Se bo oddaja Ne se hecat' gledalcem tako usedla v srce, kot se je Moja Slovenija? Foto: Dejan Nikolič
Se bo oddaja Ne se hecat' gledalcem tako usedla v srce, kot se je Moja Slovenija? Foto: Dejan Nikolič
Nina Osenar
S komercialnih televizij je Nina prišla na Kolodvorsko. Foto: Dejan Nikolič
Boris Kobal
Kobal je eno najvidnejših imen slovenskega humorja. Foto: Dejan Nikolič

Sedmega marca ob 20.00 namreč na 1. program Televizije Slovenija prihaja nov šov z imenom Ne se hecat', ki obljublja nepozabna presenečenja, čustvene dogodke in iskreno veselje. Za pozitivno energijo, smeh in sproščeno vzdušje bosta skrbela voditelja Nina Osenar in Boris Kobal.

Boris Kobal je že znan obraz Televizije Slovenija. Kot režiser in igralec je sodeloval v televizijski satirični oddaji TV Poper, nazadnje pa ste ga lahko spremljali kot šaljivega kapetana ekipe rdečih v oddajah Moje Slovenije. Nina Osenar je sicer izkušena televizijska voditeljica, a s Televizijo Slovenija bo tokrat prvič sodelovala. Oddaja Ne se hecat' bo tudi prvo sodelovanje Nine in Borisa na malih ekranih, že zdaj pa sta prepričana, da bosta s humorjem in skupnim seštevkom energij gledalcem prinesla sproščene sobotne večere. Voditeljsko ekipo bo v studiu dopolnil navihani Aleš Ljoljo, za presenečenja na terenu pa bo skrbela Eva Cimbola.

Drug o drugem le vse najlepše
"Boris je s svojim izjemnim intelektom, hudomušnim humorjem, prijetnostjo in simpatičnostjo preprosto odličen TV-voditelj in glede na to, da bova v prihajajočih mesecih postala televizijski par, lahko brez rezerve ter z dobro mero vzhičenosti rečem, da bova najboljši par sobotnih večerov! Mislim, da bo najino sodelovanje naravnost nevarna kombinacija seksapila, zabavnosti in vrhunskosti nasploh. (smeh) Resnično komaj čakam, da skupaj stopiva pred kamere," opisuje Nina svojega novega sovoditelja.

"Naj bom iskren: z Nino se ne poznava … kako bi rekel … na drobno. Bolj na debelo. Bila je gost v oddaji Moja Slovenija in bila je zelo simpatična. Se ti kar usede v srce, ker ti da občutek človeške, razigrane dimenzije, ki ne skriva inteligentnosti in bistrosti. Jo čutim kot sorodno dušo, ker jo imam na sumu, da je improvizatorka, da se znajde. Da je hitra in zvedava. In poleg vsega tega je še lepa. Ja, pa kje lahko najdete boljše?" pa je Nini na dušo popihal Boris.

"Vodja poti bo Nina"
"Če pregovorno velja, da je smeh pol zdravja, potem bo v naslednjih mesecih naša kreativna ekipa kar pokala od zdravja! (smeh) Vzdušje med ustvarjalno ekipo je namreč prav res fantastično! Vsi se maksimalno zabavamo in potrudili se bomo, da se bo ta naša pozitivna energija prenesla tudi med gledalce, da se bodo ob sobotnih večerih sprostili, zabavali ter z navdušenjem pričakovali naslednjo oddajo," je napovedala Nina, Boris pa je dodal: "Nina ima nekaj, česar jaz nimam. Čeprav … hm … bi moralo biti nasprotno! (smeh) Ona ljubi red, jaz malo manj. Jaz rad improviziram, ampak po načrtu, ne v prazno. Jaz vem, kam želim pripeljat improvizacijo. Ampak vodja 'poti' bo pa kar Nina. Nekdo mora poskrbet, da je red v oddaji. Sicer nimam dvoma, da se ne bi našla na skupnem imenovalcu humorja."

V dvojec Osenar-Kobal zaupa tudi Mario Galunič, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija, ki je dejal: "Prepričan sem, da sta Nina in Boris odličen par za našo novo sobotno zabavo. Boris se je dokazal že mnogokrat, nazadnje ga je občinstvo vzljubilo v Moji Sloveniji in ga tudi nagradilo. Njegov smisel za humor, hudomušnost, aktualnost, vse to bo zagotovo tudi prevzelo Nino, za katero sem prepričan, da mu ne bo ostala dolžna, da mu bo kos. Seštevek njunih energij je tisto, kar bo glavni adut oddaje Ne se hecat'."

Oddaja je prisotna tudi na Facebooku, kjer boste lahko na strani Ne se hecat' med drugim kmalu poiskali Borisov modnih stil za oddajo ali pa osvojili nekaj osvajalskih fraz navihanega Aleša Ljoljota.