Aljaž Tepina z malimi koraki koraka v veliki filmski svet. Foto: MMC RTV SLO/K. K.
Aljaž Tepina z malimi koraki koraka v veliki filmski svet. Foto: MMC RTV SLO/K. K.

Streljanje na obiskovalce polnočne premiere najnovejšega filma Batman in uboj dvanajstih ljudi v ameriškem mestu Denver je močno pretresel tudi ustvarjalce samega filma. Mi smo za komentar prosili edinega Slovenca, ki mu je režiser Christopher Nolan zaupal manjšo stransko vlogo v filmu. "Predvsem si ne znam predstavljati, kako grozno mora biti, da gledaš film, ki si ga tako težko pričakoval, in ga greš gledat ob 0.00, potem pa vstopi neki blaznež in začne streljati nate. Groza," je za MMC komentiral Tepina.

MMC-jev intervju s Tepino si boste lahko prebrali jutri.

"Je pa res, da so ti incidenti postali že tako pogosti, da res več ne veš, kje te lahko naslednjič to doleti. Zaskrbljujoče je to, kako lahko je v Ameriki priti do strelnega orožja. 'Piece of cake' (mala malica op. a.). Tako, kot je potem 'piece of cake' nekomu, ki se mu malce zmeša in nima kartoteke, kupiti pištolo, ali še huje kakšen M16, in ustreliti 20 ljudi," je še dejal Kranjčan, ki je v zadnjem delu Nolanove trilogije o Vitezu teme upodobil pomočnika glavnega zlikovca Bana - ki ga je zaigral Tom Hardy.

Tepina tako kot drugi člani igralske zasedbe obžalujejo tragedijo v Denverju. "Ni besed, ki bi opisale grozo, ki jo čutim," se je odzval na dogajanje glavni igralec v filmu Christian Bale. Nolan je izrazil sožalje v imenu celotne igralske zasedbe na snemanju.