Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
"Prodaja NKBM-ja kljub nizki ceni nujno zlo" Kupnino za NKBM finančni analitik Domen Granda ocenjuje kot nizko, a hkrati poudarja, da je bila prodaja nujna, saj država enostavno ni dober lastnik.
Maribor z Giglijem zakrpal vrzel v obrambi Serijski slovenski nogometni prvak Maribor se je okrepil s 24-letnim italijanskim branilcem Abelom Giglijem.
Razpis za sodnika na sodišču za človekove pravice bodo ponovili Vodje poslanskih skupin in predsednik države Borut Pahor so razpravljali o postopku izbire kandidatov za sodnika v Strasbourgu in prišli do spoznanja, da bo potrebno razpis ponoviti.
Kinoteka se poleti seli pod milo nebo Slovenska kinoteka ob zaključku sezone do konca avgusta zapira vrata - to pa še ne pomeni, da si kinotečnih filmov ne bo mogoče ogledati na drugih lokacijah.
Islamska država prevzela odgovornost za napade na Sinaju V napadu islamskih skrajnežev na vojaške nadzorne točke na severu Sinaja je bilo ubitih najmanj 30 ljudi. Odgovornost za napade je prevzela Islamska država.
Mavrična črvina sredi londonskega parka V Hyde parku se je naselila orjaška psihedelična ličinka.
Kitajska sprejela sporni zakon o zaščiti in nadzoru Kitajski parlament je sprejel nov zakon o nacionalni varnosti, s katerim oblasti dobivajo nove pristojnosti za zaščito "temeljnih pravic ljudstva" ter nadzor nad spletom in celo vesoljem.
Do 3. kroga v povprečju izpade po 12 nosilcev Leta 2001 so na turnirjih za grand slam število nosilcev podvojili s 16 na 32. Nikoli se ni zgodilo, da bi se prav vseh 32 nosilcev prebilo v 3. krog, kjer igra 32 tenisačev.
Foto: Sončne žarke lahko lovite na prenovljeni Špici Ljubljančane in obiskovalce slovenske prestolnice na prenovljeno Grubarjevo nabrežje vabi osvežena Špica.
Načrtovano preoblikovanje inštituta za vode v direkcijo dvignilo precej prahu Predlog, da se inštitut za vode preoblikuje v direkcijo, je pri nekaterih članih odbora DZ-ja za infrastrukturo, okolje in prostor povzročil precej vroče krvi, vendar je bil na koncu vseeno potrjen.
Wolf Alice: My Love Is Cool Wolf Alice – britanski rockovski kvartet, ki že od lanskega nastopa na znamenitem festivalu Glastonbury buri novinarsko radovednost in glasbene duhove, je po nizu izdanih singlov končno povil svoj ...
SDH objavil poziv vlagateljem za nakup Adrie Airways Slovenski državni holding je objavil poziv za izkaz interesa za nakup 91,58-odstotnega deleža letalskega prevoznika Adria Airways.
Hej, Frank je še vedno mrtev - se pa začenja Jazz festival S koncertom zasedbe Flat Earth Society v Klubu CD se nocoj začenja 56. jazz festival Ljubljana.
Chicago in Columbus zamenjala kar sedem igralcev Prvak Lige NHL Chicago je opravil posel, v katerega je bilo vpletenih kar sedem hokejistov.
Letos Sredozemlje prečkalo rekordnih 137.000 prebežnikov V prvih šestih mesecih letošnjega leta je v nevarnih okoliščinah in večinoma na begu pred vojnami in preganjanji Sredozemsko morje prečkalo rekordnih 137.000 prebežnikov.
Slovenska prepognjenka Sestavine: 1 cela kranjska klobasa, 20 dag kuhanega rjavega fižola, 1 strok česna, 15 dag svežega belega zelja, 1 rdeča paprika, 1 pražena čebula, 1 paradižnik, malo svežega koriandra ali ...
ZDA in Kuba odpirajo veleposlaništva ZDA in Kuba bodo otoplitev odnosov nadgradile z odprtjem veleposlaništev, s čimer bodo ponovno vzpostavile diplomatske stike, ki so jih prekinile leta 1961.
Kako lahko Slovenci spodbudimo kulturni turizem? Po konceptualni razpravi na temo poezije in turizma, ki je odprla letošnje srečanje pesnikov, kritikov in prevajalcev poezije - festival Pranger, je Društvo slovenskih pisateljev razglasilo letošnjo ...
Zgodovinsko: Začetek rožnatega Gira v Ljubljani V petek se bo začela ženska kolesarska Dirka po Italiji, ki bo prvič v zgodovini prve metre opravila v Sloveniji. V Sloveniji bo poleg petkovega prologa še sobotna prva etapa iz Kamnika do Ljubljane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo