Je pevka znova zaljubljena? Foto: Miro Majcen/Kino Šiška
Je pevka znova zaljubljena? Foto: Miro Majcen/Kino Šiška

Čeprav je Anđa priznala, da se boji znova zaljubiti, ji očitno ni uspelo, da bi se temu izognila. Matjaža je že predstavila svojemu sinu Gašperju, pretekli konec tedna pa ga je tudi uspešno rešila iz zapora.

33-letnica je ena izmed članic žirije hrvaškega resničnostnega šova Hrvaška išče zvezdo. Banič naj bi jo obiskal v Zagrebu na finalnem večeru oddaje, vendar se je njegova pot končala v Sloveniji. Pri rutinskem pregledu so policisti ugotovili, da ima Matjaž neporavnano zastarelo kazen za nepravilno parkiranje, ki znaša 40 evrov. Čeprav je fotograf kazen želel plačati na kraju samem, mu tega niso dovolili in so ga z lisicami na rokah odpeljali v zapor.

Takoj prihitela k fantu
"Ti ljudje so bili kot roboti, ki jih ne moreš reprogramirati. To pojasni, zakaj za to delo ne potrebujejo niti srednje šole," je Anđa dogodek komentirala v svoji kolumni, ki jo piše za hrvaški tednik Extra. Priznala je, da jo je dogodek tako vznemiril, da je finale oddaje Hrvaška išče zvezdo spremljala s kislim nasmehom.

Pevka je povedala, da je njen fant končal v zaporu, kjer si je moral deliti celico s še petimi zaporniki. Tam so ga poniževali in od njega zahtevali, da podpiše izjavo, da ob njegovi morebitni smrti ali poškodbah najprej o tem obvestijo njegove najbližje družinske člane.

Takoj ko se je oddaja končala, je Anđa pohitela v Ljubljano. Naletela je na prijaznega policista, ki ji je razložil, kako lahko fanta spravi iz zapora. Varščino je morala plačati na pošti in prinesti račun. V nasprotnem primeru, če bi v petek plačala varščino na banki, bi Matjaž v zaporu sedel do ponedeljka. Po neprijetni izkušnji se je par skupaj z Gašperjem odpravil v Primošten, da si nekoliko odpočijejo.