Testi
slice
Maserati levante diesel: šarmer na velikih kolesih
Preizkus novega modela, 22. april 2018 ob 17:45 Verjetno se je zdelo prav tako nedopustno, ko je Maserati v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ponudil prvega quattroporteja - da bi znamka GT-jev in elegantnih kabrioletov izdelovala limuzine, ...
26
 • Levante je malce večji od macana in meri višje
 • Pohvali se z odličnimi voznimi lastnostmi
 • Toyota hilux 2,4 D-4D avt.: več kot delovni stroj
  5
  13. april 2018 ob 15:16 Eni si jih zgolj želijo, eni se jih bojijo, kdor pa si ga kupi, verjetno z njim dobro shaja. Vsak dan. In ne samo v Namibiji, Keniji, sredi Avstralije ali na vrhu Tibeta.
  Kia stinger 3,3 T-GDI AWD: nastopač
  25
  1. april 2018 ob 08:17 Preden se lotimo našega mnenja o stingerju, naj vas spomnimo, zakaj so stingerja sploh naredili … To se kaže v tem, kako je oblikovan novi ceed.
  Ford ka+: nova zgodba
  22
  17. marec 2018 ob 06:55 Ka je začel kot simpatičen jajček, ki je navdušil še posebej kot mestni avto Kyle Minogue.
  Suzuki jimny 1,3: iz drugega časa
  20
  25. marec 2018 ob 16:32 Jimnyjev naslednik je že na poti in roko na srce je res skrajni čas za to. Objektivno gledano je namreč ta mali suzuki iz nekega povsem drugega časa.
  Volvo V90 cross country T6: moderni volvo CC ni coupe-cabriolet, ampak cross country! In cross country je bil prvi Volvov avtomobil namenjen vožnji po makadamih in razdrapanih cestah, torej volvo za deželane.
  9
  Seat ibiza 1.0 TSI style: nadarjena španka Problematična znamka s španskim imenom, sedežem v Kataloniji in šefi iz Nemčije je končno dobila pravi zagon. Oziroma z drugimi besedami: v Nemčiji so rekli, da je konec šale.
  18
  Opel insignia 1,5 turbo ecoTEC: kupejevska, a značajsko neizrazita Za Opel že vemo, da nič več ne bo, kot je bilo. Ali jim pod Francozi bolje, kot jim je bilo pod Američani, je seveda težko soditi, sploh zdaj, ko so čustva razgreta zaradi številnih odpuščanj.
  35
  Mercedes-Benz E T 220d: prestižni karavan za zahtevne Da bi razumeli, kakšen je današnji največji Mercedesov karavan, se moramo najprej ozreti v njegovo zgodovino.
  21
  Volkswagen polo 1,0 TSI DSG: modernizira slovenski vozni park Tokrat preizkušeni avtomobil je slovenski avto leta 2018. Torej avtomobil, ki je dober v vseh pogledih in v pozitivnem smislu tudi izreden, torej boljši od povprečja svojih razrednih tekmecev!
  24
  Honda civic 1,5 turbo: športni klasik Japonci so zanimiv narod, sploh na inženirskem področju. Niso vedno prvi, so pa vedno prvi, ki dojamejo širšo sliko.
  20
  Alfa stelvio 2,2 JTDM 180 AT8 Q4: SUV za dinamično ovinkarjenje Stelvio ni prvi Alfin avtomobil, ki se dobro počuti na makadamih, spolzkih in zgrbančenih cestah.
  9
  Mazda CX-5 CD175 AWD AT: z obliko zasenči premijske znamke Ste ob pogledu na prve fotografije pomislili "Vav, to je pa lepo!"? No, lahko ste pomirjeni, očitno imate čut za lepo.
  27
  Škoda kodiaq 2,0 TDI DSG 4x4: varna odločitev Tako kot hiše ne kupimo, ne da bi si jo prej temeljito ogledali, je tudi testna vožnja obvezen del procesa nakupa avtomobila - tudi avto je mnogo predraga investicija, da pred nakupom ne bi ...
  25
  Opel crossland X 1,2 turbo: bolj francosko udoben kot nemško dinamičen No, saj veste, da ne bo šlo brez omenjanja Oplovih korporativnih odločitev, v tokratnem izdelku so preveč občutne.
  13

  Kazalo