Ture avanture - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ture avanture - Arhiv
Video: Na Pohorju še vedno smuka na treh progah Na areškem delu Pohorja bo mogoče smučati še dva tedna. Upravljavcu žičniških naprav bo tako uspelo izpolniti načrte in zagotoviti več kot 100 dni smuke.
Niko, "poslednji Mohikanec" biševskega Mezzoporta Barba Niko in teta Odesa sta Biševljana z najdaljšim stažem na otoku. Odesa je nekoč prodajala vstopnice za Modro špiljo, Niko, ki je danes zadnji biševski ribič, pa je vanjo vozil turiste.
Londonske pasje dirke - včeraj, danes in nikdar več? Wimbledonski stadion za pasje dirke med britanskimi ljubitelji tega športa velja za neke vrste kultno ustanovo.
V zadnjih treh letih se je število turistov v Tržiču potrojilo V občini Tržič so v preteklih letih naredili precejšen korak za razvoj turizma, to pa kaže tudi število prenočitev – te so se s 3.000 v letu 2013 v lanskem letu povzpele na skoraj 10.000.
Veljati začela prepoved prenosnikov na poletih v ZDA in Veliko Britanijo Štiri dni po tem, ko so ZDA in za njimi še Velika Britanija uvedle prepoved elektronskih naprav v ročni prtljagi na poletih v ZDA in na Otok iz več držav Bližnjega vzhoda in severne Afrike, je ta ...
Video: Melania Trump Sevnico postavila na turistični zemljevid Izvolitev Donalda Trumpa za ameriškega predsednika je na svetovni turistični zemljevid postavila tudi Sevnico.
Vrača se Odprta kuhna: glavno vodilo ostaja kakovost V svojo peto sezono vstopa Odprta kuhna, kulinarična tržnica, ki bo poleg Ljubljane, kjer bo zaživela že danes, gostovala še v Celju, Kopru in Novi Gorici.
Foto: Četrt stoletja Disneylanda v Parizu V pariškem Disneylandu se pospešeno pripravljajo na praznovanje 25-letnice obstoja, najbolj obiskani zabaviščni park na stari celini so namreč odprli 12. aprila 1992. Park je korporacija W
Hiša Franko prejela naziv najboljša restavracija v Sloveniji Laskavi naslov najboljše restavracije v Sloveniji in nagrado strokovne komisije si po novem lasti Hiša Franko, z mednarodno prepoznavno kuharsko mojstrico Ano Roš.
Po treh letih zraslo novo, moderno zagrebško letališče Na 65 tisoč kvadratnih metrov površine je po dobrih treh letih zraslo novo zagrebško letališče. Stavba ima posebno valovito streho, v katero je vgrajenih kar 26 tisoč železnih palic.
Orcieres Merlette - smučišče v Alpah s pridihom Mediterana Francoske Alpe so prava smučarska meka in prav vsak lahko najde smučišče, ki mu ustreza po številu in zahtevnosti prog ter namestitvi, na kar seveda vpliva globina žepa.
Prišlek na Biševu: Sandi udobje nemškega velemesta zamenjal za podrtijo Na Biševu se nenadoma pojavi prišlek – v stari, napol dokončani hiši nad Mezzo Portom so prebivalci opazili mlajšega moškega, ki je čistil hišo in njeno okolico.
Bohinjci nepotrpežljivo: "Resno že razmišljamo o tem, da bomo tožili državo" Kot gre razbrati iz besed župana Franca Kramarja, je potrpljenje Bohinjcev pri koncu. Zaradi neodzivnosti države, ki ji očitajo, da sistemsko uničuje njihov turizem, razmišljajo o tožbi zoper njo.
400 ljudi naenkrat na Blejskem gradu? To ne bo šlo, gneča je odločno prevelika. Upravljavci Blejskega gradu razmišljajo, kako v času konic omejiti obisk, da ta ne bi presegel 300 obiskovalcev naenkrat. Prevelika gneča namreč otežuje oglede in zmanjšuje zadovoljstvo obiskovalcev.
Sporni Uber našel novo tržno nišo – prevažanje potnikov po Jadranskem morju Ameriški ponudnik prevozov prek mobilne aplikacije Uber namerava v Dalmaciji premierno ponuditi novo storitev UberBoat, s katero bo omogočal prevoz potnikov po morju.
Žare Veselič na Fidžiju živi na zemljišču, ki mu ga je podaril poglavar Med enim od številnih potovanj po svetu je Žare Veselič, po poklicu fotograf, pristal na Fidžiju.
Nova Zelandija maorski sveti reki dodelila status pravne osebe Reka Whanganui na severu Nove Zelandije je tretja najdaljša reka v državi in od zdaj jo bodo pred zakonom obravnavali podobno kot podjetja.
S podobo Bleda National Geographic vabi na luksuzna potovanja National Geographic je na naslovnico kataloga luksuznih potovanj z zasebnim letalom umestil podobo Bleda. Družba petične goste v Slovenijo vabi v okviru potovanja Veliki imperiji.
Slovenija Ruse "snubi" kot privlačna destinacija dobrega počutja Predstavniki slovenskega turističnega gospodarstva bodo Slovenijo v Moskvi predstavili kot privlačno in varno destinacijo dobrega počutja, letošnji osrednji partner nastopa pa je Rogaška.
Cekin za vsakič, ko smo danes slišali: "Butičnost v slovenski turizem" Turistični delavci se zavedajo, da množičnega turizma pri nas ne bo nikoli, zato se želijo osredotočiti na "zeleno, trajnostno naravnano butično zgodbo". Zlati kamen gre letos Podčetrtku.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo