Svetovni pokal v biatlonu
Slovenske biatlonke tudi v Anterselvi hitro končale nastope
Eckhoffova zmagala pred Dahlmeierjevo in Vitkovo, 18. januar 2018 ob 16:15 Slovenske biatlonke že tretjo tekmo v letu 2018 zapuščajo po prvem nastopu. Na šprintu v Anterselvi se nobeni ni uspelo prebiti med 60 najboljših , ki bodo nastopile v sobotnem zasledovanju.
8
Johannes Thingnes Boe
10
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Bjoerndalen izpadel iz ekipe za Pjongčang
23
15. januar 2018 ob 12:52 Najboljši zimski olimpijec vseh časov, biatlonec Ole Einar Bjoerndalen, je ostal brez olimpijskega nastopa v Pjongčangu.
Fak s popolnim streljanjem deseti, J. T. Boe pred Fourcadom
20
14. januar 2018 ob 15:52 Edini slovenski predstavnik na tekmi biatloncev s skupinskim štartom Jakov Fak je v Ruhpoldingu zasedel deseto mesto. Zmagal je Norvežan Johannes Thingnes Boe.
Dahlmeierjeva zagotovila Nemkam zmago na olimpijski generalki
13. januar 2018 ob 16:16 Nemške biatlonke Franziska Preuss, Denise Herrmann, Franziska Hildebrand in Laura Dahlmeier so dobile štafetno tekmo svetovnega pokala v Ruhpoldingu. Slovenija ženske štafete nima.
Slovenci spodbudno opravili olimpijsko generalko
3
12. januar 2018 ob 16:48 Slovenska biatlonska štafeta je na tekmi svetovnega pokala v Ruhpoldingu osvojila 10. mesto, kar je najboljša uvrstitev v sezoni. Zmagala je Norveška pred Francijo in Rusijo.
Wiererjeva dobila individualno preizkušnjo v Ruhpoldingu
2
11. januar 2018 ob 16:40 Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka individualne preizkušnje biatlonk za svetovni pokal v Ruhpoldingu. Najboljša Slovenka je bila Urša Poje na 45. mestu.
Fourcade suvereno do zmage v Ruhpoldingu; Fak 14. Biatlonska karavana se je iz Oberhofa preselila v Ruhpolding, kjer je Francoz Martin Fourcade dobil posamično preizkušnjo na 20 kilometrov.
33
Lindström Švedski prinesel zmago; Slovenija do olimpijske norme V Oberhofu so švedski biatlonci suvereno dobili tekmo štafet 4 x 7,5 km za svetovni pokal. Pred najbližjimi zasledovalci Italijani so imeli več kot minuto prednosti.
18
Fourcade slavil pred bratoma Boe; Fak enajsti Francoski biatlonec Martin Fourcade je po zmagi v šprintu dobil tudi zasledovalno preizkušnjo za svetovni pokal v Oberhofu.
3
Fourcade spet najboljši v Oberhofu, Fak sedmi Jakov Fak, ki je prebolel virozo, je na šprintu v Oberhofu zasedel sedmo mesto. Na 10-kilometrski razdalji je zmagal Francoz Martin Fourcade.
9
Kuzmina dobila biatlonski uvod v leto 2018 Slovaška biatlonka Anastazija Kuzmina je zmagovalka šprinta za svetovni pokal v Oberhofu, prve tekme v novem letu.
3
Teji Gregorin črtali vse dosežke iz Vancouvra Disciplinska komisija Mednarodnega olimpijskega komiteja je zaradi kršenja protidopinških pravil biatlonki Teji Gregorin črtala vse dosežke z olimpijskih iger 2010 v Vancouvru.
138
Fourcade dobil skupinski štart, Fak osmi V Annecyju sta bili danes na sporedu še dve tekmi biatloncev za svetovni pokal, sploh prvič v sezoni v najatraktivnejši disciplini - tekmi s skupinskim štartom.
21
J. T. Boe suvereno do nove zmage, Fak spet trinajsti Norvežan Johannes Thignes Boe je v Annecyju blestel tudi na zasledovalni tekmi biatloncev in zmagal petič v novi sezoni svetovnega pokala. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
7
J. T. Boe dobil šprint, Fak z zgrešenim strelom 13. Johannes Thignes Boe je zmagovalec šprinterske biatlonske tekme za svetovni pokal v Annecyju. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
12
Kuzmina zmagovalka šprinta, dosežek kariere Erženove Štiridnevni tekmovalni program svetovnega pokala v Annecyju se je začel s šprintom biatlonk, na katerem je bila najhitrejša Slovakinja Anastasiya Kuzmina.
14
Norveška simultanka, Slovenija na sredini uvrščenih Čeprav je Norveška na moški štafetni preizkušnji biatloncev nastopila v precej okrnjeni postavi, je prvega zasledovalca premagala za skoraj dve minuti.
47
Fak z le enim zgrešenim strelom drugi, to so nove stopničke! Jakov Fak je na zasledovalni tekmi biatloncev v Hochfilznu potrdil odlično formo in tretjič zapored preizkušnjo končal na stopničkah.
41
Jakov Fak brez strelske napake do novih stopničk Jakov Fak je odlično formo iz Östersunda prenesel tudi v Hochfilzen, saj je še na drugi zaporedni tekmi stopil na zmagovalni oder.
61
Izbor
Citat za prebrat
link
Johannes Thingnes Boe
10
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo