Alya ima po novem kratko pričesko. Foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj/Agency Krater Media
Alya ima po novem kratko pričesko. Foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj/Agency Krater Media

Pri igrišču za golf je bil tradicionalni piknik pod klobuki revije Lady, čeprav mnogi povabljenci ne upoštevajo zahtevanega modnega dodatka in pridejo na druženje "gologlavi". Med tistimi, ki pridejo z naglavnim okrasjem, pa uredništvo revije izbere najbolj izvirne.

Letos so najbolj navdušili Tjaša Kokalj, Danica Lovenjak, Špela Jereb, Žiga Lakner ter Klara in Matic, otroka modne oblikovalke Urše Drofenik. Z domiselnimi klobuki so izstopali tudi Violeta Tomič in Lara Janković, Eva Cimbola, Marika Savšek, skupina Čuki, Natalija Verboten, Jožica Brodarič, Saša Lendero, Manca Špik, Julija Kramar, Lara Mahnič Jekoš, Regina, Zvone Šeruga, Dragan Bulič in Demeter Bitenc ter mnogi drugi.

Za zabavo je poskrbela plesna skupina The Artifex, ki sta ji sledila Nina Pušlar s spremljevalno zasedbo, ki je v akustični različici predstavila nekaj uspešnic, in Vlado Pilja, ki je prijel za kitaro in zapel nekaj priredb.

Dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj so estradniki denarno pomagali sedemčlanski družini Bartolj iz Čudnega sela pri Črnomlju, ki je v lanskem požaru izgubila vse premoženje.

Nekaj utrinkov si oglejte v spodnji galeriji.

Foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj/Agency Krater Media