Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO

ZBIRANJE PRIJAV JE KONČANO

Med prijavljenimi smo izžrebali 20 srečnežev, ki se nam bodo v soboto pridružili v Planici. Izžrebance smo obvestili po telefonu in e-pošti. Za sodelovanje se vsem iskreno zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo podobne delavnice nadaljevali tudi v prihodnje.

Podkrmiljenje in prekrmiljenje bomo v najbolj znani dolini smučarskih skokov na svetu spoznavali v nekoliko drugačni luči, saj bomo po najsodobnejših elektronskih sistemih spoznavali, na kakšen način in kako uspešno lahko sodobna elektronika in tehnika rešujeta vozniške napake ter kljubujeta fizikalnim zakonitostim.
Hkrati bomo v najpristnejšem vozniškem okolju spoznavali lastne sposobnosti čutenja avtomobila, kar je nujen pogoj za to, da bi se lahko v različnih voznih okoliščinah na cesti odzvali pravočasno in seveda pravilno.
Preizkus avtomobilske tehnike in trening naših odzivov bosta potekala na posebej za to pripravljeni snežni podlagi, kar nam bo omogočilo varno in postopno odkrivanje lastnih meja in meje najsodobnejše tehnologije.
Naša delavnica bo trajala pol dneva in je za vas, dragi obiskovalci Avtomobilnosti, brezplačna. Število mest je omejeno, prvi korak pri zagotovitvi mesta na naši delavnici pa je, da izpolnite spodnji vprašalnik in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Izmed vseh prispelih pravilnih odgovorov bomo izžrebali 20 nagrajencev, ki jih bomo obvestili po telefonu in e-pošti.
Izvedba dogodka je seveda odvisna tudi od naravnih razmer, se pravi ustrezno nizke temperature in dovolj debele snežne odeje – ob morebitnem pomanjkanju snega bomo program prilagodili drugačni podlagi.

Za lažjo organizacijo delavnice vas prosimo, da se ne prijavljate, če že danes veste, da 4. februarja ne boste utegnili priti v Planico. Prosimo tudi, da se ne prijavljate, če ne boste pripravljeni podpisati izjave, da dovoljujete objave fotografij in videoposnetkov z vašim obrazom, in seveda privolitve v sodelovanje na lastno odgovornost.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov petra.jakob@avtomobilnost.si Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.