Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Košarka v živo: Slovenija - Iran Začel se je Telemachov turnir, na katerem se bo slovenska košarkarska reprezentanca na treh tekmah v treh dneh predstavila slovenskim navijačem. Danes je tekmec Iran. Dvoboj se bo začel ob 20.05.
Foto: Šport ne prinaša le rezultatov, tudi izklesana telesa V Berlinu so te dni najboljši plavalci stare celine na 32. evropskem prvenstvu v vodnih športih. Večina izmed njih se lahko poleg rezultatov ponaša tudi z izklesanim telesom.
V SD-ju "videti kar veliko podporo" vstopu v vladno koalicijo Večina članov predsedstva SD-ja je zadovoljna s pogajalskim izkupičkom in s tem naklonjena vstopu v novo koalicijo, pravi predsednik stranke Dejan Židan.
Nebotičnike, ki kazijo podobo Carigrada, bodo porušili Če stojite pred Hago Sofijo ali Modro mošejo v Carigradu in ju fotografirate, v objektiv ujamete tudi visoke nebotičnike v ozadju. Kmalu ne bo več tako.
Pijani sodnik skušal večkrat ugrizniti policiste Pijani francoski sodnik je zamenjal policijski avtomobil za taksi. V razburjenju, ker ga policista nista hotela peljati, ju je pijani sodnik napadel.
Nova koalicija predvidoma ne bo raziskovala bančne luknje Preostala koalicijska partnerja SD in DeSUS sta dobila tretjo različico osnutka koalicijskega sporazuma, v kateri je nekaj sprememb na temo privatizacije, in sicer bo morala biti " premišljena in ...
Mediatorja v sporu med Troho in državo sta dvignila roke Mediatorja v sporu med državo in Ladislavom Troho sta se odločila, da zaključita postopek mediacije - razlike med obema strankama so ostale nepremostljive.
Hotel narava s petimi zvezdicami Jeseni se na televizijske zaslone vrača oddaja Na lepše, ki bo predstavila nove oblike v Sloveniji še razvijajočih se turističnih smernic, kot so čebelarski turizem in glamurozne oblike kampiranja.
Ameriška bolnika z ebolo domnevno ozdravela Iz ZDA poročajo o ozdravitvi dveh bolnikov, okuženih z ebolo, ki so ju zdravili z eksperimentalnim zdravilom. Medtem je v Liberiji vedno več jeze zaradi ukrepov proti bolezni.
Ikea v Zagrebu odprla vrata, v Sloveniji (še) ni kupila niti zemljišča Švedska Ikea je odprla svoj prodajni center tudi v zadnji izmed naših sosednjih držav.
Sodišče odločilo: Shakirina uspešnica Loca je plagiat Sodišče v New Yorku je odločilo, da je uspešnica kolumbijske pevke Shakire iz leta 2010 Loca plagiat pesmi kantavtorja iz Dominikanske republike.
Novo glasbeno znanje na Obali pridobiva 100 mladih godbenikov V portoroškem Avditoriju se bo z nedeljskim koncertom sklenil 34. poletni glasbeni teden mladih godbenic in godbenikov Musica Creativa, na katerem sodeluje 100 glasbenikov.
Vprašljiva izterjava spornih EU-milijonov Evropska komisija že od marca od slovenske države zahteva, naj vrne v proračun več milijonov evrov nepravilno porabljenega denarja. Vlada obljublja izterjavo denarja.
Častni zlati medved bo romal v roke Wimu Wendersu Častnega zlatega medveda za življenjsko delo bo na 65. berlinskem filmskem festivalu prejel nemški filmski ustvarjalec Wim Wenders, na festivalu pa bodo predvajali tudi retrospektivo njegovih del.
Pri 70 letih preplaval 34 kilometrov dolg Rokavski preliv Avstralec Cyril Baldock je pri svojih 70 letih preplaval Rokavski preliv in tako postal najstarejši plavalec, ki mu je uspelo preplavati 34 kilometrov dolg preliv. Za nagrado je spil nekaj piv.
Pravosodni minister v Fergusonu obljublja pošteno preiskavo uboja najstnika Ameriški pravosodni minister Eric Holder je obiskal Ferguson in obljubil neodvisno in pošteno preiskavo policijskega uboja Browna. Svet Evrope medtem skrbi čezmerna policijska uporaba sile.
Korak za korakom, zato so (trenutno) v mislih le Avstralci Po odpovedi Erazma Lorbka, ki ne bo nastopil na svetovnem prvenstvu, visoke slovenske igralce čaka še težje delo. Vrzel bo med drugimi poskušal zapolniti tudi Miha Zupan.
Stavkajoči v Nafti Petrochemu postavljajo nove pogoje Stavkajoči v Nafti Petrochemu so postavili pogoj, da morata nemudoma odstopiti vodstvi Nafte in Nafte Petrochema kot tudi njuni nadzorniki. Šele potem so se ponovno pripravljeni pogajati.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Kazalo