Manuela komaj čaka na nedeljo, ko se bo lahko predstavila z balado. Foto: Žiga Culiberg
Manuela komaj čaka na nedeljo, ko se bo lahko predstavila z balado. Foto: Žiga Culiberg
Misija Evrovizija
Kdo se bo poslovil v nedeljo? Foto: Žiga Culiberg

22-letna vodnarka iz Laškega je najstarejša kandidatka, ki še lahko upa na vozovnico na pesem Evrovizije v Azerbajdžan 2012. "Prijavila sem se zato, da bi prišla čim dlje in naredila vse, kar je v mojih zmožnostih. Pričakovala nisem nič. Čisto sem se prepustila toku," je bila odkrita Manuela.

MMC predstavlja (oziroma še bo):
- Evo Boto,
- Evo in Niko Prusnik,

- Niko Zorjan.

Vendar študentka na fakulteti za elektrotehniko priznava, da čeprav se veseli nastopov vsako nedeljo, ima do teh večerov tudi malce grenak občutek. "Zdaj smo se že tako spoznale, da smo ena na drugo tako navezane. Vsako nedeljo izpade nekdo in tega toliko bolj pogrešamo naslednjič," je priznala pevka.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

"Vsi me podpirajo. Samo od mene je odvisno, kako bom nastopila," je pojasnila Manuela, ki vsako nedeljo čaka na to, da se znova sreča s svojimi sotekmovalkami.

Pevka se je do zdaj predstavila že v različnih glasbenih žanrih, a še vedno ima eno neizpolnjeno željo, ki bo kaj kmalu uresničena. "Do zdaj še nikoli nisem imela priložnosti, da bi se predstavila v baladi. Jaz pa uživam v njih. Živim za balade," je zatrdila pevka in dejala, da jo bomo v mirnejši izvedbi lahko končno slišali že to nedeljo.