Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Pique napoveduje "jeznega" Suareza v Barceloninem dresu Barcelonin branilec Gerard Pique je prepričan, da bo njegov novi soigralec Luis Suarez po prestani kazni "jezen" in željan dokazovanja.
Slokar najbolj spoštuje ljudi, ki pokažejo zaupanje vanj Uroš Slokar je košarkar z najdaljšim stažem v slovenski izbrani vrsti. Letos na reprezentančne priprave prihaja z odlično popotnico, saj se je dobro znašel v prvenstvu gostiteljice SP-ja.
David Graeber: Fragmenti anarhistične antropologije Kratko uvodno besedilo pojasni, da Fragmenti anarhistične antropologije , ki so zbir misli, osnutkov potencialnih teorij in manifestov, prinašajo " bežen pogled na očrt korpusa radikalne teorije, ki ...
"Arabcem ne bomo nikoli oprostili za to, v kar so nas prisilili, da smo jim storili" Ob več kot 1.400 smrtnih žrtvah izraelske invazije na Gazo in 8.000 ranjenih, Izrael vztraja, da je žrtev pravzaprav on. Njegovo najmočnejše orožje pa ni vojska, temveč diskurz.
"V Sloveniji je kar 400.000 žrtev spolnih zlorab v otroštvu" Če ste bili spolno zlorabljeni, je najboljše zdravilo, da o tem govorite, pravi Matthew McVarish, škotski igralec in evropski ambasador organizacije Stop the Silence: Stop Child Sexual Abuse.
Rijeka po visoki zmagi praktično že v zadnjem predkrogu Nogometaši Rijeke, ki so lani igrali v skupinskem delu Evropske lige, so tudi letos na dobri poti v tem tekmovanju. Na prvi tekmi 3. predkroga so izbranci Matjaža Keka s 5:1 odpravili Vikingur.
GT86 CS-R3 čaka na prvo relipreizkušnjo Dirkalnik GT86 CS-R3 bo ognjeni krst prestal na nemškem reliju ADAC na 9. dirki svetovnega prvenstva v reliju pod okriljem organizacije FIA.
Klinarjeva trikrat na najvišji stopnički na državnem prvenstvu Jeseničanka Anja Klinar je junakinja uvodnega dne Odprtega prvenstva Slovenije v plavanju na Ravnah na Koroškem. Zmagala je na 200 m delfin, 400 m prosto in z radovljiško kravlovo štafeto.
Gospa Đoković: "Ne želim na ves glas kričati, kako sem presrečna!" Žena Novaka Đokovića Jelena je simpatije javnosti osvojila, ko je spodbujala takrat še svojega fanta na tribunah, zdaj pa se je razgovorila o svojem zasebnem življenju.
Leži pod koprsko stolnico grobnica? Raziskave, ki so jih arheologi opravili v koprski stolnici, so pokazale preplet številnih podpovršinskih ostankov.
Rekordna izguba največje zasebne portugalske banke Po objavi rekordne izgube največje portugalske zasebne banke Banko Espirito Santo (BES) je portugalski regulator začasno ustavil trgovanje z njenimi delnicami.
Bruselj omejuje prodajo orožja Rusiji in prekinja financiranje določenih bank Evropska unija je formalno potrdila sveženj gospodarskih sankcij proti Rusiji, ki začenja veljati s 1. avgustom.
Hrvati kaznovali Makedonca zaradi napada na sredozemsko medvedko Hrvaška policija je s 197 evri kaznovala 56-letnega makedonskega državljana, ker je na puljski plaži večkrat udaril in napodil v morje redko in zaščiteno sredozemsko medvedko.
Filmska recenzija: 22 Jump Street - Mladeniča na faksu Komedija 22 Jump Street ima pravzaprav zelo pogumno premiso: "odnesti" jo hoče s tem, da pred našimi očmi naredi točno to, iz česar ves čas eksplicitno brije norce: skoraj dobesedno ponovi vsak ...
Kate Hudson pohvalila pokojnega Ledgerja za najboljši filmski poljub Kate Hudson je v svoji 18 let trajajoči karieri na velikih zaslonih izmenjala številne poljube, ampak največ lepih besed ima za tistega s pokojnim Heathom Ledgerjem.
Policija o "aferi Palestina": Ukrepali smo zaradi reda, ki ga je sprejel NK Maribor "Ločiti velja pravila društva in pravila države. Če udeleženec dogodka, ki ga organizira društvo, krši pravila društva, to še ne pomeni, da je kršil zakon," se je na denarno globo na tekmi odzval ...
Rusija mora Jukosovim delničarjem plačati 1,9 milijarde evrov Evropsko sodišče za človekove pravice je delničarjem nekdanjega ruskega energetskega velikana Jukos prisodilo odškodnino 1,9 milijarde evrov, ki jo bodo morale plačati ruske oblasti.
Begradovci odpuščeni. Tudi poplačani? Zaposleni v Begradu so prejeli odločbe o odpovedi delovnega razmerja. Ker podjetje nima hipotek, naj bi bile terjatve vseh 110 delavcev po večini poplačane.
Foto: Rimski Kolosej končno v fazi obnove Po načrtih se je začel večmilijonski projekt obnove Koloseja, ki ga je lani odobrilo italijansko kulturno ministrstvo. V obnovo so vložili 25 milijonov evrov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Kazalo