Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Cerar za gospodarskega ministra predlaga Zdravka Počivalška Predsednik vlade Miro Cerar za kandidata za gospodarskega ministra predlaga direktorja Term Olimia Zdravka Počivalška.
Koprski policisti zasegli 175 kilogramov kokaina Koprski policisti so prejšnji torek v dveh tovornjakih našli skupno 175 kilogramov kokaina. Gre za enega največjih zasegov te droge v samostojni Sloveniji.
Voduška znova ni bilo na sodišče. Naslednjič ga bodo privedli policisti. Nekdanjega lastnika družbe Info TV Vladimirja Voduška, ki ga tožilstvo dolži krištev temeljnih pravic delavcev, znova ni bilo na sodišče, zato ga bodo prihodnjič privedli policisti.
Rusija z militarizacijo Krimskega polotoka širi vojaški vpliv v Črnem morju Ruski vojaki še zmeraj delujejo na vzhodu Ukrajine in predstavljajo hrbtenico sil proruskih upornikov, je med obiskom v Kijevu dejal poveljnik Natovih sil v Evropi.
Sezona oskarjev je odprta: najbolje kotira Birdman Znani so nominiranci za nagrade independent spirit, ki se poklanjajo najboljšim filmom, posnetim za 20 milijonov dolarjev ali manj.
Računsko sodišče: Na ministrstvih ni operativno sposobnih izvajalcev nalog Revizije izvajanja SODO-ja , sežiganja odpadkov in zagotavljanja pokopališke in pogrebne dejavnosti kažejo, da so ta področja brez strategij, usmeritev in celovitih rešitev.
Nadškof Zore: Upam, da Bog ve, kaj dela "Upam, da Bog ve, kaj dela," je bil eden prvih komentarjev patra Staneta Zoreta, ko ga je na začetku oktobra papež Frančišek imenoval za novega ljubljanskega nadškofa in metropolita, v nedeljo pa je ...
Denis Mukwege: Ženska telesa so postala bojišče in posilstvo je postalo orožje "Žensko telo se uporablja kot bojišče in kot vojno orožje," je ob prevzemu nagrade Saharova za svobodo misli v Evropskem parlamentu povedal letošnji nagrajenec Denis Mukwege.
30 let za Komorni zbor Ave Ljubljanski komorni zbor Ave, ki že 30 let bogati slovensko zborovstvo, bo svoj jubilej praznoval s koncertom.
Legenda narodno-zabavne glasbe Slavko Avsenik praznuje 85 let Svoj 85. rojstni dan danes praznuje legenda slovenske narodno-zabavne glasbe Slavko Avsenik, ki se je z bratom Vilkom podpisal pod številne uspešnica, kot so Na Golici, Otoček sredi jezera in ...
Francoska Polinezija zahteva milijardno odškodnino za jedrske poskuse Francoska Polinezija, čezmorsko ozemlje Francije, od Pariza zahteva skoraj milijardo dolarjev odškodnine, za izvajanje jedrskih poskusov na jugu Tihega oceana med letoma 1966 in 1996.
Blaž Kavčič Zdaj po desetih letih so cilji višji. Želja je tisoč točk v eni sezoni. Vem, da to lahko dosežem. Vse, kar si zares želim, je ostati zdrav celotno sezono.
Foto: Ducat ognjenih z Unca Pa naj še kdo reče, da gasilci niso vsestranski fantje.
HBO z dokumentarcem nad scientologijo Z oskarjem nagrajeni avtor dokumentarcev Alex Gibney je prevzel odgovornost, za kar bo najbrž eksploziven projekt: za HBO bo režiral film o scientologiji.
Lauda vesel, ker ni prelomil obljube " Nico se bo vsekakor vrnil, naslednjo sezono bo močnejši. Ima možnosti, da postane še boljši, " je o osmoljencu Nicu Rosbergu dejal neizvršni direktor Mercedesa, Niki Lauda.
Nimate brkov? Brez skrbi, vam jih priskrbijo organizatorji Tek s stilom. Za zdravje moških. Tako tretje leto zapored vabijo vse tekače, z brki ali brez, na Movember tek, ki bo to soboto ob 11. uri v Ljubljani.
Ivan Zidar se je znova izognil jetniški celici Sodišče je Ivanu Zidarju za eno leto preložilo odhod v zapor, saj je komisija za izvedenska mnenja pri ljubljanski medicinski fakulteti ugotovila, da ni sposoben prestajati zaporne kazni.
Liverpool v Bolgariji lovi zmago upanja Cristiano Ronaldo se bo nocoj v Baslu podal v lov za novim rekorderjem Lige prvakov Lionelom Messijem, ki mu je na lestvici strelcev vseh časov pobegnil za štiri gole.
Policist od vas ne sme zahtevati, da slečete tudi spodnje perilo MNZ je napisal kar 130 strani obsežno brošuro Kaj moramo vedeti o policijskih postopkih? , v kateri so zbrani odgovori na vprašanja, s katerimi se srečujejo državljani pri soočenju s policisti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo