Ture avanture
(9)
Adria Airways
V zimski sezoni, ki traja do 30. marca prihodnje leto, bo Adria ohranila število tedenskih povezav v primerjavi z lansko zimsko sezono, obenem pa odpira novo bazo v nemškem Paderbornu. Foto: BoBo

Dodaj v

Zimski vozni red Adrie – 171 tedenskih poletov na 21 destinacij

Zimski vozni red ohranja polete v Bukarešto, Düsseldorf in Sofijo
22. oktober 2018 ob 16:45
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Adria Airways v nedeljo prehaja na zimski vozni red, v okviru katerega bo letalski prevoznik opravil 171 tedenskih poletov na 21 destinacij. S poletnega voznega reda bodo ohranili polete v Bukarešto, Düsseldorf in Sofijo.

V zimski sezoni, ki traja do 30. marca prihodnje leto, bo Adria ohranila število tedenskih povezav v primerjavi z lansko zimsko sezono, obenem pa odpira novo bazo v nemškem Paderbornu.


Letalski prevoznik bo Ljubljano povezoval z dvajsetimi mesti, in sicer z Amsterdamom, Brusljem, Dunajem, Frankfurtom, Kijevom, Köbenhavnom, Moskvo, Münchnom, Parizom, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevom, Skopjem, Tirano, Varšavo in Zürichom. Prav tako bodo s poletnega voznega reda ohranili polete v Bukarešto, Düsseldorf in Sofijo, kamor prejšnjo zimo Adria ni letela.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, bo iz Ljubljane v zimskem času dnevno mogoče leteti v Amsterdam, Bruselj, Dunaj, Frankfurt, Moskvo, München, Podgorico, Prištino, Sarajevo, Skopje, Tirano in Zürich. Z začetkom zimskega voznega reda bodo omogočili tudi polete z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt, z neposrednimi povezavami pa bo prevoznik letališče povezal s Zürichom, Dunajem in Londonom.

Adria bo ohranila dnevne direktne povezave med Prištino in Frankfurtom, štirikrat tedensko bo povezala Prištino z Münchnom, trikrat tedensko pa Tirano s Frankfurtom in Münchnom.

Direktor družbe Holger Kowarsch je ob začetku zimskega voznega reda poudaril, da so se pri letalskem prevozniku v letošnji zimski sezoni bolj kot na novosti osredotočili na stabilnost poslovanja v segmentu rednega prometa in krepitev mednarodnega sodelovanja z drugimi letalskimi prevozniki.

D. S.
Prijavi napako
Komentarji
jezevec
# 22.10.2018 ob 18:23
Priština na vseh tablah. To je to, prjatli.
CaEdMoN
# 22.10.2018 ob 20:00
@mangrooooo
Prvo - vse je odvisno zakaj letiš, kaj, kako, kam... Ni vse A do B vikend let. In nemalokrat je kalkulacija z Brnika in posledično tudi z Adrio (ni nujno - ob ostalih prevoznikih) za marsikoga iz najoptimalnejša opcija.
Veliko vlogo odigra tudi, kje v Sloveniji živiš. Če si med Novim mestom in Krškim, bo najbrž Zagreb optimalnejši. Če si Primorc so tu že Benetke. itd.
webman
# 22.10.2018 ob 22:20
"Letalski prevoznik bo opravil 171 tedenskih poletov"
Z vsemi zamudami in prestavljanji je tedenski polet kar nekko primerna fraza. Ponavadi so nekaj urni sicer...
mangrooooo
# 22.10.2018 ob 17:14
A se kdo leti z Adrijo?
Slab servis, zamude so stalnica, leti se odpovedujejo, pa se takse na Brniku so najvecje na svetu.
Iz Zagreba letis neprimerno ceneje kot Brnika, tudi, ko vkalkuliras pot tja in nazaj.
Res pa je, da je Croatia Airlines ista tema kot Adrija.
infostriker
# 22.10.2018 ob 17:57
Potrebna bo reorganizacija - ampak ne delavcev, temveč prisklednikov.
Popotnik92
# 28.10.2018 ob 17:45
Adria ponuja nizkocenovne storitve po visoki ceni. Za enourne polete računajo toliko kot ostali za medcelinske.
frgo
# 23.10.2018 ob 14:27
Poleti še čarterja niso bili sposobni speljat brez nekajurne zamude...
Sandopes
# 23.10.2018 ob 10:40
Jaz nikoli vec s adrio!
Bivši uporabnik
# 02.11.2018 ob 07:28
Adria se je že zdavnaj osredotočila na Albansko populacijo in postala kar albanska letalska družba.. Poleti v Prištino, Tirano, Podgorico in Skopje so njihova velika prioriteta. Dvakrat na mesec letim v Skopje in nazaj in lahko povem da je največ pet nealbancev v vedno nabito polhih letalih. Če bi Adria uvedla še 50 dodatnih linij v te destinacije bi bilo enako...
Kazalo