Oddaja Vikend paket je na sporedu ob sobotah med 17.20 in 18.30 na TV SLO 1. Foto: RTV SLO
Oddaja Vikend paket je na sporedu ob sobotah med 17.20 in 18.30 na TV SLO 1. Foto: RTV SLO

Slovenski športni nacionalni praznik je tik pred vrati. Prenovljen športni park Planica ta konec tedna odpira vrata in vabi vse navdušence na največjo športno prireditev leta. Še posebej letos, ko se našemu letalcu Petru Prevcu obeta kristalni globus.

Oddaja Vikend paket je na sporedu ob sobotah med 17.20 in 18.30 na TV SLO 1.

Vedno pa ostaja pri tovrstnih prireditvah malo grenkega priokusa, ko ob prizorišču vidimo močno alkoholizirane slovenske in tuje navijače. Kljub zakonski prepovedi prodaje alkoholnih pijač si organizatorji prizadevajo, da bi bilo ponovno dovoljeno točiti alkoholne pijače. Ste podporniki alkohola na športnih prireditvah?

Bodo športniki na račun sponzorjev, ki prodajajo alkohol, res lahko bolje in lažje trenirali? Komentirajte z nami:

Bernarda Žarn pravi: "Zvenelo bo izrabljeno in že stokrat slišano, pa vendar smo prepričani, da tokratna oddaja ne bo dišala le po klasičnih zgodbah odnosov med mamami in otroki." Pogledali bomo namreč v zakulisje odnosa raperja 6Pack Čukurja in njegove mame Marije. Seveda tej temi ne bodo ušli tudi sobotni Jožetovi komentatorji. Kolikor vemo, je mama Mihe Brajnika njegova osebna komentatorka medijskega prizorišča. Za Laro Jankovič je mama v najstniških letih rekla, da je bila naporna za tri. Sezonski delavec, kar zadeva učenje, vse to pa je seveda njeni mami "kravžljalo" živčke. Bo tako zabeljeno o odnosu mama - sin kramljal tudi Juš Milčinski?

Prepričani smo, da z realno predstavitvijo vzgoje in odnosov med starši in otroki ne bosta skoparili tudi znani televizijski zvezdi. V pogovoru o razlikah, prednostih in slabostih enega ali več otrok bo Benarda Žarn odpirala družinske knjige Saše Einsiedler, Jasmine Jamnik in Ane Tavčar.

Naša posebna kraška poročevalka pa se bo tokrat javljala iz Sevnice, kjer poteka tradicionalna prireditev ob svetovnem dnevu lutk.