Foto:
Foto:
Humar je čistil stolpnico.
Grega Skočir je obiskal Guštija in Polono.

Karin se je udeležila obeh izborov, tako tistega, na katerem so izbrali člane skupine BePop, pa tudi izbora, katerega produkt je dekliška poplesujoča skupina Unique.

Na obeh je v zadnjih krogih izpadla, kar pa ji očitno ni vzelo samozavesti, saj je v ljubljanski diskoteki ob živahni glasbi na vso moč prepevala in plesala kar na odru. Mihrije je izpadla v enem zadnjih krogov avdicije, na kateri so izbirali dekliško skupino. Izpad ji prav tako kot Karin ni vzel volje do petja, celo več, punca kar solidno zapoje karaoke tudi pred napol praznim lokalom!

Bradač in Bdeirova
Jurij Bradač se je na včerajšnjem druženju zopet pojavil z novo spremljevalko. Tokratna žrtev je bila Leila Bdeir, eksotična voditeljica Videospotnic. Zatrdila sta, da gre le za prijateljsko navezo.

Tomaž Humar drugače
Prebivalci Ljubljane, ki so se nedavno sprehajali po Bežigradu, so lahko videli Tomaža Humarja v posebni višinski akciji. Družba Mercator ga je namreč najela za čiščenje zunanje stene svoje več deset metrov visoke stolpnice. Humar je torej, kot kaže, kralj višav tudi med čistilci.

Zlati deček v Sloveniji
Slovenijo je obiskal zlati deček iz Beograda, Stefan Milenković. Violinist je igral v Rogaški Slatini, na njegov koncert pa je prišel tudi Franc Riemer, zbiratelj, ki so mu ukradli slike. Ob tej priložnosti je na ogled postavil umetnino Napoleona, ki je bila dobro varovana.

Zablujenci brez basista
Idrijsko skupino Zablujena generacija, ki je letos praznovala desetletnico obstoja, je zapustil basist Aljoša Rupnik. Zablujenci so se odločili, da novega basista poiščejo prek avdicije, kjer bodo preverjali odpornost novinca proti hrupu, pivu, ženskam, potrebno pa bo znati odigrati tudi nekaj njihovih klasičnih skladb.Skupina je svoj prvenec Fajht izdala leta 1997, sledile pa so mu še štiri plošče: Pank zabloda takoj naslednje leto, Ultra lahko leta 2000, Pozitiv vabrejšan leta 2001 in zadnji album Pop idoli, ki je izšel septembra lani. Skupina namerava v kratkem posneti nov videospot, prav tako pa se bodo podali na kratko koncertno turnejo po slovenskih rokerskih prizoriščih.

Skočir na konceru Polone in Guštija
Na koncertu priljubljene dvojice Polone in Guštija je bilo opaziti tudi pevca rok skupine Big foot mama Grego Skočirja. Koncert se je sicer odvijal v sklopu Ortofesta. Big foot mama je na minifestivalu nastopila 2. aprila, sicer pa se bodo festivalske dejavnosti odvijale do sredine aprila. Na koncertu zanimivega pevskega dua je bila prava gneča, sicer pa je Gušti tudi nekdanji kitarist omenjene rokovske zasedbe.

Marlena je doma
Prvo grlo sester, Marlenna, se je vrnila iz Indije, kjer se je mudila cel mesec. Že zdaj razmišlja o morebitni vrnitvi. Zraven je povabila tudi sestro Daphne.

Sestre so se na slovensko medijsko prizorišče povzpele z zmago na predlanskem slovenskem izboru za pesem Evrovizije, kasneje pa so izdale zgoščenko in postale prave medijske zvezde. Marlenna je nekaj časa vodila oddajo na neki lokalni televiziji, ampak z novim letom ji pogodbe niso podaljšali, tako da trenutno vlada manjše "sestrsko" zatišje.