Ture avanture - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ture avanture - Arhiv
Foto: Japonska znamenitost za turiste - protipotresne kupole pod vulkanom Aso Farm Land, turistično letovišče ob vznožju ognjenika Aso na južnem japonskem otoku Kjušu, s svojimi 450 protipotresno zgrajenimi kupolami, porisanimi z dinozavri in cvetjem, z videzom pravljične ...
Foto: V Intercontinentalovi B-restavraciji, najvišji restavraciji v mestu V Intercontinentalu, ki je svoja vrata po ekspresno hitri gradnji odprl konec avgusta, vam že pri vhodu dajo naglo vedeti, da vstopate v posvečen prostor, edini petzvezdični hotel v Ljubljani in ...
Švicarska vas vabi: Ostanite pri nas 10 let in plačamo vam 21.500 evrov Idilična švicarska vasica želi privabiti nove prebivalce, zato se je domislila, da bo vsakemu odraslemu človeku - Švicarju ali tujcu - plačala 25.000 švicarskih frankov (21.500 evrov), če postane ...
"Oživljena" Kranjska Gora napoveduje pestro zimsko dogajanje Razpotegnjena alpska vasica, zimska klasika na jezeru Jasna, nočni tek po ulicah Kranjske Gore, diskovečeri na umetnem drsališču ...
Družba Eurotunnel gleda v čas po brexitu - postala je Getlink Francosko podjetje Eurotunnel, ki upravlja predor pod Rokavskim prelivom, se je na pobrexitovsko obdobje pripravilo s spremembo imena. Po novem je Getlink.
Zone Rouge: Nikogaršnja zemlja, zastrupljena z vojno Že ime je zlovešče - Zone Rouge, Rdeča cona. Nedvomno ne nekaj, kar bi povezovali s slikovito in idilično francosko pokrajino.
Bled med kraji, ki kraljujejo na Instagramu Slovenski turistični biser Bled se je znašel na seznamu destinacij, ki v zimskem času kraljujejo na Instagramu.
Pri Pablu "Prvič v Kolumbiji torej?" je vprašal carinik in nadaljeval: "Kje ste se pa naučili špansko?" Sem mu povedal, da na ulicah Mehike, Gvatemale, Belizeja, El Salvadorja, Hondurasa, Kostarike in Paname.
Video: Prihodnji teden smuka tudi v Kranjski Gori in na Krvavcu Tudi ta konec tedna obratujejo žičnice na Kaninu in Voglu, prihodnji petek pa bodo novo smučarsko sezono začeli tudi na Krvavcu, ki mu je organizacija World Ski Award podelila nagrado za najboljše ...
Foto: Dolga in mukotrpna pot tovornjakarjev prek puščave Gobi v Mongoliji V mongolski puščavi Gobi se milimeter za milimetrom na cesti proti kitajski meji pomika na tisoče tovornjakov, otovorjenih s premogom. Pot je dolga in naporna, traja pa lahko tudi teden dni.
Najlepša javna stranišča na Bledu, straniščna metlica Mariboru in Vrhniki Akcija Naj javno stranišče je končana, letos pa je Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen za najlepša in najbolj urejena razglasilo javna stranišča v občini Bled.
200 domačih in tujih vinarjev se predstavlja na festivalu vseh festivalov Slovenski festival vin, ki bo potekal od 17. do 18. novembra, je ob svojem 20. jubileju v Ljubljani združil prek 200 vinarjev iz Slovenije in sveta.
Prava kava? Barva lešnika, sladko-grenek okus in obstojna krema "Ko grem kam, kjer ne poznam lokalov, avtomatično najprej pogledam urejenost lokala, kakšen je kavomat in kako čista je njegova okolica," pravi Tomi Pance, dvakratni zmagovalec tekmovanja v pripravi ...
Video: Kolin ne znamo ustrezno predstaviti in ponuditi Novembra je Ljubljana tudi gastronomska prestolnica. V družbi kuharjev in vinarjev se vrstijo kulinarični dogodki, s katerimi si organizatorji želijo prestolnico postavili na gurmanski zemljevid.
Foto: Za "drobiž" na prodaj veličastni francoski grad ob Loari Prostoren grad iz 18. stoletja na nabrežju Loare bo najverjetneje prodan za le delček vsote, ki jo je bližnjevzhodni poslovnež vložil v njegovo prenovo.
Video: Pri Madridu bo zrasla največja umetna plaža v Evropi Kot da Španija ne bi imela dovolj morja in plaž, so v državi začeli graditi velikopotezni projekt - ogromno letovišče Alovera Beach, katerega posebnost je, da leži v notranjosti, slabo uro vožnje iz ...
V središču Pariza oddaja stanovanj prek Airbnb le 120 dni na leto Spletna platforma Airbnb, ki omogoča oddajo stanovanj, se je odločila, da bo tudi v francoski prestolnici omejila število dni, ko stanodajalec odda svojo nepremičnino.
Foto: Nemški vlak prihodnosti - masažni stoli, sobna kolesa in igralnica Sobna kolesa, igralne konzole, stoli, ki dušijo zvok in ogromni televizorji - tako si pri nemškem podjetju Deutsche Bahn predstavljajo vožnjo z vlakom prihodnosti.
Echo: Prvo vino, ki je povezalo vse tri vinorodne dežele Ta teden prihaja na tržišče popolna vinska novost - zvrst, v kateri so združena vina vseh treh slovenskih vinorodnih pokrajin - Primorske, Posavja in Podravja.
Krojači iz Paname Mejna policistka je udarila pečat in odkorakal sem proti mostu čez reko Sixaola, ki ločuje Kostariko in Panamo. Še zadnja celinska država Srednje Amerike, čez deset dni bom že na jugu, v Kolumbiji.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo