Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Alešu Krivcu nacionalna zmaga na natečaju Sonyjevega fotografskega natečaja " Tako zmaga v slovenskem delu tekmovanja kot uvrstitev med najboljše fotografije na temo narave (v odprti konkurenci) mi veliko pomenita in sta velika spodbuda za naprej, " je ob novici, da je ...
Norvežani v Vikersundu slavili rekordno zmago Norveški skakalci so bili na ekipni tekmi v poletih tako prepričljivi, da so za zmago potrebovali le sedem nastopov.
V Magni Steyr bosta nastajala nova atraktivna modela V tovarni Magna Steyr v sosednji Avstriji naj bi v kratkem začeli proizvajati nova športna modela, ki nastajata v sodelovanju med BMW-jem in Toyoto. Gre za novi roadster Z4 in športni kupe supra.
Za najboljše mesto za življenje ponovno razglašen Dunaj Mednarodno svetovalno podjetje Mercer, ki vsako leto postreže z lestvico mest, ki ponujajo najboljšo kakovost življenja na svetu, je na prvo mesto ponovno uvrstilo avstrijski Dunaj.
Nagradna igra: Z MMC-jem na koncert Big Band RTV Slovenija in Marka Črnčca Z malo znanja in sreče vas MMC popelje na koncert Big Band RTV Slovenija s pianistom in skladateljem Markom Črnčcem, ki bo v petek, 30. marca, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.
Erjavec: Cerar se je zgrudil pod bremeni, ki si jih je sam nalagal Mandat vlade Mira Cerarja je bil po mnenju Karla Erjavca (DeSUS) uspešen glede stabilizacije javnih financ in gospodarske rasti, v političnem smislu pa ni bil najuspešnejši.
Kneissl: Avstrija podpira slovensko stališče glede arbitraže Avstrijska zunanja ministrica Karin Kneissl je po pogovorih s slovenskim kolegom Karlom Erjavcem poudarila, da Avstrija "v luči pravne varnosti in mednarodnega prava podpira stališče Slovenije glede ...
Sindikati: Goljufivi delodajalci so vse bolj kreativni " Goljufivi delodajalci postajajo vedno bolj inovativni, zato je treba možnosti zlorabe zakonodaje čim prej zajeziti, preden bodo postale ustaljena praksa ," opozarja Goran Lukić iz Delavske ...
Transmaščobam so šteti dnevi V manj kot mesecu dni bo začel veljati pravilnik, s katerim bo Slovenija kot doslej že sedem drugih evropskih držav omejila vsebnost transmaščobnih kislin v živilih.
Odhajajoči guverner Jazbec tarča groženj Guverner Banke Slovenije Boštjan Jazbec, ki je bil v ponedeljek dokončno potrjen za člana enotnega odbora za reševanje bank, je prek sporočil SMS na službeni telefon prejel več groženj.
Vstopnice za Planico prodali v kar 31 državah Nov planiški spektakel v smučarskih poletih je tik za ovinkom, glas Planice pa se uspešno širi po svetu tudi v tem letu.
Družba Weinstein v stečaj in konec zavezanosti molčečnosti za zaposlene Družba Weinstein Co. je v ponedeljek napovedala, da je vložila prošnjo za stečaj, kar je sledilo številnim obtožbam spolnih zlorab, ki jih je deležen soustanovitelj Harvey Weinstein.
Med Ljubljano in Trstom spet železniška povezava Trst se je uvrstil med osem italijanskih letališč z železniško postajo, saj so na tržaškem letališču v Ronkah odprli novo postajo, kamor naj bi jeseni začel voziti tudi vlak iz Ljubljane.
Bolivija od Čila na sodišču zahteva dostop do Tihega oceana Bolivija je dostop do morja izgubila v vojni pred več kot stoletjem, a si ga želi izboriti nazaj, zato je Meddržavno sodišče (ICJ) v Haagu pozvala, naj ukrepa proti Čilu.
Nacional: Za Fakov prestop pod mizo 60 tisoč evrov. Farčnik: Trditve so neresnične Slovenski olimpijec Jakov Fak, ki je prvo olimpijsko kolajno osvojil pod hrvaško zastavo, je prestopil v slovensko reprezentanco v izjemno sumljivih okoliščinah, piše hrvaški tednik Nacional.
Trije poškodovani rudarji že v domači oskrbi, trije v celjski bolnišnici Trije rudarji Premogovnika Velenje, ki so bili poškodovani v stebrnem udaru, so bili odpuščeni iz bolnišnice in so že v domači oskrbi.
Hirscher in Shiffrinova največja zaslužkarja v sezoni 2017/18 Američanka Mikaela Shiffrin je največja zaslužkarica v sezoni 2017/18 svetovnega pokala v alpskem smučanju. V moški konkurenci je v sezoni 2017/18 največ zaslužil Avstrijec Marcel Hirscher.
Poginil je zadnji samec severnega belega nosoroga Iz rezervata Ol Pejata v Keniji so sporočili žalostno novico.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izjava dneva
link
Miro Cerar
20. marec 2018 ob 13:05 Nisem obupal, le odstopil sem.
Več novic ...
Kazalo