Lepa Anđa je rojena v Zagrebu, po mamini strani pa ima madžarske korenine. Foto: MMC RTV SLO
Lepa Anđa je rojena v Zagrebu, po mamini strani pa ima madžarske korenine. Foto: MMC RTV SLO

Pevka, manekenka, kolumnistka, voditeljica, zdaj pa tudi članica žirije hrvaške različice resničnostnega šova Hrvaška išče zvezdo, je za hrvaški Večernji potrdila, da sta se z možem zaradi nepremostljivih zakonskih težav odločila za ločitev.

Kot pišejo hrvaški mediji, se je zakon Anđe in Primoža zdel najbolj trdna stvar v življenju nepredvidljive Anđe. Vendarle pa se je njuna sedemletna ljubezenska zgodba končala, menda že pred tremi meseci.

MMC-jev intervju z Anđo ob predstavitvi projekta Kiša Experience si lahko preberete in ogledate tukaj.

"Res je. Ločujem se. Poskušala sva, vendar enostavno ni šlo več. Kljub ločitvi pa bova s sinom ostala v Ljubljani," je bila kratka Anđa, ki je še pred časom, ob začetku njene vloge sodnice v hrvaškem resničnostnem šovu, svoj zakon opisala kot zelo buren.

Njun zakon je bil buren
"Z možem počneva, kar imava najraje v življenju. Imava različne prijatelje in si vedno vse poveva v obraz. Vsak dan se prepirava, oba sva zelo temperamentna," je takrat dejala Anđa, ki se je v življenju preizkusila že v marsičem. Septembra lani je v Ljubljani skupaj z glasbeniki s slovenskimi, srbskimi in ameriškimi koreninami (Janez Dovč, Marco Grabber, Robi Pikl, Davor Klarič, Jani Hace, Igor Matkovič in Sergej Runjelovič - Runjoe) predstavila zanimiv projekt Kisha Experience.