Kje vidite največje razlike s Slovenijo?
slice
Tamara Ratej
7. oktober 2014 ob 13:11 Kaj je huje: prah v Sloveniji ali puščavski pesek v Dubaju? Brez dvoma puščavski pesek v Dubaju.
Ana Marija Igličar
7. oktober 2014 ob 13:08 V Sloveniji živimo hitrejši tempo, vedno bolj smo odtujeni; v Egiptu se to ne dogaja. Pred časom sem imela sredi ceste v Šarmu manjšo avtomobilsko okvaro.
Staša Mlekuž
7. oktober 2014 ob 13:14 Življenje v Šrilanki je počasnejše in usmerjeno k družini. Še vedno spoštujejo določene običaje, kot so dogovorjene poroke, ampak bolj ali manj sem se navadila na vse.
David Dereani
1
18. marec 2015 ob 08:15 Delovni čas je podoben, delovne navade tudi. Lahko govorim o izkušnjah, ki sem jih imel tudi z drugimi delodajalci v Sloveniji in po občutku bi rekel, da so v Nemčiji morda vseeno bolj "na easy".
Denis Škerget
1
18. marec 2015 ob 09:15 Večina Mehičanov ima dve slabi razvadi glede prehrane. Kokakola je dobesedno pijača za vse, od 0 do 99 let.
Jasna Tuta Na Fidžiju še nisva bila, nameravava iti letos septembra, na Tahitiju pa sva bila od avgusta do oktobra. Je zelo drugače, zelo turistično. Glavno mesto je Papeete.
Mojca Svetičič Težko govorim o plusih in minusih.
Sebastijan Golob Glede korupcije smo podobni, morda je na Baliju še malo hujše. Velike so tudi razlike glede sončenja. Ko gremo Slovenci na dopust, želimo priti domov zagoreli in radi ležimo na plaži.
Andreja Valtanen Ko se sprehajaš po finskih in slovenskih ulicah, dobiš občutek, da je Finska nekdanja socialistična država, v kateri so skrbeli za skupne stvari, ceste, urejenost stavb, saj je to boljše kot v ...
Urška Cehner Življenje v Bakuju je, tako kot v drugih svetovnih prestolnicah, svetovljansko, podeželje pa ohranja poseben čar zlitja z naravo in podeželskim načinom življenja.
Peter Matvos Ljudje so veliko bolj odprti in sprejemljivi, se ne obremenjujejo s politiko, z vero, spolno usmerjenostjo – pustijo ljudem živeti svoje življenje in se veselijo uspehov drugih.
Miha Logar Glavna razlika se mi zdi, da Slovenec, ko sreča neznanega človeka, najprej predpostavlja, da gre za dobrega človeka, ki te kasneje utegne razočarati.
Lucija Perko Ta, da našo družino v Sloveniji vedno zebe, čeprav po navadi pridemo na obisk junija, tu pa nam je, razen 'hladnega' decembra, kar naprej vroče!
Anja Sajovic Všeč mi je, da so ljudje tu tako ustvarjalni. Če se česa tu ne da dobiti, se bodo naučili, kako to narediti sami.
Mojca Svetičič Težko govorim o plusih in minusih.

Kazalo