Pogledi Eve, Sandre, Katje, Ane, Martine in Mateje so usmerjene v Baku. Foto: RTV SLO/Uradna facebook stran Eve Boto
Pogledi Eve, Sandre, Katje, Ane, Martine in Mateje so usmerjene v Baku. Foto: RTV SLO/Uradna facebook stran Eve Boto

Eva skupaj s Katjo Koren, Sandro Feketijo, Ano Bezjak ter Martino in Matejo Majerle v teh dneh izpopolnjuje svoje plesne in vokalne sposobnosti. Ekipa je neutrudna, v mislih pa imajo le en cilj: predstaviti ljubiteljem Evrovizije 24. maja čim bolj izpopolnjeno pesem Verjamem. Svoje plesne gibe izpopolnjujejo pod budnim očesom Matica iz plesne skupine Maestro, glasovne pa med drugim tudi pri slovenski dvakratni potnici na Evrovizijo - Darji Švajger.

Spremljajte Evine priprave na njeni uradni Facebookovi strani.

A vsi napori, da bi pesem čim bolj popolno predstavila na Evroviziji, se ne bodo končali, ko bo ekipa sedla na letalo za Baku. Pred dnevi nam je član delegacije Andrej Hofer podrobneje predstavil, kako bo potekal samo prvi dan: "Naslednji dan po odhodu jo čaka že prva vaja - samostojna, kjer bo lahko preizkusila svojo pesem petkrat, šestkrat. Kjer ji bodo nastavili t. i. In-ear monitoring - to so tisti zamaški, v katerih slišiš sebe, glasbo in spremljevalne vokalistke. Potem jo čaka prva novinarska konferenca. Ogled svojega nastopa - kako je vse skupaj videti na odru. In potem jo čaka še pogovor z masko. To bo prvi dan, ki bo trajal približno 12 ur."

Nekaj utrinkov z vaj si lahko pogledate v spodnji galeriji. Fotografije so nastale med vajami 4. in 5. maja (vir: uradna Facebookova stran Eve Boto).