Oboževalke Justina Bieberja so se znova zbrale, da pevec uslišal njihove želje in nastopil v Sloveniji. Foto: MMC RTV SLO
Oboževalke Justina Bieberja so se znova zbrale, da pevec uslišal njihove želje in nastopil v Sloveniji. Foto: MMC RTV SLO

Radovedni pogledi sredi prestolnice so popoldne lahko naleteli na prizor 50 deklet, oboroženih s transparenti, na katerih sta izstopala ime in podoba Justina Bieberja.

Znova so združile svoje moči in v še večjem številu pozvale pevca, da v sklopu svoje naslednje turneje po Evropi nastopi tudi v Sloveniji. "Ker ga hočemo videti. Ker je tu veliko oboževalcev –' beliberjev'," je dejala Breda – ena izmed organizatork shoda.

Svojo pot so ob skandiranju njegovega imena in prepevanju njegovih skladb začele na glavni železniški postaji v Ljubljani. Nadaljevale pa so na Prešernovem trgu, Kongresnem trgu in se ustavile še v Tivoliju. "Kličemo ga že tri leta in je že čas, da pride," je dejala ena izmed udeleženk shoda.

Slovenske oboževalke Bieberja so podobni shod pripravile leta 2011.

Njegove oboževalke so prepričane, da če bi bilo še več podobnih shodov in bi bila udeležba še večja, bi jih Bieber hitreje opazil. Hkrati pa napovedujejo, da bodo datum novega shoda kmalu objavile na svoji strani na Facebooku – Team Bieber Slovenija.

Nekaj utrinkov s shoda si lahko pogledate spodaj.