Svetovni pokal v biatlonu
Fourcade tudi v Sibiriji razred zase; Fak 19.
V petek še šprint deklet, 22. marec 2018 ob 16:07 Francoski biatlonec Martin Fourcade je zmagovalec šprinta za svetovni pokal v Tjumnu, s čimer je osvojil mali kristalni globus v tej disciplini, le velika smola pa mu lahko prepreči osvojitev ...
20
Klemen Bauer bo bojkotiral finale v Rusiji
139
21. marec 2018 ob 12:22 Biatlonec Klemen Bauer se je odločil, da bo bojkotiral finale svetovnega pokala v Rusiji, ki je na sporedu ta konec tedna.
Fourcade še korak bližje skupni zmagi
5
17. marec 2018 ob 15:54 Martin Fourcade je slavil na zasledovalni tekmi biatloncev v Oslu in s sedmo zmago v sezoni naredil velik korak h končnemu prvemu mestu v skupnem seštevku svetovnega pokala.
Dvojna norveška zmaga na Holmenkollnu, Bauer 17.
17
15. marec 2018 ob 16:11 Henrik L'Abee-Lund in Johannes Thingnes Boe sta razveselila navijače na šprintu biatloncev v Oslu. Žensko preizkušnjo je dobila Anastazija Kuzmina.
Tekma s skupinskim štartom Eberhardu, Fak 12.
21
11. marec 2018 ob 17:49 Avstrijec Julian Eberhard je nekoliko presenetljivi zmagovalec tekme s skupinskim štartom, v zaključku tekme je imel več moči od serijskega zmagovalca Martina Fourcada.
Za slovensko štafeto zaostali le Poljaki in Korejci
5
10. marec 2018 ob 19:02 Slovenski biatlonci niso bili uspešni v Kontiolahtiju na Finskem.
Domračeva z izjemnim tekom v zadnjem krogu do šprinterske zmage
6
9. marec 2018 ob 18:57 V Kontiolahtiju se je nadaljeval svetovni pokal tudi za biatlonke. Ženski šprint je dobila Darja Domračeva, ki je z izjemnim tekom v zadnjem krogu za pol sekunde prehitela Franzisko Hildebrand.
Šipulin s prvo zmago sezone Faka prehitel na 3. mestu Jakov Fak na šprintu biatloncev v Kontiolahtiju ni bil tekaško razpoložen in je z 18. mestom izgubil tretje mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala.
23
Veteran Bjoerndalen bo nastopil v Kontiolahtiju Ole Einar Bjoerndalen po odločitvi norveške reprezentance ni nastopil na olimpijskih igrah v Pjongčangu. Sloviti Norvežan se vrača na četrtkovi šprinterski tekmi za svetovni pokal v Kontiolahtiju.
3
Vse glasnejše govorice o slovesu šampiona Bjoerndalena v Oslu Ole Einar Bjoerndalen, ki je bil na olimpijskih igrah v Pjongčangu le gledalec in pomočnik v ekipi žene Darje Domračeve, bo manjkal tudi prihodnji teden na tekmah svetovnega pokala v Kontiolahtiju.
2
#MMCdebata: "Uboga naša zaplankana mentaliteta" "Fak si zasluži, da nosi zastavo. Profesionalec od glave do pet," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na vest, da se je Jakov Fak zaradi burnega odziva
121
Fourcade tretjič le slavil v Anterselvi, Fak blizu deseterice Na zadnji biatlonski preizkušnji pred olimpijskimi igrami v Anterselvi, na tekmi s skupinskim štartom na 15 km, je slavil Francoz Martin Fourcade.
2
Boe minuto hitrejši od Fourcada, Bauer 27., Fak ni nastopil Na zadnji postojanki pred olimpijskimi igrami je v Anterselvi na Južnem Tirolskem Norvežan Johannes Thingnes Boe še drugič ugnal Francoza Martina Fourcada.
5
J. T. Boe ugnal Fourcada na Južnem Tirolskem, Fak najslabše v sezoni Zmagovalec drugega dne tekmovanja v Anterselvi je Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki je dobil 10-kilometrsko preizkušnjo. Nastopilo je pet Slovencev, a niso posegli po višjih mestih.
6
Slovenske biatlonke tudi v Anterselvi hitro končale nastope Slovenske biatlonke že tretjo tekmo v letu 2018 zapuščajo po prvem nastopu. Na šprintu v Anterselvi se nobeni ni uspelo prebiti med 60 najboljših , ki bodo nastopile v sobotnem zasledovanju.
9
Johannes Thingnes Boe Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
11
Bjoerndalen izpadel iz ekipe za Pjongčang Najboljši zimski olimpijec vseh časov, biatlonec Ole Einar Bjoerndalen, je ostal brez olimpijskega nastopa v Pjongčangu.
23
Fak s popolnim streljanjem deseti, J. T. Boe pred Fourcadom Edini slovenski predstavnik na tekmi biatloncev s skupinskim štartom Jakov Fak je v Ruhpoldingu zasedel deseto mesto. Zmagal je Norvežan Johannes Thingnes Boe.
20
Dahlmeierjeva zagotovila Nemkam zmago na olimpijski generalki Nemške biatlonke Franziska Preuss, Denise Herrmann, Franziska Hildebrand in Laura Dahlmeier so dobile štafetno tekmo svetovnega pokala v Ruhpoldingu. Slovenija ženske štafete nima.
Slovenci spodbudno opravili olimpijsko generalko Slovenska biatlonska štafeta je na tekmi svetovnega pokala v Ruhpoldingu osvojila 10. mesto, kar je najboljša uvrstitev v sezoni. Zmagala je Norveška pred Francijo in Rusijo.
3
Izbor
Citat za prebrat
link
Aleksander Čeferin
24
20. november 2018 ob 18:17 Ni mi najbolj pri srcu to, da je Slovenija padla v nižjo ligo.
Več novic ...
Anketa: 16. november 2018 ob 22:36

Ste pod taktirko Igorja Benedejčiča opazili napredek v igri slovenske nogometne reprezentance?

da
ne
Arhiv
Kazalo