Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravstvo Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Bi umrli za svojega partnerja? Fant me kar naprej sprašuje, ali bi umrla zanj – s temi besedami se zateka po pomoč junakinja tokratne zgodbe Mateje Perpar v nizu oddaj Pri psihiatru.
Bale po mojstrskem šprintu odločil finale španskega pokala Nogometaši Real Madrida so v finalu španskega kraljevega pokala v Valencii z 2:1 premagali Barcelono. Odločilni zadetek je v 85. minuti dosegel Gareth Bale.
Iniciativa proti napisu: Propagiranje Tita je nemoralno in nesočutno Ponovna obnova napisa Tito na Sabotinu je nedostojna in nehumana provokacija, menijo v iniciativi, ki temu dejanju nasprotuje. Pristojne organe pozivajo, naj ta poseg v prostor preprečijo.
Sveže Banksyjevo delo odstranjeno kar z odpirači Najslavnejši anonimni ulični umetnik Banksy je v ponedeljek na svoji - prav tako slavni - spletni strani objavil posnetek svoje nove mojstrovine. Kmalu zatem je bila ta v celoti odstranjena, kar je ...
Hopsi razbili Krko v Novem mestu Košarkarji Hopsov so strup za favorite, saj so po zmagi nad Unionom Olimpijo v gosteh premagali tudi državnega prvaka Krko. In to kar s 95:75!
Cska in Maccabi za zmago garala 45 minut Košarkarji moskovskega CSKA-ja so po podaljšku s 77:74 porazili Panathinaikos in v četrtfinalu Evrolige povedli z 1:0 v zmagah.
Iz francoskega inštituta izginili vzorci z nevarnim virusom Pariški inštitut Louis Pasteur je priznal, da pogreša več kot dva tisoč stekleničk z vzorci virusa sars, a hkrati zagotavlja, da izginuli vzorci ne predstavljajo grožnje javnosti.
Zanimanje za avtomobilske sejme obstaja Oddaja Avtomobilsko-prometne minute je bila tokrat v celoti posvečena dogajanju na sejemskem četverčku v Celju, ki je bil posvečen avtomobilski panogi.
Utrinki poslednjih filmov Philipa Seymourja Hoffmana Philip Seymour Hoffman je letos sicer prezgodaj umrl, a za seboj pustil še nekaj filmov, ki spomin nanj ohranjajo svež. V drugi polovici leta ga bomo videli v trilerju Antona Corbijna, A Most Wanted ...
Zapuščeno špansko vas ponujajo interesentom zastonj Majcena zapuščena vas A Barca na severozahodu Španije išče novega lastnika. Če vas mika imeti v lasti 12 napol porušenih stavb iz 15. stoletja in pripadajočo zemljo, je A Barca lahko vaša povsem ...
SDS s posebnim računom v zbiranje sredstev za plačilo sodnih stroškov SDS je odprl poseben račun za pomoč "obtoženim ali obsojenim v politično motiviranih sodnih postopkih", kot so zapisali na svoji spletni strani.
Celjske košarkarice po preobratu desetič državne prvakinje Košarkarice Athleta Celje so zmagale tudi na tretji tekmi finala DP-ja in desetič postale državne prvakinje. Triglav so tokrat strle v zadnji četrtini, slavile so z 69:65.
Najdebelejše denarnice imajo nogometaši Manchester Cityja Po izsledkih raziskave britanske spletne strani Sporting Intelligence so najbolje plačani člani športnih ekip nogometaši Manchester Cityja.
Matija Bevk "V začetku je bilo težko in frustrirajoče biti v nekem kalupu, vendar pa so po drugi strani v arhitekturi omejitve lahko tudi dobre, saj ti omogočijo, da poiščeš novo, drugačno interpretacijo."
Jan Urbas Da, res je. Po olimpijskih igrah oziroma pred koncem klubske sezone sem dobil klic Washingtona. Povabili so me na njihov kamp in podpisal sem pogodbo o preizkušnji.
11 prijetih v okviru hišnih preiskav zaradi prepovedanih mamil Celjski kriminalisti in policisti skupaj z drugimi kolegi na večjem območju Slovenije opravljajo 46 hišnih preiskav. Gre za preiskavo o prepovedanih mamilih, policisti pa so enajstim ljudem odvzeli ...
Mišković bi za potni list jamčil z vsem svojim premoženjem Prvi mož srbske družbe Delta Miroslav Mišković je na sojenju v Beogradu zaprosil sodišče, naj mu dovoli potovati v tujino, saj ima njegovo podjetje zaradi te prepovedi milijonsko škodo.
Nagrada vstajenje za leto 2013 Viljemu Černu Dobitnik 51. nagrade vstajenje je Viljem Černo s svojo pesniško zbirko Ko pouno noći je sarcé - Ko polno je noči srce.
Ob obletnici začetka prve svetovne vojne svarila pred nacionalizmom Vodje političnih skupin v Evropskem parlamentu in predsednik Evropske komisije so pred prihajajočo 100. obletnico začetka prve svetovne vojne posvarili pred nacionalizmom in opozorili na primer ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Kazalo