017 ob 18:16 "Če bi Vonnovi dovolili tekmovati z moškimi, bi bili prisiljeni tudi moškim dovoliti, da bi se merili z ženskami. Nisem prepričan, ali je to tista smer, ki ji želimo slediti," je za spletno stran ...
Šporn in Perko samoplačnika, Valenčič v trenerski vlogi
27
29. maj 2017 ob 21:00 Zbor panoge za alpsko smučanje je potrdil reprezentance in načrt dela za sezono 2017/18. Tudi to poletje bo Ilka Štuhec z moško ekipo trenirala v Čilu.
Obetajo se spremembe v smučarskih tekmovanjih Zlata lisica januarja, Kranjska Gora po Pjongčangu, Planica tradicionalno marca in predstavitev nove vizije, to so glavni poudarki koledarske konference FIS-a v Portorožu.
54
Fabienne Suter ne bo več smučala Švicarska alpska smučarka Fabienne Suter se je pri 32 letih odločila, da konča svojo športno pot.
10
Z novo veleslalomsko smučko spet več užitkov v smučanju Čeprav se je smučarska sezona že končala, Slovenci še vedno trenirajo, in sicer na Krvavcu. Ekipa TV Slovenija je "ujela" moško reprezentanco v hitrih disciplinah.
1
Ilka mogoče ni najbolj vesela, da je sezone že konec Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec se je vrnila iz Aspna, kjer se je v nedeljo končala sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju.
14
30. marca v Ljubljani sprejem za slovenske junake zime Smučarska zveza Slovenije (SZS) bo v četrtek, 30. marca, na Kongresnem trgu v Ljubljani pripravila sprejem za zimske športnike, ki so v letošnji sezoni z uspehi navduševali Slovenijo.
20
Rekord Ilke in Sofie: največ stopničk med novinkami Ilka Štuhec in Sofia Goggia sta bili odkritji letošnje sezone v alpskem smučanju, saj sta kar 13-krat stopili na zmagovalni oder, predtem pa jima to ni uspelo niti enkrat v svetovnem pokalu.
17
Štuhčeva po zaslužku le za Shiffrinovo in Hirscherjem Ilka Štuhec je zgolj z denarnimi nagradami v svetovnem pokalu zaslužila 385.683 evrov, kar jo uvršča na tretje mesto v absolutni kategoriji alpskih smučarjev in smučark.
49
Myhrer zadnji zmagovalec smučarske sezone Alpski smučarji so sezono svetovnega pokala tradicionalno končali s slalomom. Zmagovalec zadnje preizkušnje je Šved Andre Myhrer.
23
Italijansko zmagoslavje v Aspnu; Drevova 15. Ženski veleslalom v Aspnu je prepričljivo, s skoraj sekundo in pol prednosti, dobila Italijanka Federica Brignone. Že po prvi vožnji je bila slabo sekundo hitrejša od konkurence.
36
Vlhova premagala Shiffrinovo na njenem "dvorišču" Slovaška smučarka Petra Vlhova je zmagovalka zadnjega slaloma sezone svetovnega pokala v Aspnu. Ana Bucik je na 16. mestu ostala brez točk.
47
Hirscher dobil tudi zadnji veleslalom sezone Na finalu svetovnega pokala v Aspnu je v veleslalomu zmagal Marcel Hirscher, ki je bil v finalu pol sekunde hitrejši od Felixa Neureutherja. Ta je imel po prvi vožnji stotinko prednosti.
32
#MMCdebata: "Pojedla, prežvečila in izpljunila. Poklon, Ilka, čestitke!" "Ko je Tina zmagovala, sem bil vesel in ponosen, pri Ilkinih uspehih so ti občutki še bistveno bolj intenzivni," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na nadvse uspešno sezono Ilke ...
15
Slovenci obstali v četrtfinalu; Ilka prejela globus za kombinacijo Švedska je zmagovalka ekipne tekme na finalu sezone svetovnega pokala alpskih smučarjev v Aspnu. Slovenija si je z Avstrijo, Norveško in Švico razdelila peto mesto.
22
Citat za prebrat
link
John McEnroe
1
26. junij 2017 ob 08:21 Če bi Serena Williams igrala na turneji ATP, bi bila uvrščena okoli 700. mesta. Da je Serena najboljša igralka na svetu, ni dvoma.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo