Zmagovalci predizobra Gregor Erjavec, Aldin Ahmetović, Sandi Kaltak, Dejan Vuković in Matej Frank. Foto: Miha Bužga
Zmagovalci predizobra Gregor Erjavec, Aldin Ahmetović, Sandi Kaltak, Dejan Vuković in Matej Frank. Foto: Miha Bužga
Strokovna komisija: Juš Dobnikar, Anka Bulovec, Bojan Ilijanič, Karin Škufca in Peter Klinc. Foto: Miha Bužga

Predvsem žensko občinstvo ni bilo ravnodušno in je kandidate nagradilo z bučnimi aplavzi in kriki. Voditeljica večera je bila Manja Plešnar, za glasbeno popestritev pa je poskrbela pevka Christine, ki je občinstvu predstavila nekaj svetovnih uspešnic.

Preberite in oglejte si še:
Kateri bo najlepši v deželi tej?


Končni izidi so bili odvisni predvsem od strokovne komisije, ki so jo sestavljali Bojan Ilijanič, best body izbora mister universe 2011, Anka Bulovec, playmate in fotografinja, Peter Klinc, osmouvrščeni na izboru mister international 2009, Karin Škufca, manekenka in vizažistka, in Juš Dobnikar, superfinalist izbora mister Slovenije 2011.

Postavni fantje so se predstavili v štirih izhodih, od tega so bili trije ocenjevalni. Neposredno uvrstitev v polfinale si je še pred seštevkom ocen zagotovil Gregor Erjavec. Ljubljančan je v sklopu glasovanja na Facebooku dobil največ "všečkov".

Strokovna komisija je pofinalni nastop prisodila še Aldinu Ahmetoviću iz Trbovelj, Dejanu Vukoviću iz Ljubljane, Mateju Franku iz Kopra in Sandiju Kaltaku iz okolice Ljubljane. Naslednji predizbor bo prihajajočo soboto v Celju, polfinale pa 2. junija Kopru.