Tanja v MMC-jevi spletni klepetalnici. Foto: MMC RTV SLO
Tanja v MMC-jevi spletni klepetalnici. Foto: MMC RTV SLO
Tanjini prvi nastopi segajo v osnovnošolske dni. Ko je imela 13 let, je s sestro Iris in Urošem Vrenjakom (član skupine Kontrabant) ustanovila Trio Strup. Prva njena samostojna kaseta je izšla leta 1992, do zdaj pa se je lotila kar 12 projektov. Foto: MMC RTV SLO

V nedeljo ob 18.00 bo v Hali KC Domžale Zajc Zupanova s posebnimi gosti priredila veliki koncert ob dnevu žena.
Da bo večer zares glasbeno bogat, bodo ob Tanji poskrbeli še preostali glasbeniki in zasedbe: Eroika, Goran Karan, dvojčici Eva in Nika Prusnik, Stiški kvartet, Rok Ferengja, ansambel Svetlin, Veseli Gorenjci, flavtistka Anja Burnik in Dark Heart.

Prav za dvojčici Prusnik je na nedavno zaključeni Misiji Evrovoziji oziroma Emi Tanja navijala, "ker je Evrovizija šov. Onidve pa sta na odru v tem zelo dobri."

Vse ostane v družini
Za tokratni koncert Zajc Zupanove sta niti v svoje roke vzela njena hči Ana in sin Domen, ki bosta v Domžalah v vlogi povezovalcev večera. Ana rada piše scenarije, pesmi in prozo, Domen pa se je našel v igranju kitare v rockovskem bendu Dark Heart.
S sinom bo Tanja v nedeljo izvedla eno pesem Tošeta Proeskega. Njeno sanjsko sodelovanje bi bilo sicer z Bon Jovijem ali s Siddharto.

V MMC-jevi spletni klepetalnici je citrarka povedala še, da je nazadnje uživala v konecrtu Smokyja, všeč ji je zadnji album Eroike, v kinu pa je uživala ob Pismih Sv. Nikolaju Mitje Okorna.

Pa še obvezno vprašanje o slikanju za Playboy: "Sem že pomislila. Vendar še nisem dobila dobre ponudbe." (smeh)