Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Bayern v zaključek sezone brez Alabe Hud udarec za münchenski Bayern. David Alaba bo moral zaradi poškodbe notranjih vezi v kolenu, ki jo je staknil na prijateljski tekmi z Bosno in Hercegovino, počivati vsaj sedem tednov.
Palestinci kot člani ICC-ja že pripravljajo tožbo proti Izraelu Mednarodnemu kazenskemu sodišču (ICC) so se uradno pridružili Palestinci, ki že pripravljajo dokumente za vložitev tožbe proti Izraelu zaradi vojnih zločinov na območju Gaze poleti 2014.
Pada že četrti minister Cerarjeve vlade, na obzorju tudi številka 5? Vlada Mira Cerarja bo po sedmih mesecih in pol vladavine, kot kaže, ostala že brez svojega četrtega ministra, saj bo glede na razpoloženje med poslanci razrešen obrambni minister Janko Veber.
Umetniki, ki so meje presegali s kopanjem v krvi, blatu in urinu Umetniško avantgardno gibanje dunajski akcionizem bi lahko označili za najbolj radikalno v sodobni umetnosti.
Če je plagiat, SDS in ZL zahtevata odstop Markeževe Če je ministrica za izobraževanje Klavdija Markež prepisovala, naj odstopi, pravijo v SDS-u in ZL-ju. Dejan Židan pa pričakuje, "da so ljudje do sebe in svojih najstrožji".
Aljaž Bedene To je eden izmed najbolj posebnih dni v mojem življenju. Šlo je za dolg, dolg proces. Potem ko sem po skoraj sedmih letih dobil britansko državljanstvo, sem nepopisno vesel.
Kuštrin: Enourna opozorilna stavka zdravnikov zagotovo bo Ker na ministrstvu niso potrdili standardov in normativov, kot je zahteval zdravniški sindikat, je njegov predsednik Kuštrin za 22. april napovedal enourno stavko.
V letu 2014 po vsem svetu usmrtili 607 ljudi (in neznano število na Kitajskem) Lani je bilo na svetu izrečenih 2.466 smrtnih kazni, izvršenih pa jih je bilo 607. Število izrečenih kazni je bilo višje, število izvršenih pa nižje kot lani. Kot je v svojem letnem poročilu
Letalo Turkish Airlinesa se je moralo zaradi zapuščene prtljage obrniti Letalo turške letalske družbe Turkish Airlines, ki je bilo na poti v Lizbono, se je moralo obrniti in se usmeriti nazaj proti Carigradu, ker so na letalu našli zapuščeno prtljago.
Muzej solinarstva ostaja zaprt, saj je za delovanje zmanjkalo denarja Okoljskemu ministrstvu letos ni uspelo zagotoviti proračunskih sredstev za delovanje muzeja solinarstva, ki stoji v opuščenem predelu Sečoveljskih solin.
Foto: Burger King predstavil dišavo z vonjem po govedini Na japonski trg je le za en dan prišla nova dišava, ki so jo izdelali - nikjer drugje kot pri znani verigi s hitro hrano Burger King in "diši" po njihovem tipičnem izdelku - dimljenem hamburgerju.
Olimpija ima z Laščani neporavnane račune Neporaženi ekipi Lige Telemach Rogaška in Union Olimpija bosta imeli nocoj težka preizkusa v Novem mestu oziroma Laškem. Na TV SLO 2 si boste lahko ogledali obračun Zlatorog - Union Olimpija.
DUTB skriva kupnino za terjatve, a naj bi iztržil okoli 100 milijonov Kolikšna je bila višina kupnine za sveženj terjatev do ACH-ja , Elana, Adrie Airways in Polzele, DUTB ne razkriva, neuradni podatki pa se gibljejo okoli 100 milijonov evrov.
Jajca na škotski način Sestavine: 10 jajc (2 za paniranje), 800 g mesa od pečenic, drobnjak, peteršilj, 1 žlica gorčice, muškatni orešček, sol, poper, 100 g moke, 180 g drobtin, olje za cvrtje, 4 paradižniki, rukola ali ...
Video: Rok Predin za Rolling Stonese izdelal nov videospot Rok Predin nadaljuje sodelovanje z legendarnimi Rolling Stonesi, saj je ustvaril njihov novi videospot, tokrat za akustično različico njihove uspešnice Wild Horses.
Moškega, ki je vdrl na sedež turške vladajoče stranke, prijeli Dan po drami na sodišču v Carigradu je na sedež vladajoče turške stranke AKP vdrl oborožen moški, vendar ga je policija že prijela.
Nova ministrica plagiatorka? SMC: Magistrsko nalogo že posredovala fakulteti. Magistrska naloga novoimenovane ministrice za izobraževanje Klavdije Markež naj bi bil plagiat. V SMC-ju pravijo, da je ministrica na lastno pobudo nalogo poslala v pregled.
Foto: Opozorilo zaradi močnega vetra, ponekod padali sodra in toča Zaradi sunkov vetra, ki bodo lahko presegli 70 kilometrov na uro, je Arso razglasil za severno in severozahodno Slovenijo oranžni alarm. Vetrovno naj bi bilo do vključno četrtka.
Športni izziv: Kje so meje športnega novinarstva? V zadnjem tednu je tudi zaradi dogodkov na koncu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici še bolj pod drobnogledom delo športnih novinarjev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo