Kje je Jan?
slice
Kako iz turista iztisniti čim več belizejskih dolarjev?
Popotniški dnevnik Jana Konečnika, 8. del, 14. avgust 2017 ob 07:27 Cariniku sem pogledal v oči. Vedel sem, da me hoče opetnajstiti, in on je vedel, da to vem. Ni se dal motiti.
15
(Pre)veliko mesto
20
7. avgust 2017 ob 06:33 "Ja, tukaj bo. Tukaj me lahko odložite," sem rekel taksistu. Bilo je zgodaj zjutraj, ko sem prispel v Ciudad de Mexico.
Bela zadnjica
18
31. julij 2017 ob 06:21 Nočne prigode na stranišču, pirotehnični konjič na paradi v Oaxaci, razmislek o goloti na bazenu z najlepšim razgledom v Mehiki. Kje je Slovenija?
"Za 80 pesov me lahko tudi bolje spoznaš"
11
24. julij 2017 ob 09:26 Pri nas se z ženskami najprej pogovarjaš, potem zaplešeš. V Mehiki najprej plešeš, potem se pogovarjaš. Majevske piramide v Calakmulu, krokodili v kanjonu Sumidero in nezakonita elektronska veselica.
Zgodilo se je nekoč v Mehiki
18
17. julij 2017 ob 07:01 "Če bi lokalna mafija vedela, da tukaj prodajam marihuano, bi mi odtrgali glavo! Boš?"
Kondomi, vrvica in švicarski nož Obstaja nepisano pravilo, da na štirinajstdnevno potovanje vzameš s seboj enako veliko stvari, kot če bi šel za leto.
36
Stran od sedanjosti, stran od preteklosti Prekinitev življenja v razvitem delu sveta človeku vzame precej časa, nekaj pa tudi stane. Še v mestni knjižnici so se spomnili, da pred tremi leti nisem poravnal zamudnine za neko čtivo.
29
Šef, jaz grem! Bilo je februarja, ko sem sedel v svoji pisarni našega zavoda na Kolodvorski, gledal od vseh sendvičev in druge hitre hrane zamaščene tipke na tipkovnici in tuhtal: "Kdaj, če ne zdaj."
43

Kje je Jan?

Novinar Jan Konečnik se je odločil uresničiti svoje popotniške sanje. Po petih letih dela na Televiziji Slovenija je mikrofon postavil na hladno in jo za leto dni mahnil v svet. Zanimive zapise in fotografije z njegovega potepanja po Latinski Ameriki, Aziji in Afriki boste lahko spremljali enkrat tedensko. Njegova pot se bo izrisovala sproti. Kot pravi, gre »za nosom«.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

A post shared by Jan Konecnik (@kje_je_jan) on

Kazalo