Podobe Slovenije - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Podobe Slovenije - Arhiv
Gradnja istrskega topa v Monfortu v Portorožu odprta za javnost V Pomorskem muzeju upajo, da bodo obalo v prihodnje krasila številna tradicionalna plovila, ki bi obogatila turistično ponudbo.
Kampi v slovenski Istri dobro obiskani, avgusta pričakujejo še več gostov Kampi v slovenski Istri so precej odvisni od vremena, a čeprav letošnje poletje ne izstopa ravno po lepem vremenu, so za zdaj dobro obiskani.
Kamnik – prestolnica malih pivovarjev V Sloveniji se radi pohvalimo, da imamo zelo bogato izbiro vrhunskih vin, v zadnjem času pa je čedalje pestrejša tudi ponudba različnih vrst piva. Zasluga za to gre tudi malim pivovarjem.
Bela krajina zdaj še prijaznejša do kolesarjev V Beli krajini je letošnja turistična ponudba bogatejša za izposojo električnih koles ob reki Kolpi, za kolesarje pa je pomembna pridobitev tudi asfalt na še zadnjem trikilometrskem odseku državne ...
Do septembra tudi javni prevoz do Tolminskih korit in Javorce Poleg avtobusov čez Vršič in Predel na Bovškem ter hop on hop off avtobusa na Kobariškem, ki so ga letos na italijanski strani nadgradili s prevozom Benečija gor in dol, je minuli konec tedna začel ...
Britanec bo za Botrstvo prehodil slovensko transverzalo Alex Jordan začenja pot po Slovenski planinski poti oziroma Transverzali od Maribora do Ankarana. V približno 28 dneh bo tako prehodil 600 kilometrov in zbiral denar za dobrodelni projekt Botrstvo.
Video: Ljubitelj morja v 7.000 urah izdelal lastno jadrnico Ljubitelj morja in jadrnic Dan Poljšak je zadnjih pet let ves prosti čas porabil za izdelavo svoje jadrnice. Začel je pri 16 letih in v projekt vložil okoli 7.000 ur dela.
Kam za konec tedna? Na Festival Ljubljana in na razvajanje brbončic v Brežice Obeta se nam zanimiv konec tedna - že danes se lahko odpravite na številne kulinarične, družabne in kulturne dogodke, med katerimi izstopa odprtje Ljubljana festivala na reki Ljubljanici, festival ...
Video: Na dopust v gore in na morje tudi s štirinožnimi prijatelji Ali veste, na katerih priljubljenih izletniških točkah v Sloveniji so dobrodošli tudi štirinožni prijatelji?
Bike park zanimiv tako za domačine kot za turiste Kako privabiti in povabiti goste in turiste na zeleno Pohorje, ki ponuja obilo užitkov tudi poleti?
Kopališče Mariborski otok odpira svoja vrata Mariborski otok, edino javno odprto kopališče v Mariboru, odpira svoja vrata za poletno kopalno sezono, ki bo trajala vse do prvih hladnejših jesenskih dni.
Maribor v pričakovanju Lenta: Od Balaševića do Sladolenta Maribor je v pričakovanju vsakoletnega največjega družabnega dogodka v mestu - Festivala Lent.
Slovenijo zajela tropska vročica: 8 interierjev, ki jih navdihuje divja džungla Kar nekaj lokalov se je pri opremi prostorov opogumilo in poigralo z motivi flore in favne tropskih gozdov, med katerimi ne manjka kolibrijev, opic in bujnih palmovih listov.
Vasica Pedrovo je že izumirala, danes ima 18 prebivalcev Ob imenu Pedrovo vsak najprej pomisli na nekaj drugega. Očitno ime vasi vzbuja veliko pozornosti, saj so krajevno tablo že nekajkrat ukradli.
Kam ta konec tedna? Na ogled čipk, dobrote iz Italije, klavirski koncert in festival FUKSi Nov konec tedna, nov pester izbor športnih, kulinaričnih, družabnih in kulturnih dogodkov, med katerimi izstopajo italijanska tržnica Idea Italia in festival FUKSi v Ljubljani, Festival idrijske ...
Deset kilometrov novih poti za kolesarje ob Dravi Na slovenskem delu kolesarske poti ob reki Dravi, ki je speljana skozi štiri države in je dolga 710 kilometrov, bodo še letos uredili 10 kilometrov novih poti.
Število turistov v prestolnici vse višje, a Ljubljana je odločena ostati butična destinacija Lani se je število prihodov turistov v Ljubljani povečalo za 14 odstotkov, število prenočitev se je povečalo za 16 odstotkov in prvič preseglo milijon in pol, a prestolnica si kljub navalu turistov ...
Kam ta konec tedna? Na vino, na češnje, na pršut Ponovno se nam obeta pester konec tedna, ki se v Sevnici začenja že danes s festivalom modre frankinje.
Nova kampanja STO-ja: Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo Slovenska turistična organizacija (STO) začenja prepoznavnost Slovenije na tujih trgih krepiti s kampanjo na družbenih omrežjih, ki so jo naslovili Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Videonovice
Jan se vrača v Slovenijo 00:02:12, 18.07.2018
Adria Airways povečuje floto 00:01:48, 18.07.2018
Turizem v Avstriji cveti 00:01:47, 18.07.2018
Koruzni labirint na Dravskem polju 00:02:18, 16.07.2018
Praznik vina in česna 00:01:25, 15.07.2018
Dravska kolesarska pot 00:02:04, 13.07.2018
Grbinasti poligoni 00:02:02, 13.07.2018
Atraktivni skoki v Dravo 00:01:41, 08.07.2018
Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo