Aplikacija vam shranjuje tudi zemljevide. Na sliki primer New Yorka. Foto: TripRider
Aplikacija vam shranjuje tudi zemljevide. Na sliki primer New Yorka. Foto: TripRider

TripRider je narejen za naprave iPhone in iPad in deluje tudi brez medmrežne povezave, zato je uporaben kjer koli in kadar koli.

Aplikacija na enem mestu združuje vse: od potovalnega načrta, pakirnega seznama in hranjenja dokumentov, do seznama sopotnikov, pisanja dnevnika in vodenja stroškov. Poleg tega pa TRipRider tudi samodejno ustvari fotoalbum in potovalno knjigo, s tem pa deluje kot več aplikacij hkrati - v nekaterih recenzijah TripRider tako primerjajo kar s švicarskim nožkom.
Snovalci so v povezano celoto združili 15 modulov, ki jih lahko po želji uporabljate posamezno ali povezano. Da bi imel izdelek poleg uporabne vrednosti tudi estetsko, so k sodelovanju povabili oblikovalca Toma Petruccellija, ki je TripRider odel v trendovsko retroobliko.

Si tudi vi želite TripRider? V sodelovanju z distributerjem podarjamo tri aplikacije, vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na nagradno vprašanje, in z malo sreče bo nagrada vaša.

Nagradno vprašanje
Kakšen je vzdevek New Yorka, ki ga TripRider navaja v svojem promocijskem gradivu?
- Veliko jabolko.
- Vetrovno mesto.
- Big Easy.
Odgovore pošljite na mmc-nagrade@rtvslo.si, obvezno pa pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov). Nagradna igra traja do 7. decembra do 12. ure. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1-