Ture avanture
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 10 glasov Ocenite to novico!
vinarium
Lanski zmagovalec - razgledni stolp Vinarium. Foto: TIC Lendava

Dodaj v

Kaj bo nasledilo razgledni stolp Vinarium?

12 projektov, ki upajo na Sejalca
25. junij 2017 ob 14:34
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Sejalca za najbolj ustvarjalne in inovativne dosežke slovenskega turizma je lani prejel razgledni stolp Vinarium. Nagrado si letos obeta 12 projektov.

Winestronaut, Fontana piv Zeleno zlato, prvi dostopni mladinski hotel Youth Hostel Ars Viva, Holcerija, Hiša žive dediščine, portal Slovenia360, Muzej št. 1 v Ljubljani - ni iluzija, Narava v barvah, Kulinarični spust ob soju bakel, Expo Postojnska jama kras, Hotel Mond na stičišču štajerskih vinskih poti ter Igrifikacija turističnih doživetij so projekti, ki so se prijavili na poziv.

Strokovna komisija bo izmed prijavljenih novosti izbrala polfinaliste, ki jih bo septembra obiskala na terenu. Zmagovalca bodo razglasili na dnevih slovenskega turizma oktobra v Kranjski Gori.

Slovenska turistična organizacija (STO) s pozivom Sejalec išče 14. dobitnika priznanja za najbolj ustvarjalen in inovativen dosežek na področju novih proizvodov, procesov ali trženjskih pristopov, ki prispevajo k večji prepoznavnosti. Izbrani projekt bo še posebej izpostavljen in predstavljen v različnih promocijskih dejavnostih STO.

D. S.
Prijavi napako
Komentarji
naš človek
# 25.06.2017 ob 22:59
Po naslovu sem že mislil, da bodo stolp podrli in zgradili kaj novega.
bilzerian
# 25.06.2017 ob 18:14
hotel mond je predvsem hotel ob cainoju in prav gotovo s svojimi štirimi zvezdicami in ceno nočitve ni namenjen tistim, ki hodijo, ali pa se skolesom vozijo po vinskih poteh, tako, da je bedarija pisati o hotelu na stičišču vinskih poti.
SMILE88
# 25.06.2017 ob 17:11
Fontana piv Zeleno zlato
bilzerian
# 25.06.2017 ob 18:14
hotel ob casinoju......
Kazalo