Tina Maze je zasijala v obleki Pinko. Foto: Mimi Antolovič za Cosmopolitan
Tina Maze je zasijala v obleki Pinko. Foto: Mimi Antolovič za Cosmopolitan

Tina Maze kljub natrpanemu urniku piše tudi blog na svoji spletni strani, pred nekaj dnevi je tako zapisala: "Veliko zanimivega se mi je zgodilo zadnje dni: najbolj ponosna sem nagrade za najboljšo smučarko Slovenije. Že desetič. Noro. S sodelavci iz policije smo obiskali OŠ Prevole, kjer sem se pogovarjala s čudovitimi učenci. Bila sem na 'shootingu' Cosmopolitana, ki ga lahko kupite konec meseca."

29-letnica se je v vlogi manekenke znašla odlično, pozirala je, kot da to počne vsak dan, pri snemanju pa ji je prišla še kako prav njena kondicija, saj je na modnih snemanjih treba biti vzdržljiv, saj znajo ta trajati zelo dolgo.

"Super obleke, super stylingi, super fotke bodo," je na snemanju za naslovnico dejala Tina Maze, dodala pa je še, da rada nosi kavbojke, rada obuje tudi visoke pete, spomladi in poleti pa prisega predvsem na barve.

Tina in Andrea: Nisva se poročila, temveč počivala
Mazejeva je na snemanju delovala zelo spočita, bila pa je tudi zelo zagorela. Športnica se je namreč pred kratkim skupaj s svojim partnerjem in trenerjem Andreo Massijem vrnila z zasluženega dopusta s Havajev, na svojem blogu pa je med počitnikovanjem zapisala: "Aloha je moj pozdrav zadnjih nekaj tednov. Če se le da, rožice krasijo moj vrat in lase. Polt je temna in sonce mi prija na vsakem koraku. Vse to je le zavlačevanje dopusta, ki mi je vlil veliko pozitivne energije, pregrel telo in spočil glavo. Tako mojo kot tudi Andrejevo. Nisva se poročila, temveč počivala po naporni sezoni."

Niti v reviji Cosmopolitan niti na njihovi spletni strani še niso bile objavljene ekskluzivne tri fotografije z modnega snemanja, ki jih je posnela priznana fotografinja Mimi Antolovič in ki jih najdete v spodnji fotogaleriji.