Zmagovalni par: Nina Jeralič in Primož Jeralič. Foto: MMC RTV SLO
Zmagovalni par: Nina Jeralič in Primož Jeralič. Foto: MMC RTV SLO
Nina in Primož sta se spoznala pred šestimi leti in si ustvarila družino. Svojo ljubezen bosta kmalu kronala s poroko v Postojnski jami. Foto: Janez Kotar

34-letna Nina Jeralič in tri leta mlajši Primož prihajata iz Ivančne Gorice. Spoznala sta se pred šestimi leti, ko je Nina prišla na ogled tekme in jo je Primožev trener atletike povprašal, kaj počne na stadionu. Malo v šali in malo zares mu je povedala, da išče fanta, trener pa jo je vprašal, kakšnega fanta išče. Po opisu je prijel v roke mobilni telefon in poklical Primoža.

Sledila je serija zmenkov, iz katerih se je razvila ljubezen in pozneje resna zveza. Pravita, da je njuna ljubezen postala brezpogojna, kar sta dokazala ob Primoževi poškodbi - pri padcu na smučišču je priletel v deblo, postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku. Bilo je težko za oba, čakala ju je dolga rehabilitacija, a sta skupaj premagala težko življenjsko preizkušnjo. Sta tudi starša dvema otrokoma.

Nina in Primož sta razglasitev izidov dočakala s solzami v očeh. "Ni besed. Koliko podpore, koliko glasov iskrenih ljudi okoli naju," je bila po razglasitvi ganjena Nina. Ob tem se je vsem zahvalila za glasove in obljubila: "Saj naju boste še lahko gledali."

"Nina in Primož sta navdih, prinašata upanje za vse, ki so se v partnerskih odnosih znašli pred najtežjimi preizkušnjami! Nič ni nemogoče, nam sporočata!" so zapisali ustvarjalci oddaje in dodali, da nista nikoli igrala na karto pomilovanja, kar so gledalci prepoznali in nagradili.